Gerlee Plastikkirurgi Opiniões

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

VARNING för Gerlee plastikkirurgi…!!

VARNING för Gerlee plastikkirurgi klinik !!
Gå inte ditt ! De har ingen kompetens.
Speciellt Gerlee. En som dömt för ekobrott.
De som jobbar där har ingen riktig kompetens,! Var vaken och Rädda dig själv.
OBS! Om du vill LEVA , sätt inte din fot dit !!!

17 de janeiro de 2023

Det självklara valet

Det självklara valet! Jag är jättenöjd med allt, från första mötet till resultatet! Jag gjorde min operation hos Diab, han är väldigt skicklig och lyhörd, han lyssnar verkligen till ens önskemål. Jag var lite osäker från början men han fick mig att känna mig bekväm och säker. Det enda jag ångrar är att jag borde ha gjort det tidigare. Rekommenderar varmt Gerlee kliniken.

2 de junho de 2021

jättenöjd med allt

jag är jättenöjd med allt, från första mötet till resultatet! Jag gjorde min operation hos Diab, han är väldigt skicklig och lyhörd, han lyssnar verkligen till ens önskemål. Jag var lite osäker från början men han fick mig att känna mig bekväm och säker. Det enda jag ångrar är att jag borde ha gjort det tidigare. Rekommenderar varmt Gerlee kliniken.

16 de maio de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Har haft fornøjelsen af at stifte…

Har haft fornøjelsen af at stifte bekendtskab med Dr. Gerlee og hans meget professionelle personale.
Jeg har fået udført brystplastik og det er udført topprofessionelt af klinikken.
Jeg giver mine bedste anbefalinger
Mvh
Sabrina
Ps.
Til oplysning er jeg MTF'er. (Male-to-Female)

10 de setembro de 2020

Very professional team

Very professional team with great knowledge. I heated about then through a friend of mine. I was actually very skeptical as I usually don’t like to get treatment in another country but they made me change my mind. I will never hesitate contacting them again.

3 de fevereiro de 2020

Brystforstørrelse

Fantastisk og dygtig læge ( Dr. Ahmad Diab)
Det hele fik bedre end forventet. Ingen gener efter operationen.
Hospitalet er pænt og rent.
Personelle er meget professionelle. Intet at sætte en finger på.
Anbefales varmt.

4 de outubro de 2019
Classificada 1 em 5 estrelas

Mine bryster er lagt alt for lavt nede…

Mine bryster er lagt alt for lavt nede i forhold til mit eget bryst. Plus mine ar sidder oppe på selve brysterne. Også skal jeg endda betale 500,- for de vil kigge på deres fejl!!! Plus jeg aldrig fik en eftertjek.

6 de agosto de 2019
Classificada 1 em 5 estrelas

Brystforstørrelse med eget fedt.

Jeg fik for nu 5 år siden en brystforstørrende operation med eget fedt.
Jeg blev opereret 2 gange. Det gik fuldstændig galt. Min krop er vansiret. Min ene balle har et kæmpehul, mine lår og hofter er fyldt med huller og min mave er fuldstændig ødelagt. Alt sammen i forsøg på at udtage fedt disse steder.
Efterfølgende har Dr Gerlee ikke svaret på mine henvendelser om at få mine kr 40.000,- tilbage. Har meldt sagen til hans forsikringsselskab, hvor de har givet mig medhold i at der er sket skade på min krop efter fejlagtig fedtudtagning. Jeg har fået en meget lille erstatning kr. 7.000,-, bl.a. fordi Dr. Gerlee nægtede at udlevere de digitale fotos, han har taget af mine krop, hvor skaderne er tydelige. I stedet har han udleveret de papirfotos, som han har valgt ud, og hvor skaderne ikke er tydelige.
Jeg har nu kæmpet i 5 år med denne sag , som først nu er afsluttet.
I øvrigt forsvandt alt fedt også fra brysterne.
Min før pæne krop er ødelagt for evigt, og jeg viser mig aldig uden tøj.
Dette til advarsel hvis du tænker på brystforstørrelse med eget fedt.
Gør det ikke på den klinik.
Susanne

3 de fevereiro de 2019
Classificada 1 em 5 estrelas

VARNING för Gerlee plastikkirurgi …

VARNING för Gerlee plastikkirurgi klinik !! Garanterade bästa resultat, visade sig vara helt inkompetent då min kropp nu är vanställd. Opererade både bröst och intimkirurgi samtidigt, båda misslyckades. Jag betalade 74000 kr och de ansåg sig inte gjort något fel utan de låg på mig och " erbjöd " en goodwill operation för ytterligare 15000 kr men jag vågar inte låta honom operera mig fler ggr. När jag orkar/ har råd ska jag återställa min kropp hos en seriös kirurg.

9 de fevereiro de 2018

misslyckat

Gerlee har gjort mig till ett missfoster. Ångrar min snålhet.

19 de janeiro de 2017

Varm anbefaling herfra!

Jeg havde købt en sweetdeal i 2013 til brystforstørrelse med implantater af 425 ml stk. Jeg fik den varmeste og behagelige velkomst og følte mg i gode hænder fra start til slut. Når jeg skal have udskiftet til nye implanteter bliver det absolut også hos Gerlee!
Mvh
Aarhus, DK

14 de dezembro de 2016

God oplevelse

Fantastisk klinik hvor jeg kun har positive ord at sige. Personalet er profesionelle med smil og service i klasse. De har udført et godt stykke arbejde over for mig og jeg vil ikke tvivle et sekund på igen at benytte klinikken.
Tak for en god behandling..

4 de janeiro de 2015
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais