Hetgeen ik hier lees begrijp ik niets van want ook ik heb in het verleden, bij hun het complete Office pakket. Besteld & betaald wat tot op de dag van vandaag 25 Maart 2025 gewoon blijft werken.
Leia as opiniões dos outros
Ik heb een officepakket gekocht met ordernummer 83814. Ze heben me telefonisch goed geholpen maar de activatiecode werkte toch niet. De medewerker snapte het ook niet en ik zou een nieuwe toegestuurd... Ver mais
Via Google gezocht op Office en kwam daarbij op de site van GigaLicense. Voor 30 euro kon je hier een download uitvoeren van Office 2019 met licentiecode. Een schappelijke prijs, maar bij Microsoft ko... Ver mais
Super prijs voor een geweldig software pakket. Bij de installatie kreeg ik in eerste instantie geen publisher te zien. Gebeld en tweede keer geprobeerd te installeren en toen stond alles er netjes o... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Gigalicense maakt het voor jou mogelijk om software aan te schaffen tegen de beste prijs! Ondersteuning of hulp nodig? Wij antwoorden binnen 24 uur, ook in het weekend!
Informações de contacto
Louis Couperusplein 2, 2514HP, Den Haag, Holanda
- 0850022358
- info@gigalicense.com
- gigalicense.com
Ongelooflijk
Licentie doet het niet
Licentie doet het niet, bedrijf reageert niet op emails of telefoontjes
Geen officiële licenties!
Ik heb hier in november 2019 een office 2016 pakket gekocht. Nog geen twee maanden later is deze al geblokkeert door Microsoft. Wat blijkt, dit bedrijf verkocht illigaal MSDN licenties die alleen intern door bedrijven mag worden gebruikt. Weggegooid geld dus, destijds nog een mail gestuurd en nooit een reactie op gehad. Ook meermaals gebeld en nooit een reactie gehad. In maart / april is ook de website offline gehaald. Twee keer nadenken dus voordat je goedkoop office denkt te kopen.
update: Ook vraagt dit bedrijf om te adres gegevens, terwijl dit voor een digitaal product overbodig is lijkt mij.
Office werkt plots niet meer en krijg geen gehoor
Vorig jaar augustus een licentie gekocht en deze werkte tot maart dit jaar. Plots werkt het niet meer, dus neem telefonisch contact op. De telefoon gaat over, ze zegt u wordt doorverbonden met een van onze medewerkers, gaat weer een paar keer over en dan ineens bedankt voor uw telefoontje en er wordt opgehangen. Waardeloze communicatie en een slecht om zo met klanten om te gaan. Ondertussen zit ik met een probleem.
Heerlijk thuis genoten van de heerlijke…
Heerlijk thuis genoten van de heerlijke pizza van de pizzabakkers. Ook de salade was heerlijk. Deze Zaanse franchiseondernemer steunen we heel graag in deze tijden
heel goed
ik ben eerste keer melding gedaan bij gigalicense en ging alles heel spoel en goed
gehandeld zoals beschreven in…
gehandeld zoals beschreven in handleiding. Toch werkt office niet...
Niet kopen!!!
25 oktober aangeschaft maar vanaf nu niet meer beschikbaar. Als je belt dan wordt je kn de wacht gezet en dan hangen ze op. Via de mail ook niet te bereiken. Oplichters zijn het..
Duidelijk hulp bij interessant aanbod
Duidelijk hulp bij interessant aanbod. Zeer tevreden.
Goede service!
Pakket wat ik had gekocht werkte niet. Bleek het verkeerde pakket te zijn. GigaLicense heeft me de juiste gestuurd met alle benodigde hulp om het te installeren. Top!
aangiften gedaan
aangiften gedaan. product wel kunnen downloaden via hun website, en vooralsnog werkt het.... maar als ik de ontvangen activatiecode wil registreren bij microsoft, dan werkt het niet.... website van gigalicense is trouwens nu uit de lucht.
Wij hebben het office pakket via…
Wij hebben het office pakket via Gigalicense aangeschaft. Goede inlogcodes gekregen en daarna ook nog hulp bij het installeren omdat de nieuwe laptop de website in eerste instantie niet wilde openen. Geen probleem. Wij raden het aan!
illigale troep
illigale troep, denk na... lekker goed = duur koop
Alles voldeed aan de verwachtingen
Zeer goede ervaring met GigaLicence,
Zeer goede ervaring met GigaLicence,
zeer snelle en correcte levering.
Waaschuwing: Gigalicense verkoopt illegale licenties!
Veel mensen lijken op deze site dik tevreden te zijn over Gigalicense.com maar.... Gigalicense.com verkoopt illegale Microsoft licenties! Het zijn zgn. bedrijfs-/MSDN-licenties welke een tijdje werken. Soms wel een haf jaar! U heeft intussen dit bedrijf hier als 'goed' beoordeeld want alles werkte immers toch naar wens? Maar tegen de tijd dat u tegen een update aanloopt zal uw software mogelijk door Microsoft geblokkeerd worden.
Bij het vragen om support of reclameren van het door u aangeschafte product, wordt u door Gigalicense.com dan als Giga oud-vuil behandeld: Opmerkingen als 'U wordt binnnen 2-dagen terug gebeld, of: 'u ontvangt binnenkort een andere licentie, uw probleem wordt geëscaleerd, Ik ben van de supportdesk en kan u niet helpen...' of u de telefoon ophangen zijn bij dit bedrijf aan de orde van de dag!
U hoort dus helemaal niets meer van ze! Pech, geld weg!
Omdat dit illegale licenties betreft, hoeft ook niet op support van Microsoft te rekenen! Het is maar even dat u het weet!
Google ook eens naar: de "Community van de Consumentenbond.nl" en: "computers-elektronica-5/goedkope-office-2016-addertje-onder-het-gras-16463"
(Kopieër en plak de tekst tussen de quotes in Google Search).
De directe link kan je hier helaas niet plaatsen ;)
U komt al gauw in een wir-war van civielrecht en strafrecht terecht waardoor dit bedrijf ondertussen gewoon denkt door te kunnen gaan.
Al staan hun artikelen staan ondertussen alszijnde 'Uitverkocht".
'Vrienden' bij Gigalicense, mijn aangifte is gedaan, en ook een case bij Microsoft zelf, loopt inmiddels... Wordt dus zeker vervolgd!
Nette afhandeling
Nette afhandeling. Na betaling direct software code in bezit. Deze bleef netjes een tijd geldig, omdat ik deze pas later kon gebruiken
Goede snelle service,alles werkt goed.
Snelle download na betaling en uitstekende helpodesk
Snelle download na betaling en uitstekende helpdesk voor toelichting
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.