Geurvoorjehuis Opiniões

TrustScore: 4 em 5

3,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik zou niemand aanraden om bij deze webshop te bestellen. Mijn ervaring is ronduit teleurstellend. Na ontvangst van mijn bestelling heb ik direct gemeld dat een product ontbrak. In plaats v... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Zoals altijd snel geleverd .. Blij dat ik hier de Green leaf geurzakjes nog kan bestellen . Heerlijke geur en lang aanhoudend .. Merry Memories of Hope .. eigenlijk echte winter geur maar voor mij m... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Naast de heerlijke geuren hebben ze goede service. Ik had vorige keer een zakje wasparfum kado gekregen. Heerlijk. Toen ik deze nu wilde bestellen (wist natuurlijk niet meer welke) hebben ze opgezocht... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Heb al eerder bij geur voor je huis besteld. Nu was het van Ipuro de zomergeurstokjes Sunny Beachetime. Produkten altijd netjes verpakt, snelle levering. Fijn om daar te kopen en verschillende merken... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de fragrâncias e aromas

Geurvoorjehuis.nl De grootste webshop in geuren voor je huis. Ook hebben wij zeer ruime keuze in Ledkaarsen en Woonaccessoires

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

410 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 31% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Todas as opiniões

166 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

3 flessen besteld en ook met moeite…

3 flessen besteld en ook met moeite ontvangen. Waarvan 1 fles zo goed als leeggelopen is. Mag ik een nieuwe bestellen en betalen dan wel met korting. Zo slecht dit. Jullie draaien de dop niet goed dicht en ik mag opnieuw betalen!

29 de julho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Via bol.com asleigh buurwood geur sea…

Via bol.com asleigh buurwood geur sea breeze besteld .
Advertentie met omschrijving geeft aan dat er 2 flesjes a 250ml worden geleverd voor 16.04 euro. Slechts 1 flesje ontvangen. Mail gestuurd .zeggen dat het klopt.
Overal betaal je 15.95 euro voor 500ml fles. Nu zou je 16.04 euro betalen voor 250ml. Ruikt naar oplichterij. Dus daar nooit wat bestellen.

27 de julho de 2026

Steeds correct geleverd

Steeds correct en vlugge levering en goed verpakt.
Ashleigh and Burwood zijn goede producten zeker aan te raden fijne geuren soms interessante prijzen zoals nu en gaan lang mee, ik ben fan.

18 de julho de 2026

Aanrader

Duidelijke website, veel keus, snelle levering, ben zeer tevreden

9 de julho de 2026

Top Fijn te horen

Leuke en betaalbare website

Mijn eerste bestelling ging heel makkelijk, mooie artikelen, goeie prijs en snelle levering. Geen verzendkosten boven de 35 euro dat is toch te gek en dat ben ik helemaal blij mee. Ik ben blij dat ik geurtjesvoorjehuis heb ontdekt. Artikelen waren zoals beschreven, ik was zo onder de indruk van de prijs dat ik gelijk weer een bestelling heb geplaatst.
Bedankt ervoor.
Van een tevreden klant

6 de julho de 2026

Resposta da Geurvoorjehuis

wat fijn graag tot ziens

Waardeloos bedrijf, zeer onbetrouwbaar

Waardeloos bedrijf. Op 14 mei bij “Geur voor je was” een bestelling gedaan (hoort bij dit bedrijf). Bestelling werd door beschadiging niet afgeleverd.

We zijn bijna 2 maanden en heel wat e-mails verder en ik heb nog steeds mijn geld niet terug. Zelfde soort ervaring had ik bij “Geur voor je huis”. Ik bestel er echt nooit meer.

14 de maio de 2026

Resposta da Geurvoorjehuis

Marian mocht je niet tevreden zijn dan kun je contact opnemen met de klantenservice We doen er alles aan iedereen tevreden te houden

waardeloos

Foutieve producten ontvangen waar kleuren afwijken dan origineel. Retour gestuurd op eigen kosten.. pakket verloren maar klantenservice wilt niet de moeite nemen om contact op te nemen met het vervoerbedrijf. Vervoerbedrijf stuurt me terug naar geurvoorjehuis die het vertikken iets te doen. Waardeloze website en service.

2 de julho de 2026

Resposta da Geurvoorjehuis

Meneer of mevrouw Wij houden ons aan de Nederlandse wet. Retouren zijn voor uw risico. Mocht u iets verkeerd ontvangen dan dietn u echter eerst contact met ons te zoeken voor u iets terug stuurt

Zeer ruim assortiment

Zeer ruim assortiment, Goede en uitgebreide omschrijving van het product. Supersnelle levering.

17 de junho de 2026

Fijn te horen