Hatte leider zweimal überwiesen und trotz mehrmaligen Anschreiben keine Reaktion. Nach der Einsternebewertung kam prompt eine Antwort. Geld wird zurück überwiesen mit der Bitte die Bewertung zu übe... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jag är nöjd med musiken jag fick , det är speciellt spännande hur min dotter kommer att reagera när hon spelar upp denna, ni är så duktiga för att skriva ihop de raderna som jag lämnar till er om min... Ver mais
Denna låten blev en fantastisk upplevelse för vår son och för hela familjen. Så otroligt bra! Jag hoppas att fler hittar till Giftytune. Värt varenda krona och blir garanterat ett uppskattat inslag ti... Ver mais
Det går nog att hitta andra tjänster som kanske är billigare men troligen inte lika smidiga. Med ett par enkla steg fick vi en fantastiskt bra låt. Härlig sångröst bra beat och en bra refräng. Vet int... Ver mais
Informações sobre a empresa
Welcome to GiftyTune – the place where your fondest memories are transformed into magical music! Are you looking for the perfect gift that truly touches the heart? We at GiftyTune believe that the absolute best gifts aren't physical items, but emotions and memories that last a lifetime. That is exactly why we have created a service that allows anyone to give a completely unique, custom-made, and professionally produced song to someone they love. Whether you are celebrating a birthday, a wedding anniversary, a graduation, or just want to make a pure declaration of love, we help you put words and melodies to your unique story. You simply share your favorite shared memories, funny details, inside jokes, and what that special person truly means to you. From your story, we then create a complete, personalized song in the exact musical genre you desire. You can choose from a wide variety of styles, ranging from atmospheric acoustic ballads and powerful gospel, to modern pop, rock, and upbeat R&B. Our passion is to deliver music of the absolute highest quality that sounds like it was taken straight from the radio charts, but with lyrics that are one hundred percent personal to the recipient. The final result is an unforgettable musical experience that is guaranteed to bring out laughter, goosebumps, and tears of joy. It is never just a song; it is a loving tribute beautifully wrapped in music. Let us help you create a memory for life. Experience the magic with GiftyTune and give the most personal, unexpected, and heartwarming gift anyone could ever receive!
Informações de contacto
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 20% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Det blev långt över förväntan
Det blev långt över förväntan. Succé, så otroligt bra.👍
Snabb återkoppling när jag ville göra…
Snabb återkoppling när jag ville göra ändringar. Resultatet blev över förväntan!
Perfekt låt
Perfekt låt, med alla mina önskemål. Trots att det antagligen är AI så blev det över förväntan.
Fantastisk bra sångerska, Såå fin text, blev jätte rörd
Fantastisk bra sångerska, bra text på det jag skrivit, det blev en jätte fin överraskning för min man
Visa till min älskade dotter❤️
Gav denna fantastiska visa till min dotter som bor långt bort från mej. Hon blev så överraskad o rörd. Det blev långt bättre än jag anat o hon som sjöng gjorde det jättebra!
Julia min dotters ord kommer här:
Så fin personlig present idé ❤️ Jättefin låt, extremt trallvänlig och talar till hjärtat ❤️
Helt fantastiskt idé och vilken glädje
Helt fantastiskt idé och vilken glädje! Jag fick verkligen tårar och längtar till att få ge överraskningen till min fästmö!
Det gick snabbt resultatet blev…
Det gick snabbt resultatet blev jättebra,fick med det jag ville
Snabb leverans och bra träffbild…
Snabb leverans och bra träffbild utifrån önskat innehåll
Gav det de lovade!
En perfekt present
En perfekt present till min man då det är svårt att hitta nått att köpa till honom. Han blev glad över låten.
Älskar tonsättningen och allt!
Hur bra ni fick till de med bara de jag…
Hur bra ni fick till de med bara de jag beskrev
Låten blev superbra å min sambo rörd
Låten blev superbra å min sambo rörd. Så tack tack
Rekommenderas 😊
Första gången jag provade. Nöjd, men skulle lägga in fler specifika ord med min verklighet nästa gång så att det blir mer träffsäkert mot hur texten kommer skrivas in i låten.
Veldig fornøyd med at alle poengene kom…
Veldig fornøyd med at alle poengene kom frem i sagen! Hovedpersonen samt alle vennene våre som har hørt den er imponert. Noen har til og med bedt om å få lagt den til på spillelisten sin.
Var inte så uppskattat av mottagaren
Jättefint resultat
Jättefint resultat. Lätt att beställa, många valmöjligheter och snabb leverans.
Låten blev över förväntad😊
Låten blev riktigt lyckad😊 både tårar och skratt. Snabb leverans och bra kundservice. Svarar snabbt. Blev en uppskattad present. Kan vara bra att veta att man kan ladda upp låten på ens egen Spotifylista. Den går dock inte att dela vidare i Spotify, men själva länken man får med låten, är bara att dela på😉
Det gick fort och det blev en bralåt
Det gick fort och det blev en bralåt, refräng. Det är min del som bara kan bli bättre