Leia as opiniões dos outros
Get Big Marketing & Webdesign heeft een prachtige, uitstekend werkende website gemaakt die ik afgelopen maand in gebruik mocht nemen. Ze werken professioneel, zijn reëel qua mogelijkheden, uiterst... Ver mais
Ik heb Nick leren kennen toen Get Big nog in de kinderschoenen stond. Altijd geïnteresseerd en tijd om dingen uit te leggen. Zijn passie en interesse voor alles rondom zichtbaarheid en vindbaarheid... Ver mais
Nick van Get Big Marketing heeft uitstekend werk geleverd en mijn website duurzaam-drenthe .nl een vlotte, frisse en groene uitstraling gegeven. Nick luistert goed naar je wensen en denkt mee over a... Ver mais
Informações sobre a empresa
Get Big Marketing is een full service internet marketing bureau. Wij helpen grote en kleine bedrijven om hun online zichtbaarheid te verbeteren. Dit doen we onder andere met professioneel webdesign, SEO, SEA en social media marketing. Tevens leveren wij hosting voor alle soorten websites, en hebben we inhouse designers die de meest geweldige animaties produceren.
Informações de contacto
Plesmanstraat 4, 2722NV, Zoetermeer, Holanda
- 06 57835752
- Info@getbigmarketing.nl
- getbigmarketing.nl
Get Big Marketting werkt snel en goed
Get Big Marketting werkt snel en goed, een vraag is altijd snel beantwoord en opgelost
Een goede en snelle dienstverlening met een mooi eindresultaat!
Get Big is een bedrijf die snapt hoe een mooie én goede website in elkaar zit! Het was een prettige en snelle samenwerking en ik ben heel blij met het eindresultaat!
Logo en product design
Wij hebben Get Big ingeschakeld voor het design van onze producten en ons logo en zijn hier ontzettend blij mee. Met AI kun je tegenwoordig al veel toffe dingen maken, maar voor ons bleek dat toch niet voldoende om precies te krijgen wat we voor ogen hadden. Get Big wist onze ideeën perfect te vertalen naar een sterk en professioneel design dat echt bij ons merk past. Ze luisterden goed, dachten mee en leverden precies wat we zochten. Absoluut een aanrader.
Get Big Marketing & Webdesign heeft een…
Ze werken professioneel, zijn reëel qua mogelijkheden, uiterst vriendelijk en laagdrempelig/toegankelijk en leveren hun diensten vlot.
Het voelt als een, met de hand op maat gemaakte, trouwjurk. Wil hem aan iedereen laten zien!!
De 5 sterren hebben ze absoluut verdiend!!
Toppers!
Uitstekende Ervaring met Get Big Marketing.
Vanaf het eerste contact met Get Big Marketing was het duidelijk dat dit team professionals zijn die hun vak verstaan. Hun aanpak is persoonlijk en op maat, en ze hebben een duidelijke passie voor wat ze doen.
De diensten die ze aanbieden, van SEO tot webdesign, zijn van topkwaliteit. Ze hebben ons geholpen onze online zichtbaarheid aanzienlijk te verbeteren en onze websiteverkeer is gestegen. De resultaten spreken voor zich.
Wat mij vooral opviel, was de proactieve houding. Ze zijn altijd bereid om dat extra stapje te zetten om ervoor te zorgen dat je niet alleen tevreden bent, maar echt enthousiast over het eindresultaat.
Ik zou Get Big Marketing zonder twijfel aanbevelen aan iedereen die zijn online aanwezigheid wil verbeteren. Het is een investering die zichzelf meer dan terugverdient.
SEO, jaaaa daar moet en wil ik wat mee
SEO, SEA jaaaa daar moet ik eens naar kijken. Gelukkig heb ik me aangemeld voor de "Do your own SEO" van Get Big Marketing en laat Nick zien wat er nodig is en geeft hij de handvatten en tips waarmee ik niet zomaar iets doe, maar daadwerkelijk de acties oppak die zinvol zijn. Daarbij is het ook nog eens leuk!!
Do Your Own SEO
Ik heb bij Nick een Do Your Own SEO traject gedaan en ben daar zeer tevreden over. Nick is duidelijk in zijn communicatie, heel behulpzaam en staat altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden. Ik kan hem van harte aanbevelen!
Nick heeft professioneel en snel een nieuwe website gebouwd
Nick heeft binnen 3 werkdagen heel professioneel mijn website gebouwd, waar vorige webbouwer 3 maanden over had gedaan en die totaal niet voldeed aan de huidige tijd.
Get Big goes up and over
Get Big gaat altijd net dat stapje verder om te zorgen voor een optimaal resultaat. Op iedere vraag komt een oplossing die vaak nog eens beter is dan vooraf bedacht. Mocht er een keer geen oplossing mogelijk zijn, dan zijn ze daar ook eerlijk in. Het enige nadeel is dat je verwend raakt door de hoge mate van service en pro-activiteit. Daar kunnen veel andere bureau's nog iets van leren.
Een fantastisch bedrijf dat jouw helpt naar een volgend niveau!
Mijn ervaring met Get Big Marketing en Webdesign is fantastisch. Nick Plockaar heeft een erg creatieve geest waarmee hij eerst goed luistert naar jouw doel en visie, waarna hij dit omzet in een prachtige website die past bij jouw bedrijf en jouw publiek. Bovendien reageert hij erg snel op vragen. Ook opvallend is dat hij eerlijk is over de mogelijkheden. Hij schetst een duidelijk verwachtingspatroon. Daarbij biedt Get Big Marketing en Webdesign veel diensten. Van website maken tot SEO tot huisstijl inrichten en ga zo maar door. Als voorbeeld kun je kijken naar de website van KeurigeKeuringen, dit heeft hij voor ons gemaakt. Vraag Nick ook zeker naar zijn connecties als je vraagstukken hebt waar hij je niet direct mee kan helpen, hij heeft een netwerk van goede collega's. Al met al, start je met je bedrijf of wil je jezelf naar een volgend niveau tillen, neem vooral contact op met Nick via Get Big Marketing en Webdesing.

