Bestilte en konfirmasjonsgave til mitt tantebarn med navn de på. Og gud så fin de var! Håper han liker disse like godt som jeg likte de!
Leia as opiniões dos outros
Upptäckte att det saknades varor i det barset som jag beställt, när jag hämtat ut paketet på onsdagen. Det skulle vara till en studentpresent som jag skulle ge bort på fredag. Var direkt i kontak... Ver mais
Snabb leverans. När jag fick mitt förkläde som hade personligt tryck, så hade det en defekt i lädret. Jag mailade och fick snabbt leverans av ett nytt där jag kunde välja att få det ännu snabbare gnm... Ver mais
Beställde en graverad kökskniv för att ge bort som 50-års present. +Intressant och bra utbud. +Hyffsat snygga typsnitt att välja på. +Oerhört bra att kunna "förhandsgranska" produkten när m... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Graverade prylar och presenter till snabba leveranser.
Informações de contacto
Propellervägen 12, 18362, Täby, Suécia
- 08-684 279 39
- info@getpersonal.se
- getpersonal.se
Sjukt snabb leverans
Sjukt snabb leverans! Fick paketet dagen efter jag beställde. Super nöjd och grym kvalitet:)
Bra presenter
Bra presenter, lätt att beställa och otroligt snabbt levererat. Kanon
Upptäckte att det saknades varor i det…
Var direkt i kontakt med er, via ett formulär, och
fick återkoppling med vändande post. Och redan dagen efter, på torsdagen, fanns varorna att hämta ut!
Super bra service. Så fina graveringar på samtliga varor som jag köpte.
Ger er därför högsta betyg.
Tack / Lena Björklund
Snygg design
Snygg design! Snabba leveranser. Lika nöjd som alltid. Skulle finnas fler typsnitt på gravering dock. Börjar bli lite uttjatade.
Fina uppskattade presenter och snabb leverans.
Fina och bra presenter som är väldigt uppskattade. Enkelt att välja typsnitt till graveringen. Snabb leverans.
Jag trodde smyckeskrinet var större
Jag trodde smyckeskrinet var större. Har tidigare köpt detta skrin vid två tillfällen och fått ett betydligt större skrin till det priset. Mycket besviken, men förstår att jag skulle kollat måttet.
Besviken....
Grymt besviken på det armband jag fick levererat hem! Enligt beskrivningen så skulle det vara läder och rostfritt stål, men det jag fick hem var nån plastig variant och påminde mest om ett leksakssmycke. Detta var tänkt som en present, så hade bestämt gravering också, så då gäller tydligen inte returrätten.
Mailade företaget och förklarade hur jag upplevde varan, som då erbjöd en lösning som jag ändå känner mig nöjd med och är tacksam för. Så det var bra hanterat av dem.
Men nästa gång tänker jag mig nog före innan jag köper ett graverat smycke online....
Väldigt fin kvalitet och extremt snabb…
Väldigt fin kvalitet och extremt snabb leverans!
Snabb leverans och produkt som utlovat
Jag köpte glas med gravyr
Jag köpte glas med gravyr, det blev jättebra och det va snabb leverans. Beställde onsdag kväll och fick dom på fredagen.
Smidigt present och snabbt leverans
Hög kvalitet och snabb leverans
Snabb leverans och en toppenprodukt med hög kvalitet. Jag är jättenöjd.
Snabb service och jättefin nyckelring…
Snabb service och jättefin nyckelring med gravering!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.