Nooit een mail (ook niet in spam folder) gekregen of mogelijkheid via de website om de producten die ik aangekocht heb te reviewen op hun website. Klantendienst gecontacteerd, heel late respons tijd... Ver mais
Ik zou niemand aanraden om bij deze webshop te bestellen. Mijn ervaring is ronduit teleurstellend. Na ontvangst van mijn bestelling heb ik direct gemeld dat een product ontbrak. In plaats v... Ver mais
Naast de heerlijke geuren hebben ze goede service. Ik had vorige keer een zakje wasparfum kado gekregen. Heerlijk. Toen ik deze nu wilde bestellen (wist natuurlijk niet meer welke) hebben ze opgezocht... Ver mais
Zoals altijd snel geleverd .. Blij dat ik hier de Green leaf geurzakjes nog kan bestellen . Heerlijke geur en lang aanhoudend .. Merry Memories of Hope .. eigenlijk echte winter geur maar voor mij m... Ver mais
Geurvoorjehuis.nl De grootste webshop in geuren voor je huis. Ook hebben wij zeer ruime keuze in Ledkaarsen en Woonaccessoires
AG Bellstraat 53 A 03, 7903 AD, Hoogeveen, Holanda
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 33% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Slechte service, na een paar maanden ging bij 1 van mijn HomeArt kaarsen bij het verwisselen vd batterij het binnenwerk kapot. Na mail contact met Geur in je huis...werd het afgedaan als " Gebruikers schade " . Ik heb veel HomeArt kaarsen in huis en weet écht wel hoe ik een batterij moet vervangen. In mijn ogen is dit dan ook een fabricage fout, aangezien bij mijn andere kaarsen het gewoon goed gaat.
Er wordt door Geur in je Huis géén oplossing geboden, er wordt niet meegedacht , en op mijn 2de mail werd ook niet meer gereageerd, en er staat géén naam onder , met wie je mail contact hebt gehad. Ronduit slecht dus !!
Ik koop nooit meer bij Geur in je Huis !
Snel en gratis de volgende dag al geleverd de heerlijke wasparfum
Bestelling was snel in huis en leuk ingepakt. Leuk assortiment tegeltjes.
Had de advertentie niet goed gelezen, ging alleen maar om de stokjes en de potjes🙈🙈
Een fles wasparfum retour gestuurd vanwege de dop. Netjes een nieuwe gehad zonder gezeur. Super!
Balen dat ik niet eerder de reviews heb gelezen, dan had ik hier nooit besteld. Op 4 juni bestelling geplaatst en betaald. Nog steeds niks ontvangen en geen reactie op mijn mails. Neem bang dat ik opgelicht ben.
In principe een prima product,maar had twee nieuwe lonten besteld en deze waren niet goed,kan gebeuren netjes gemaild en uitgelegd dat deze niet werkten.
Toen begon er een kruisverhoor
Heeft u de lont een half uur laten weken
Ik zei ja
Heeft u de lamp driekwart vol gehad
Ik zei ja
Heeft u dan niet de verkeerde lont besteld
Ik zei nee deze heb ik al eens besteld en die waren goed
Toen zeiden ze dan willen we graag een filmpje hoe u de brander aansteekt
Dit was voor het moment om de lastste mail te sturen met het bericht over te stappen naar een ander merk
Wat een gedoe over twee lonten die trouwens niet goedkoop zijn
Conclusie goed product maar slechte aftersales bij een defect opgestuurd product
Snelle levering en goed verpakt.
Lekker geuren wasparfum snel en netjes geleverd met een leuke korting
Heerlijke producten ,goed verpakt en snel geleverd en een lief presentje erbij en bedankkaartje topper dikke tien
Han sido muy rápidos el único problema es que ha venido el bote un poco derramada y con menos contenido pero todo ha estado genial muchísimas gracias
Leuk tegeltje voor nieuwe huis van onze dochter