Dit vilt is makkelijk verwerkbaar, plakt uitstekend. Het rekt iets, maar niet gebruiken op hele gebogen vormen! Als je de verschillende delen strak naast elkaar plakt zie je geen naad meer. Wij hebb... Ver mais
Staaltje aangevraagd, snel verstuurd. Ik was vergeten te vermelden dat ik de zelf klevende versie wilde, mailtje gestuurd en is helemaal goed gekomen. Product voldoet aan de verwachting, bestelling... Ver mais
Geluidsisolatie Deal is dé online groothandel voor al jouw geluidsisolerende materialen. Van machinebouw, carrosseriebouw tot aan producenten van akoestische producten in de kantoorwereld, overal vind u onze producten terug! Van akoestisch schuim tot rubber, wij kunnen het leveren! Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring binnen de geluidsisolatiebranche. Daardoor hebben we uitgebreide kennis van de verschillende geluiddempende materialen die de markt rijk is en een sterk netwerk om jou altijd snel van de beste deal te kunnen voorzien. We kopen onze producten direct bij de bron op grote schaal in, zodat we jou de scherpste prijs kunnen bieden. Doordat wij opereren vanuit een magazijn van ruim 7000m2 is onze eigen voorraad groot. Daardoor kunnen wij jouw bestelling altijd de eerstvolgende werkdag al versturen. Zo wordt jouw pakket altijd snel bij jou geleverd en kun je er snel mee aan de slag!
Einsteinstraat 6, 7601PR, Almelo, Holanda
nou we moeten nog op plakken van vilt overgaan maar de service en levering en mn het contact is echt top! nog aan kunnen passen van de bestelling welke handmatig door hen is gedaan en financieel direct goed afgehandeld. en dan de levering ondanks personeelstekort binnen no time voor de deur.

Resposta da Geluidsisolatie Deal
Snelle levering en top naaldvilt.

Resposta da Geluidsisolatie Deal
1e bestelling perfect, snel verzonden én geleverd, 2e bestelling idem, alleen in de draaimolen bij DPD. Gelukkig zijn ze top te bereiken, denken ze mee en doen ze alles om het op te lossen. Ik hoop dat DPD alsnog snel levert, maar anders is toegezegd om een nieuw pakket te leveren zodat ik alsnog aan de slag kan. Fijn bedrijf, verdient 5 sterren.

Resposta da Geluidsisolatie Deal
Goed geïnformeerd na bestelling, prima ingepakt en snel bezorgd.

Resposta da Geluidsisolatie Deal
Mooi op tijd verzonden ziet er goed uit

Resposta da Geluidsisolatie Deal
service om een sample te krijgen alvorens aan te kopen is prima , echter als je wilt kopen ben je verplicht minimaal 3 meter te kopen en dat vind ik jammer heb het dus ergens anders gekocht

Snelle reactie
Had enkele vragen over verwerking van vilt voor onze camper,en kreeg snel antwoord
Geen vraag was te veel!
Zeer vriendelijk,en zeer snel verzonden

Resposta da Geluidsisolatie Deal
Topservices, snelle leveringen, kwaliteitsproducten, blijft mijn vaste leverancier, zeer tevreden

Resposta da Geluidsisolatie Deal
Goede en snelle service. En heel fijn dat er meegedacht wordt

Geweldige service
Erg tevreden

Resposta da Geluidsisolatie Deal
Goede service, snelle levering en vriendelijk geholpen. Ik wilde graag gebruik maken van de combideal, maar had een metertje meer nodig. Geen probleem. Na 1 telefoontje was het geregeld.

Resposta da Geluidsisolatie Deal
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.