Wilde al tijdje gietvloer omdat bekende van ons er ook een hadden. Nu eindelijk gekozen hier mooie vloer veel kleuren beschikbaar.
Leia as opiniões dos outros
De vloer is hier inmiddels geleverd en kan zeggen dat we helemaal tevreden zijn met de kwaliteit. Er is tegen ons geen woord te veel gezegd.
Goed bedrijf. Niet duur in vergelijking met andere bedrijven hier in de regio die gietvloeren aanbieden.
Elke ruimte met onze Pandomo vloer voelt speciaal en uniek. Echt kwaliteit wat dit bedrijf levert.
Informações sobre a empresa
Welkom op de Trustpilot-pagina van Gietvloer Apeldoorn, dé expert op het gebied van hoogwaardige gietvloeren in de regio. Ons bedrijf onderscheidt zich door een passie voor vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke service. Bij ons staat de klant centraal, vanaf het eerste adviesgesprek tot aan de oplevering van uw droomvloer. Gietvloer Apeldoorn biedt een breed scala aan gietvloeren, van epoxy tot polyurethaan, met mogelijkheden die naadloos aansluiten bij zowel moderne als klassieke interieurs. Ons team van ervaren professionals is gespecialiseerd in het aanleggen van gietvloeren die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk. We begrijpen het belang van een betrouwbare service. Daarom werken we alleen met de beste materialen en de nieuwste technieken. We streven ernaar om elk project op tijd en binnen budget af te ronden, met zo min mogelijk overlast voor onze klanten. Uw tevredenheid is onze prioriteit. We nodigen u uit om de ervaringen van onze klanten te lezen en uw eigen beoordeling te delen. Ontdek waarom Gietvloer Apeldoorn de toonaangevende specialist is op het gebied van gietvloeren in uw regio.
Informações de contacto
Het Rietveld 55A, 7321 CT, Apeldoorn, Gelderland, Holanda
- +31555690991
- contact@gietvloerapeldoorn.com
- gietvloerapeldoorn.com
Pede aos clientes que escrevam opiniões
je merkt dat de vloer gemaakt is voor…
je merkt dat de vloer gemaakt is voor vloerverwarming
Had verwacht veel geur maar door goeie…
Had verwacht veel geur maar door goeie ventilatie viel dat reuze mee.
alles werd rustig uitgelegt laag per…
alles werd rustig uitgelegt laag per laag dat gaf overzicht
geen beschadiging bij tillen
laatst en zelfs de kleine stukjes stof…
laatst en zelfs de kleine stukjes stof waren weg netjes
Je ziet dat dit niet zomaar werk is…
Je ziet dat dit niet zomaar werk is maar echt gelegd met stijl en aandacht
zelfs na maanden ziet de vloer eruit…
zelfs na maanden ziet de vloer eruit alsof hij net gelegd is geen chip te bekennen
ze kwam terug omdat ze zei dubbel…
ze kwam terug omdat ze zei dubbel kijken is beter beetje rare uitspraak maar klopt
Ze hielden rekening met hoe t licht…
Ze hielden rekening met hoe t licht valt en dat werkt top
Hij behandelde de vloer goed
Hij behandelde de vloer goed, geen stoelstrepen meer
afwerking voelt premium maar kostte…
afwerking voelt premium maar kostte minder dan we verwachtte
gietvloer is superhandig als je iemand…
gietvloer is superhandig als je iemand in huis hebt die niet goed loopt het is glad maar niet glad in de slechte zin
die hele wand van glas in de woonkamer…
die hele wand van glas in de woonkamer bleef keurig schoon, geen randje of veeg te zien
hij nam de tijd om onze twijfels weg te…
hij nam de tijd om onze twijfels weg te nemen, topvent
hij gaf duidelijk advies over wat wel…
hij gaf duidelijk advies over wat wel en niet te doen bij onderhoud van gietvloer
Planten bleven heel, topservice
zelfs planten van de buren bleven onaangetast, topservice
we hebben een kind van drie en toch…
we hebben een kind van drie en toch blijft de vloer schoon en netjes
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.