Gereedschap.nl Opiniões 9

TrustScore: 2 em 5

9 opiniões

1 ster is nog teveel: failliet

1 ster is nog teveel.
Ik ben voor 35 euro het schip ingegaan. De bestelling is nooit geleverd en alle vormen van contact falen.
Had ik maar eerder op Trustpilot gekeken.
U bent gewaarschuwd.
Inmiddels is bekend dat zowel Gereedschap.nl als Mtools beide failliet zijn.

29 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

wacht op een bestelling die op…

wacht op een bestelling die op 16-12-2026 is besteld, en nu op 10-01-2026 nog niets geleverd, telefonisch niet te bereiken en op mail geen reactie ontvangen. kortom een firma die er alles aan doet om te verkopen maar na betaling niets meer van zich laat horen, Mensen koop hier niet, op dit zelfde adres is ook M-Tools.nl gevestigd, ook die heb ik geprobeerd te bellen maar ook daar gaat men niet opnemen, dus voor mij betekend dat ook daar niet bestellen.

10 de janeiro de 2026

Oplichters

18 december een product besteld met levertijd 1-4 werkdagen, vandaag 7 januari nog steeds niets. Telefonisch onbereikbaar, niemand neemt op en geen reactie op de e-mail. Koop hier niets, dit neigt naar oplichting!!

18 de dezembro de 2025

Nep site

Meerdere mails gestuurd over een bestelling nooit antwoord gekregen en ook geen pakketje... wat een slechte website niet bestellen

18 de dezembro de 2024

Niet bestellen!!!!!

Niet bestellen!!!!!

Kreeg een pakket, retour gedaan via hun postlabel, krijg ik het pakket gewoon weer teruggestuurd.
Niet op mailtjes, messenger en insta reageren.
Kortom bedrijf van niks

6 de dezembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Topservice en eerlijk

Had er een wasmachine van een degelijk merk (NEDCO) gekocht. Deze voldeed niet omdat blijkbaar de wasmachine te zwaar was.
Heb nog even mogen proberen en omdat het echt niet lukte mocht ik het terug binnenbrengen (of opsturen).
Gisteren teruggebracht, vandaag reeds geld terug op mijn Visa)

11 de dezembro de 2024

Niet Bestellen!!!

Op 9 november Regenkapjes besteld door een verbouwing die stilstond door privé omstandigheden nu pas geïnstalleerd, op advies van hun deze maat besteld echter past deze nu niet en weigeren ze deze producten in ongebruikte staat retour te nemen. Retourtermijn is volgens mevr. 3 maanden Max. En 3 maanden en 10 dagen is teveel. Het gaat om bijna €70 en ik kan niks met het product, het advies gekregen om dit te verkopen aan de aannemer wellicht kan hij dit bij andere klanten gebruiken. Nogmaals slecht advies!! Niet bestellen bij deze gasten onproffesioneel en totaal niet meedenkend. Betaal liever paar euro’s extra dan nogmaals te bestellen bij deze organisatie. Ook bij de levering duurde het veel langer dan verwacht maar dat ter zijde.

9 de novembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Goede webwinkel

Goede webwinkel. Snel geleverd. Goede prijs. (Ik heb er wat hand-spuitflessen gekocht: plantenspuit 1L oliebestendig Mesto 3111P.) En vanaf 25 euro al gratis verzonden. Ik ben tevreden!

8 de dezembro de 2016

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.