Jeg købte to projekttasker da de var tilbud. De kom frem kort tid efter og jeg sendte den ene retur og fik pengene tilbage som anvist uden bøvl. Jeg har også købt garn derfra uden nogen problemer.... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Gerda Garn i Struer er en relativ nystartet butik. Det hindrer ikke, at der er et kæmpe udvalg al alle slags garner af kendte mærker. Der kan købes al den “strikke tilbehør” man må eje som strikker, l... Ver mais
A empresa respondeu
Har købt flere gange blandt andet adventskalender i strik. Strikkkede bl.a. et evighedslys 👍
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Gerda Garn er en moderne garnbutik, der råder over et sortiment af garn, som passer til alle strikkepræferencer uanset budget, niveau eller andre ønsker. Derudover har vi hos Gerda Garn stort fokus på at inspirere dig til dit næste strikkeprojekt, med en masse spændende opskrifter, modeller og strikkekits. Og som det aller bedste, har vi stort fokus på det kreative fællesskab, med strik som fællesnævner, vi afholder derfor en masse forskellige events, arrangementer og workshops.
Informações de contacto
Vestergade 7, 7600, Struer, Dinamarca
- support@gerdagarn.dk
- gerdagarn.dk
Respondeu a 16% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Servicen i butikken er helt i top
Servicen i butikken er helt i top - har handlet med Anette flere gange, og hendes service er i top 😊
Jeg syntes at bestilling gik usædvanligt hurtigt det var rigtig dejligt, da jeg kun havde to dage til at lave en gave.
Jeg fik en usædvanlig god oplevelse i går med en god handel.
God kommunikation om ordrestatus og…
God kommunikation om ordrestatus og vejledning i garnvalg. Er kæmpe fan af deres udvalg!
Helt fin oplevelse
Jeg har også købt garn derfra uden nogen problemer.
Jeg vil være tryg ved at handle der igen.
fantastisk personale der er gode til at…
fantastisk personale der er gode til at hjælpe.
Dejligt garn til en god pris
Altid god betjening i butikken og skøn…
Altid god betjening i butikken og skøn service på webshoppen
Rigtig god service.
Rigtig god service.
Overskuelig hjemmeside.
Hyggelige events.
Kan kun anbefale
Super dårlig service på levering.
Super dårlig service.
Første gang jeg bestilte tog det nogle uger inden ordren endelig blev sendt, de undskyldte med at der havde været ekstraordinært travlt grundet en kampagne.
Gav dem en chance mere og nu er der gået 4 UGER og min ordre er fortsat ikke blevet afsendt.
Det eddermame dårlig service.. skriver til dem og får af vide den gerne skulle komme inden torsdag, men i dag fredag kl. 16.30 er den fortsat ikke afsendt. Så det bliver jo først en gang i næste uge!
Har aldrig oplevet så dårlig levering og service nogen andre steder...
Pakke leveret uden problemer og…
Pakke leveret uden problemer og indholdet svarer til forventningerne
Ringe service og kommunikation
Bestilte garn den 12.3 og har endnu ikke modtaget garnet. Har med megen besvær fået kontakt igennem 2 gange til Gerda garn, hvor de lover at garnet komme indenfor en uges tid, dette er imidlertid ikke sket og man får desværre ikke besked om at de ikke kan levere varen Utrolig dårlig service, kan bestemt ikke anbefale at købe garn hos dem
Online
Virkelig god service og kvalitets varer
Jeg fik hurtigt det jeg bestilte
😑 😑😑 😑
Gerda Garn er helt umulige at få fat på. De svarer ikke på mails eller telefonopkald. Virkelig dårlig kundeservice. Og jeg ønsker egentlig bare at modtage det garn, som jeg har bestilt for et stykke tid siden. Eller nu vil jeg faktisk helt annullere min ordre, for der vil jeg ikke smide mine penge. ØV!
Super hurtig hjælp at finde
Super hurtig hjælp at finde! Gode til at hjælpe med garnalternativer også!
Hurtig levering, fine produkter
Jeg er tilfreds
Bredt og godt udvalg, hurtig levering, god service
Bredt og godt udvalg af lækkert garn og strikketilbehør. Flot overskuelig hjemmeside. Hurtig levering. God kundeservice. Kan kun anbefale Gerda Garn.
Garn
God vejledning ang. garn og andre tilbehør ,altid god betjening
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.