A empresa respondeu
Ten sklep to OSZUŚCI!!!!! Nie można doprosić się o zwrot pieniędzy!!!!!!!!! Zgłaszam na POLICJĘ i rzecznika praw konsumenta!!! Ostrzegam! Nie kupujcie w tym sklepie! Ja Kupiłam kurtkę skórzaną... Ver mais
A empresa respondeu
Dostawa trwała nieco dłużej, niż się spodziewałem, ale komunikacja była dobra, a sweter jest idealny. Bardzo dobra jakość za niską cenę, na pewno będę tu częściej zamawiał!
Respondeu a 83% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Zamówiłam kurtkę ze skóry naturalnej zaraz po zamówieniu zorientowałam się że firma ma bardzo złe opinie że wysyła buble Pisałam o anulowanie zamówienia i zwrot pieniędzy ew.potwierdzenie że to skora naturalna .Niestety mimo wielokrotnych zapytań brak reakcji i odpowiedzi poza automatycznymi odpowiedziami jak tu w opiniach.Towar przyszedł oczywiscie po ponad miesiącu a nie jak piszą 3-10 dni.Otrzymałam chamską kurtkę z dermy a nie ze skóry naturalnej .UWAGA BANDA OSZUSTÓW!!!!!!!!!!!!!! NIc nie kupować bo to oszuści wszystkie opinie pozytywne oni sami sobie piszą .ZGŁASZAM OSZUSTÓW NA POLICJE.WSTYD OSZUŚCI napisałam maila o adres do zwrotu ale widać po innych opiniach nikt nie dostaje. Uwaga to nie jest Polska firma tak jak się reklamują .Ten chamski towar wysyłają z Chin oszuści i cwaniacy OSZUSCI !!!!!!!!!!.NIE ZASŁUGUJĄ NAWET NA PÓŁ GWIAZDKI
Otrzymałam towar niezgodny z zamówieniem ( inny rozmiar i kolor). Obsługa klienta pisze cos o geście dobrej woli ze zwrócą mi 20% kosztów towaru albo ze mam odesłać na własny koszt zakupiony towar. Nigdzie nie było informacji ze towar przyjdzie z Chin a teraz każą go odesłać do Hong Kongu i "samemu sobie zorganizować etykietę". Reklamują się jako "polska firma" - świadomie wprowadzają w błąd.
Stanowczo odradzam zakupy!!!
Oszustwo, przysłali buty które śmierdzą tak że na wymioty bierze, całkowicie sztuczne a miała być akurat, świadomie wprowadzają w błąd

Resposta da Garranso
Ostrzegam! Nie kupujcie w tym sklepie!
Ja Kupiłam kurtkę skórzaną. Czekałam 3 tygodnie na przesyłkę. Kurtka jakość TANDETA! Napisałam maila, że chcę dokonać zwrotu. Garranso odpisuje w nocy ok 4 nad ranem. Wymieniliśmy z 10 maili, i dalej nie mogę zwrócić towaru.
Firma nie chce podać adresu zwrotu. Oferują 10% w ramach "gestu firmy" jeżeli zostawię towar u siebie.
Zgłaszam sprawę na policję, do prokuratury i rzecznika praw konsumenta.

Resposta da Garranso
The denim I bought was made well and also well tailored.

Resposta da Garranso
Profesjonalna obsługa klienta i bezproblemowa dostawa.

Resposta da Garranso
The shirt color is very vivid. I like to wear it everyday.

Resposta da Garranso
The responses to my questions were very quick, and the clothing quality was really good. I highly recommend it to anyone who needs new clothes.

Resposta da Garranso
Ten sklep to jedno wielkie oszustwo. Szczerze odradzam zakupy u nich. W grudniu 2025r. kupiłam sweter kaszmirowy a przysłali mi poliestrowa podróbkę, nic się nie zgadzało z opisem. Chciałam zwrócić towar ale proponowali mi rekompensatę w wysokości 15, 25, 30% wartości towaru. Gdy w końcu przyjęli do wiadomości, ze zależy mi na zwrocie towaru to zwlekają z instrukcją zwrotu. Mija 53 dni od odebrania przesyłki a instrukcji zwrotu nie otrzymałam. Sprawa beznadziejna. Zwracam się do Rzecznika Praw Konsumenta.

Resposta da Garranso
żona zamówiła sukienkę dostała szmate uszytą z materiału podobnego do mundurków szkolnych brak możliwości zwrotu
Elegancka sukienka wieczorowa Kaja | Koronkowa, idealna na wesele × 1
0,00 zł
Suma
169,95 zł PLN

Resposta da Garranso
Kupiłam Maya damski płaszcz na garranso.com i jestem bardzo zadowolona z zakupu. Płaszcz jest ciepły, miękki i bardzo wygodny w noszeniu. Materiał jest przyjemny w dotyku, a długi fason świetnie chroni przed zimnem.
Rozmiar jest zgodny z opisem, a jakość wykonania naprawdę pozytywnie mnie zaskoczyła. Płaszcz wygląda stylowo i pasuje zarówno do codziennych, jak i bardziej eleganckich stylizacji.
Zdecydowanie polecam — bardzo dobry zakup!

Resposta da Garranso
Oszustwo. Kurtka do zwykła ścierką. Nie chcą oddać kasy. 1 gwiazdką to i tak za dużo. Recenzje te pozytywne sami sobie piszą. Ja sprawę zgłaszam do rzecznika praw konsumenta

Resposta da Garranso
Ostatnio kupiłem kurtkę za 250 zł, dobra jakość, wkrótce znów zamówię!

Oszustwo sweter za 300 a jest to tania tandeta nie chcę podać adresu do zwrotu

Resposta da Garranso
Towar slabej jakosci - a kiedy prosze o podanie adresu do zwrotu - zwodzenie ze zaraz podadza i nie wysylaja. Absolutnie odradzam zakupy w tej firmie.
Sama zglaszam sprawe na policje.

Resposta da Garranso
Kupiłem płaszcz na prezent dla żony. Jest zachwycona jakością i fasonem. Szybka dostawa i świetna cena. Bardzo polecam!

Resposta da Garranso
Jestem zadowolona! Miałam pytanie dotyczące materiału swetra i otrzymałam szybką i jasną odpowiedź. Byłam na bieżąco informowana o dostawie. Świetny sklep internetowy!

Resposta da Garranso
Nie polecam. Zamówiłam płasz opisany jako wełniany. Paczka szła do mnie ponad miesiąc. Przyszła wczoraj a tam 100% poliester. Napisałam do firmy aby zrobić zwrot towaru bo jest niezgodny z opisem. Zaczął odpisywać jakiś ewidentny bot, proponując najpierw 15% zniżki potem 25% i 30%. Cały czas pisaliśmy do nich że chcemy zrobić zwrot a oni to utrudniają. Napisali że wyślą nam instrukcje jak zrobić zwrot towaru, napisaliśmy że ok chcemy to. Odpowiedz przyszła znów o tym że nie skorzystaliśmy z ich zniżek a oni nie mogą dać nam większego zwrotu, chyba że zrobimy całkowity zwrot towaru. Ciągle ta sama do niczego nie prowadząca gadka.

Resposta da Garranso
great customer service, quick responses

Resposta da Garranso
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.