Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik wil graag mijn ervaring met Scentech delen. De service was echt uitzonderlijk! In het begin was ik een beetje terughoudend om te bestellen, maar achteraf ben ik zó blij dat ik het toch heb gedaa... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooi apparaat, heel goed te ruiken! En wat ik heel fijn vind is dat hij oplaadbaar is, dus je kan em lekker centraal in de kamer zetten zonder stroom nodig te hebben. Goede klantenservice, snelle rea... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Al vele jaren op zoek naar een praktisch product voor in huis. Alle variaties gekocht, maar vond het altijd te chemisch of wc-achtig. Nu de Scentech met veel plezier afgelopen jaar uitgeprobeerd. De... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Eindelijk een oplaadbare geurdiffuser. Deze kan ik tenminste mooi op een kastje of tafel zetten zonder dat er een kabel door de woonkamer loopt naar het stopcontact. Het nadeel vind ik echter wel da... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos de aromaterapia

Bij Scentech geloven we dat geur een krachtig middel is om sfeer te creëren, emoties te beïnvloeden en herinneringen te verankeren. Onze missie is om luxe huisparfum en professionele geurtechnologie toegankelijk te maken voor iedereen die zijn leefomgeving wil verrijken. Met onze stijlvolle aroma diffusers en zorgvuldig samengestelde collectie essentiële oliën en geuren transformeer je moeiteloos elke ruimte – van woonkamer tot kantoor – tot een plek waar je je prettig, geïnspireerd en ontspannen voelt. Onze innovatieve, waterloze geurtechnologie zorgt voor een pure, langdurige geurverspreiding, waarbij je eenvoudig kunt wisselen van geur en de intensiteit naar wens kunt aanpassen. Duurzaamheid en kwaliteit staan centraal. We werken met verantwoord geproduceerde, cruelty-free geuren en hoogwaardige materialen, zodat je met een gerust hart kunt genieten. Of je nu kiest voor warme, uitnodigende geuren voor een gezellige avond, of frisse, energieke aroma’s om productief te blijven – bij Scentech vind je altijd een geur die bij je past. Scentech combineert stijlvol design, slimme technologie en hoogwaardige geuren om jouw dagelijks leven net dat beetje luxer en comfortabeler te maken. Ontdek hoe wij de kunst van geur naar een hoger niveau tillen en maak van jouw huis een persoonlijke geurervaring.

Informações de contacto

4,6

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

94 opiniões

Respondeu a 66% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Super fijn apparaat

Super fijn apparaat. Het grootste pluspunt vind ik dat je via de telefoon de intensiteit precies kunt afstemmen, zo wordt de geur nooit te heftig en kan je hem sterker zetten als het te subtiel is. In de pro diffuser gaat een geurtje alsnog prima lang mee (zo’n 25 dagen). Dik tevreden hoor!

Heerlijke geurbeleving

Ik heb de scentech en de scentech pro en ben heel tevreden.
De kleine scentech hangt in de gang, en geeft zo bij binnenkomst in huis al een geweldige geur. De geurverspreiding staat op de hele dag.
Een andere scentech heb ik in de slaapkamer, en staat ingesteld om geur te verspreiden op de tijden dat ik meestal naar bed ga en op sta.
De scentech pro heb ik in de huiskamer, en staat ook de gehele dag aan.
Beide types geven een heerlijke geur, en zijn makkelijk in te stellen.
Ook is er veel keus in geuren.

Voor mij de beste aankoop van 2025

Voor mij de beste aankoop van 2025. Het geurtje gaat heel lang mee . je kan zelf de intensiteit instellen.
Ik werd zeer vriendelijk geholpen door dit bedrijf. Mijn bestelling werd heel snel geleverd

Gedaan met muffe geuren

Gemakkelijk te instaleren en in te stellen via app.Heerlijke geuren die telkens weten te verrasen
Tot nu nog geen spijt van aankoop en voordeliger dan geurstokjes of andere ,al meer dan 3 maanden in gebruik en nog steeds niet leeg. Een tevreden klant. Eric

Classificada 5 em 5 estrelas

Scentech echt een aanrader.

Scentech echt een aanrader.
Wij hebben altijd verschillende geuren gehad die allemaal even lekker zijn. De diffuser is makkelijk te bedienen via blue tooth.
De geur verspreid zich goed.
Scentech levert prima en prijs en kwaliteit zijn zeer goed.

Classificada 1 em 5 estrelas

Geen antwoord, geld weg

Op 7 januari plaatste ik een bestelling en betaalde deze ook. Ik kreeg een bevestiging via mail, maar sindsdien heb ik niets meer gehoord...
Ik probeerde Scentech via WhatsApp, telefoon, mail, support chat en IG chat te bereiken, maar helaas krijg ik nergens antwoord of iemand aan de lijn.

EDIT 10 januari
Intussen werd ik via chat gecontracteerd en is mij beloofd dat het product snel geleverd zal worden...

EDIT 13 januari
Helaas ik heb sinds vorig contact niets meer vernomen en heb ik nog steeds niets ontvangen....
Als je telefonisch contact probeert op te nemen zegt een automatische antwoordapparaat dat wegens vakantie er geen telefonische support is.

EDIT 14 januari
Ik krijg een mail dat de levering wordt uitgesteld. Noch via de support chat, telefoon of IG chat kan je deze mensen bereiken.
Enorm slechte klantenservice!
Bestel hier zeker niet!

