Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Heb eeb VW T bus aangeschaft me div items om geluid af te spelen en radio die perfect werkt, er zit Usb, Bluetooth,Radio en klopt precies zoals de gadget beschreven staat in de omschrijving op de... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Door een reclame filmpje enthousiast geworden. Om kado te geven aan mn partner. Levering was erg snel en met zorg verpakt. Bij uit de doos halen erg blij met het uiterlijk. Werkt heel gemakkelijk e... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle bezorging, goed verpakt en helder geluid uit de box! Voor deze prijs een super leuk en bijzonder cadeautje of gewoon een leuke accessoire in huis wat je als box kan gebruiken maar ook voor de s... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de lembranças
  2. Loja de artesanato
  3. Loja de dispositivos electrónicos
  4. Loja de brinquedos

Welkom bij GB Trading – een echt familiebedrijf met een passie voor kwaliteit, creativiteit en plezier! Wij zijn gespecialiseerd in Bluetooth speakers, diamond painting en alles voor knutselen. Vanuit onze liefde voor mooie producten en creatieve bezigheden zijn we begonnen met een klein idee dat inmiddels is uitgegroeid tot een veelzijdige webshop vol inspiratie. Bij GB Trading geloven we dat muziek en creativiteit mensen verbinden. Of je nu op zoek bent naar een krachtige speaker om je favoriete muziek tot leven te brengen, of urenlang wilt ontspannen met een sprankelend diamond painting-project – bij ons vind je het allemaal.

Informações de contacto

4,7

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

53 opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Het plaatsen van de bestelling was heel…

Het plaatsen van de bestelling was heel eenvoudig. En het product werd snel bezorgd.

Hi,

Bedankt voor je leuke review!
Wie weet tot ziens in onze webshop 😊

Hi Arthur,

Dankjewel voor je leuke review! Wie weet tot ziens weer in onze webshop ☺️

Prima service!

Ik had aangegeven dat het bestelde een kado was en dat het nog een week was tot de verjaardag van de ontvangster. Dat was geen probleem. Pakje gaat op de juiste datum verstuurd worden naar de jarige.👍😊

Hi Martin,

Bedankt nog voor je leuke bestelling! Ik denk dat de ontvanger erg blij gaat worden ☺️

Groetjes en wie weet tot ziens in onze webshop!

Super

Snelle bezorging, goed verpakt en helder geluid uit de box! Voor deze prijs een super leuk en bijzonder cadeautje of gewoon een leuke accessoire in huis wat je als box kan gebruiken maar ook voor de sier.

23 de fevereiro de 2026

Hi,

Super bedankt voor je leuke review! Wie weet tot ziens in onze webshop 😊

Supergave Bluethooth speaker

Door een reclame filmpje enthousiast geworden.
Om kado te geven aan mn partner.
Levering was erg snel en met zorg verpakt.
Bij uit de doos halen erg blij met het uiterlijk. Werkt heel gemakkelijk en was ruim opgeladen om lang muziek te kunnen luisteren

16 de fevereiro de 2026

Hi Sandy,

Super bedankt voor je leuke review! ☺️🙏🏼
Wie weet tot ziens in onze webshop.

Goede dag

Goede dag
Heb al verschilende autos bij gb trading gekocht en altijd nettjes zoals het hoort binnen gekregen
En kwaliteit 👍

18 de fevereiro de 2026

Hi Wim,

Leuk bedankt! 🤩 We zien je graag weer terug.

Groetjes Gabrielle

Bluetooth truck…

Top kwaliteit mooie truck speelt heel goed

13 de fevereiro de 2026

Bedankt voor je leuke review ! 😊

Classificada 4 em 5 estrelas

Ik ben tevreden over G,B maar zeer…

Ik ben tevreden over G,B maar zeer ontevreden over DHL waar jullie zaken mee doen, mijn bestelling ligt gewoon op het sorteercentrum zonder verdere info. Dit is toch niet wat jullie willen,als ik iets bestel en de vervoerder is GLS weet ik vandaag besteld voor de juiste tijd dan heb ik het morgenvroeg in huis met de nodige info, vooraf dus misschien een tip probeer het eens met GLS.

13 de fevereiro de 2026

Hi,

Bedankt voor je eerlijke review! Wij gaan eens kijken hoe en wat 😊
Wie weet tot ziens in onze webshop.

Super leuke speaker

Super leuke speaker! Helemaal blij mee. Netjes verpakt en snel verzonden.

6 de fevereiro de 2026

Resposta da GB - Trading

Bedankt voor je leuke review! 🙏🏼

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.