GBT Gruppen er utroværdig - vi er blevet snydt
I efteråret 2024 indgik vi en aftale med GBT Gruppen om at få 3 byggetilbud på renovering af vores eternittag, som skulle udskiftes helt. Vi valgte et tilbud fra et firma, som dengang hed Fair Construction (nu lukket og som direktøren for GBT også har været direktør for!). For at være sikre på at Fair Construction levede op til de byggemæssige krav og standarder, engagerede vi GBT´s direktør (på hans egen anbefaling), til at supervisere projektet personligt. Dette blev aftalt ved et møde, hvor direktøren pointerede at "han kunne stå 100% inden for Fair Construction". Vi troede hermed at vi betalte for at arbejdet blev kontrolleret og godkendt af GBT Gruppen. Da byggeriet var færdigt, hørte vi ikke fra nogen af parterne og vi troede derfor at vi havde fået et tag, som fungerede. Men nej, i foråret 2025 begyndte det at dryppe fra loftet og en undersøgelse viste at tagpladerne ved den ene gavl ikke havde de obligatoriske 100mm overlap, men i stedet havde et hul på 2-3mm, hvorigennem der kom vand ind. Denne konstruktionsfejl ville være blevet opdaget hvis GBT havde gjort sit job og som vi har betalt for. Vi mener derfor, at vi har krav på at få vores penge for manglende kontrol med arbejdet tilbage. En henvendelse til direktøren blev afvist, vi skulle kontakte byggefirmaet, som så i mellemtiden var gået konkurs. Flere henvendelser til GBT har ikke givet nogen resultater og to besøg hos firmaet har ikke givet andet end utroværdig sagsbehandling og direkte løgne om hændelsesforløbet omkring superviseringen af tagarbejdet. Efterfølgende har vi måtte få omlagt taget med en udgift på 85.000 kr til følge. Vi kan IKKE anbefale GBT Gruppen som samarbejdspartner, da de tydeligvis anbefaler elendige håndværkere og derefter løber fra sit ansvar.