Resposta da Get Big Marketing en Webdesign
Zeer deskundig en professioneel…
Zeer deskundig en professioneel bedrijf. In korte tijd een prachtige website voor ons in elkaar gezet (keurigekeuringen.nl)!

Goede communicatie
Goede communicatie, super mooie website, snelle levering kortom zeer tevreden
Super samenwerking
Super samenwerking! Meer geleverd dan beloofd. Zie veel toekomstige samenwerkingen aankomen. Thanks Nick..

Mooie webshop
Ik heb mijn webshop laten bouwen door Get Big. De samenwerking met Nick verliep heel fijn. Hij is vriendelijk, geduldig en deskundig. Ik ben heel blij met het resultaat!

Resposta da Get Big Marketing en Webdesign
Ik heb het contact met Get Big als erg…
Ik heb het contact met Get Big als erg prettig ervaren.
Afspraken werden van zijn kant erg goed nagekomen en aanpassingen werden snel verwerkt.
Verder ben ik super blij met het eind resultaat erg professioneel en beter als ik hoopte.
Nick van Get Big Marketing houdt zich aan zijn afspraken en werkt snel
Nick van Get Big Marketing werkt snel en is betrouwbaar. Hij houdt zich aan afspraken en maakt mooie websites. Hij doet meer dan dat, hij denkt ook mee over je marketing strategie en kan ook goed teksten schrijven.
Heel blij met Nick van Getbigmarketing
Heel blij met Nick van Getbigmarketing! Bied alle hulp en ondersteuning die ik nodig heb voor de website en reageert heel snel als ik vragen heb. Echt een aanrader!

awesome and skilled work
Nick and co helped us refresh and speed up our heavy traffic website (+500K pm) and couldn't have wished for someone better

Resposta da Get Big Marketing en Webdesign
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.