Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Eerst werd de verkeerde kleur geleverd en even gezegd hij is nu niet verzekerd hé voor Pasen. Alles dicht wachten vol stress want ik woon niet in een allerbeste buurt. Alarm erop laten zetten. 5 stan... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ondanks de afstand een snelle, goede en deskundige service. De mensen zijn altijd geduldig en vriendelijk. Ik zou dit bedrijf altijd aanbevelen aan anderen.

Informações sobre a empresa

1. Concessionário auto
  2. Concessionário de scooters

Geco Citycars is gespecialiseerd in kleine mobiliteit en biedt een breed scala aan elektrische voertuigen. Van city cars en brommobielen tot mini transport en scootmobielen, wij zijn toonaangevend op het gebied van elektrische mobiliteit. Onze voertuigen zijn ontworpen om efficiënt en duurzaam te zijn, perfect voor stedelijke omgevingen. Met een focus op gebruiksgemak en milieuvriendelijkheid, streven we ernaar om onze klanten de beste oplossingen voor hun mobiliteitsbehoeften te bieden. Bij Geco Citycars geloven we in de toekomst van elektrisch rijden en zijn we trots om een bijdrage te leveren aan een schonere wereld.

Informações de contacto

4,2

Bom

TrustScore: 4 em 5

33 opiniões

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Wat een fijne beleving.

Wat een fijne beleving om met hun zaken te doen. Afspraken perfect nagekomen. Ik Als ondernemer kan alleen maar zeggen dat ze service hoog in het vaandel hebben en dat er veel bedrijven een voorbeeld aan zouden kunnen nemen.
Zeker de volle 5 sterren waard.

5 de março de 2026

Zeer goede ervaring

Ik ben 72 jaar. Ik woon in Hellevoetsluis. Er kwam een vriendelijke man bij mij thuis die alles uitvoerig met mij besprak qua mogelijkheden. Ik kon bij huis proefrijden in het door mij gewenste model. Snel antwoord op mails. En bij levering nogmaals geduldige uitleg ...hoe alles werkt..de verzekering en kenteken werden vlot geregeld. Goede adviezen...kortom..een 10 voor dit bedrijf.

16 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Zeer teleurstellend – vriendelijk in woorden, onbetrouwbaar in daden ervaring met Geco City Cars is…

Mijn ervaring met Geco City Cars is ronduit slecht geweest.

De communicatie begon vriendelijk en meegaand, maar dat bleek vooral schijn. Het geleverde voertuig zou nieuw, rijklaar en volledig gecontroleerd zijn. In werkelijkheid functioneerde het voertuig niet, vertoonde het duidelijke gebruikssporen en was het onbruikbaar bij aflevering. Dat is onacceptabel bij een product in deze prijsklasse.

Wat volgde was een lang traject van tegenstrijdige uitleg, wisselende verhalen en het bagatelliseren van serieuze problemen. Eerst werd gezegd dat alles “normaal” was, later bleek dat er meerdere technische mankementen waren. Herstelpogingen faalden, terwijl steeds werd volgehouden dat het om “een kleine aanpassing” ging.

De indruk die blijft hangen: vriendelijk praten, maar verantwoordelijkheid ontwijken. Afspraken worden niet nagekomen, problemen worden geminimaliseerd en pas onder zware druk wordt er bewogen.

Dit bedrijf heeft bij mij alle vertrouwen verloren. Ik raad Geco City Cars absoluut niet aan, zeker niet als je afhankelijk bent van het voertuig en rekent op betrouwbaarheid, eerlijkheid en nazorg.

15 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Super blij met mijn Geco city car

Super blij met mijn Geco city car, is echt een top autootje en ook nog een perfecte service had mijn autootje een week heeft iemand me spiegel eraf gereden, baalde er mega erg van maar binnen 1 week hadden ze een nieuwe spiegel voor me!! TOPPPPP

20 de novembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Wel betaald maar geen onderdelen…

Wel betaald maar geen onderdelen geleverd.

21 de outubro de 2025
logótipo da Geco City Cars

Resposta da Geco City Cars

Beste Ewoud,

Uw pakket is op 22 oktober 2025 bij ons opgehaald door DHL.
Via onderstaande link kunt u de verzending volgen:
Track & Trace – DHL

Wij hebben inmiddels een onderzoek gestart bij DHL om te achterhalen wat er met uw pakket is gebeurd.
Uiterlijk morgen verwachten wij hierover een terugkoppeling te ontvangen.

Wij vinden het jammer dat u vandaag pas contact met ons heeft opgenomen en direct een éénsterrenreview heeft geplaatst, zonder dat er eerst overleg met ons heeft plaatsgevonden. Wij doen er alles aan om dit netjes op te lossen en houden u op de hoogte zodra wij meer weten.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super blij met mijn nieuwe GECO CITY…

Super blij met mijn nieuwe GECO CITY CAR BUENA U2. Super luxe uitgevierd, kan het gewoon rijden met me scooterrijbewijs en ook nog eens 2 jaar garantie. Ik ben zeer tevreden. Viel me ook op dat ze veel modellen hadden waar je geen rijbewijs voor nodig hebt. Super handig.

14 de outubro de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Mijn groene Geco

Alarm erop laten zetten. 5 standen waren afstelbaar ingevoeligheid. Ik kon hem bij alle standen als ik zou willen ombouwen. Verder rijd hij fantastisch, kan aan de laadpaal voor ,,€150. Nieuwste model. Je voelt je weer vrij en niet gehandicapt in de geco city !

16 de abril de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Mijn EK4 rijdt ons waarheen nodig is op zeeuws en Belgisch platteland …

Mijn sterren gegeven zijn op een aantal zaken gebaseerd ,hoofdzakelijk beloften ,die niet kunnen worden waargemaakt ,allereerst het accupakket dat moet worden ingereden , logisch ,de beloofde actieradius zal zoals in de keuze bij de bestelinformatie word vermeld niet haalbaar zijn , 40/80 zal ongeveer maar hooguit 70 zijn en 80/160 ongeveer hooguit 110 zijn (met rustig rijden en niet teveel tegenwind , is best voldoende , maar de beschrijving en de werkelijke actieradius is een andere , jammer dat het geen lifepo4 accu’s zijn ,verder prima wagentje de EK4 ook mijn partner is zeer blij met de wagen ikzelf ook , wel was jammer dat opeen aantal”las”punten van het framework delak was losgelaten en wat roest was , glad gemaakt en gecoat met een soort rubber dat voor kabels word gebruikt , zodat het niet verder kan corroderen ,verder heb ik nog steeds geen handleiding gekregen ,meerdere malen beloofd ,op de pagina ook nog steeds niet zichtbaar , wel wat jammer omdat jezelf allerlei dingen moet gaan ontdekken (ik ben nooit zo blij met verassingen die plots gebeuren ) verder nu na meer dan een maand hiermee te rijden ,bevalt echt goed ,.

9 de abril de 2025

Top bedrijf !!!!

Zo blij met mijn nieuwe City Car …. Lekker door de stad scheuren, overal parkeren, geen wegenbelasting.
Snelle service, goede uitleg, super vriendelijk.

18 de março de 2025

Zeer tevreden

Zeer tevreden, snelle levering en super goed geholpen! Raad dit bedrijf zeker aan ze zijn zeer professioneel en de communicatie is uitstekend!
Ondertussen al 2 maanden lang heel veel plezier van mijn Geco city car!
Ga zo door Geco city car!

17 de março de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.