7 de janeiro de 2026
logótipo da Scentech

Resposta da Scentech

Hi Ben,

Wat vervelend dat u zo’n slechte ervaring heeft met onze service! Ik heb net even door de communicatie gekeken en ik kon geen mails terugvinden. Whatsapp en Instagram wel maar ik het weekend hanteren wij een 24 uurs termijn om op berichten te reageren. In ieder geval hoeft u zich geen zorgen te maken en wordt uw bestelling zo snel mogelijk verzonden! Naar verwachting maandag. Onze excuses voor de vertraging, door een gemiste levering vanuit de fabriek door de weersomstandigheden duurt het iets langer dan u van ons gewenst mag zijn.

Classificada 1 em 5 estrelas

Diffuser en navullingen

Ik had een bestelling gedaan van €139,75. De bestelling kwam in twee delen maar ik kwam erachter dat ik de bestelling toch niet wilde houden, ik vond de lucht te heftig en het sis geluid irritant. Ik gaf aan dat ik een retour aanmaken wilde vragen (Was sowieso omslachtig om te doen) dit werd geaccepteerd maar het lukte niet omdat er nog een deel niet geleverd was. Ik heb hier zoveel tijd in gestoken met over en weer mailen maar het lukte niet. Vervolgens kreeg is alsnog zonder communicatie mijn tweede deel van het pakket binnen, wat dus ook nog retour moest. Ik heb dit ook aangegeven dat er bij hun wat mis gaat in de onderlinge communicatie en was er inmiddels klaar mee. Ik kon het pakket nog steeds niet retour doen, vervolgens is mijn retourtermijn verlopen waardoor ik met de dure bestelling zit. Klantenservice vind ik dus oprecht slecht, en niet vriendelijk. Er had best een passende oplossing gevonden kunnen worden vind ik.

11 de dezembro de 2025
logótipo da Scentech

Resposta da Scentech

Beste Lieke,

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent over de afhandeling van je bestelling. We willen echter graag enkele punten verduidelijken op basis van onze correspondentie.

Het klopt dat er door de deellevering aanvankelijk een technisch probleem was met het aanmaken van het retourlabel. Onze excuses hiervoor. Wij hebben echter direct aangegeven dat het volledige pakket alsnog geretourneerd kon worden en dat wij de retourtermijn hiervoor uiteraard zouden verlengen, zodat je niet met de kosten zou blijven zitten.

In de e-mailwisseling gaf je echter aan de producten liever te willen behouden (voor zakelijk gebruik) onder de voorwaarde dat wij het volledige aankoopbedrag van €139,75 zouden crediteren. Als bedrijf kunnen wij hier helaas niet in meegaan; een terugbetaling vindt bij ons altijd plaats ná ontvangst van de retourzending.

Het aanbod om de producten alsnog te retourneren voor een volledige terugbetaling staat nog steeds open, mits de producten in originele staat zijn. Neem hiervoor gerust contact op met onze klantenservice, dan lossen we het alsnog netjes op.

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede aankoop van diffuser en de…

Goede aankoop van diffuser en de heerlyke geuren ,heel de woonkamer geurt aangenaam .op zich precies een hele dure aankoop maar dat is het zeker niet .jaren lang alle merken geurstokjes geprobeerd en weinig of niets van geur .hier heb je veel goede frisse en wat zwaardere geuen voor elk wat wils .top van jullie .mvg marc

28 de novembro de 2025

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ – Een ongeëvenaarde geurbeleving⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ – Een ongeëvenaarde geurbeleving!

Scentech heeft mijn verwachtingen volledig overtroffen. Vanaf het moment dat ik hun aroma diffuser in huis haalde, merkte ik hoeveel invloed geur kan hebben op de sfeer en mijn gemoedstoestand. De producten voelen luxe aan, het design is stijlvol en past mooi in mijn interieur.

Wat me vooral opvalt, is de kwaliteit van de geuren: rijk, puur en verrassend langdurig. Dankzij de waterloze technologie blijft de geur consistent en intens, zonder dat ik er steeds naar om hoef te kijken. Het wisselen van cartridges en het aanpassen van de intensiteit gaat eenvoudig, waardoor ik voor elk moment van de dag mijn ideale geur kan kiezen.

Ook vind ik het een fijn idee dat Scentech werkt met duurzame, cruelty-free ingrediënten en hoogwaardige materialen. Het voelt goed om te genieten van een luxe geurbeleving die ook nog verantwoord is.

Kortom: Scentech tilt geurbeleving naar een hoger niveau. Of je nu een warme, gezellige sfeer wilt creëren of juist een frisse, energieke omgeving — er is altijd een geur die precies past. Een absolute aanrader voor iedereen die zijn leefruimte wil transformeren tot een plek waar je je écht thuis voelt!

18 de novembro de 2025

De Scentech werkt echt fantastisch

De Scentech werkt echt fantastisch. Makkelijk in gebruik en met de app kun je de dosering perfect instellen. Mijn huis ruikt nu als een chique hotel en met de gevulde flacon doe je heel lang. In begin ging de Scentech wat lastig open met de sleutel maar uiteindelijk lukte het. Dikke aanrader

10 de novembro de 2025

Top bedrijf!

4 maanden terug mijn eerste diffuser gekocht en wat ben ik hier blij mee zeg! Ik kocht eerst de normale en heb sinds kort ook de pro gekocht. Beide apparaten werken perfect. Pro is wel een stuk stiller en vind hem persoonlijk ook een stuk mooier. Daarnaast ben ik echt fan van de Amber Glow geur. Ik raadt dit bedrijf zeker aan!

17 de setembro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.