Informações sobre a empresa

4. Agência de Marketing
  5. Consultor de Marketing
  6. SEO

Escrito pela empresa

Geniads er et databaseret performance-marketing bureau, der siden 2013 har hjulpet virksomheder med at skabe dokumenterbare resultater gennem faglighed, ordentlighed og et tæt samarbejde. Vi er et team af dedikerede nørder inden for Paid Search, Paid Social og Content Creation. Vi tror ikke på quick fixes, men snarere på gennemsigtighed, nysgerrighed, grundig testning og langsigtede løsninger (vores kunder er faktisk hos os i gennemsnit 7 år). Vores tilgang er jordnær og menneskelig. Vi kommer tæt på vores kunders forretning, så vi forstår deres behov indefra og kan rådgive dem, som var det vores egne penge.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Ærlige, datadrevne og nørdede - på den fede måde

Hos Geniads får man en partner, der sætter sig ind i forretningen - de er ærlige, datadrevne og nørdede på den fede måde.

Samspillet og dialogen er altid konstruktiv og med det fælles mål for øje. De udviser ejerskab over både udfordringer og udviklingspotentialer og kommer altid med velovervejede anbefalinger, der giver et stærkt beslutningsgrundlag. Derudover kan man altid få fat i dem, hvis det brænder på.

Den varmeste anbefaling af Geniads herfra.

9 de abril de 2026

Mere end en leverandør!

Jeg har benyttet Geniads, som samarbejdspartner i flere forskellige brancher og altid oplevet dem som en proaktiv partner, og ikke bare en leverandør.

Jeg nyder samspillet og den positive dialog. De udviser altid et ejerskab over både udfordringer og udviklingspotentialer - det giver et stærkt beslutningsgrundlag for mig, som beslutningstager.
De reagerer hurtigt, når der er forespørgsler eller hastesager og tager aktivt del i problemløsning, der relaterer sig til vores fulde forretning, fordi det også matcher med deres holistiske blik på vækst og forretningsdrift.

7 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har samarbejdet med Lukas og Kim…

Vi har samarbejdet med Lukas og Kim gennem flere år og er meget tilfredse med samarbejdet, både hvad angår det faglige samt den dialog vi løbende har haft.

Vi har formået at løfte vores webshop markant i perioden, hvilket Lukas og Kim har en stor del af æren for.

De bedste anbefalinger herfra.

Søren
Odendo.dk

4 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

5 stjerner fra jagtrejsebureauet!

5 stjerner fra jagtrejsebureauet!
Geniads er et bureau man kan stole på. De leverer bedre resultater end de lover, til fair pris og deres kommunikation med kunden er lige som den skal være. Jeg taler med Anne, der også står for selve arbejdet omkring min markedsføring og hun har virkelig styr på det og er altid utrolig positiv, hjælpsom og proaktiv. Jeg kan kun anbefale Geniads :)
mvh Thomas

4 de maio de 2022
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais