Gillingtravel Opiniões 37

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Til dig der ønsker at booke en grupperejse til zanzibar. Denne rejse har simpelthen været fantastisk på alle punkter. Camilla er gået ud over alle grænser for at rejsen skulle blive lige så fanta... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

TAK for en uforglemmelig rejse!!! Ønsker du at opleve Zanzibar, så vil jeg klart anbefale at rejse med Gilling Explorer. Her får man den helt autentiske oplevelse - og mere til. Du besøger lokalbef... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi var en familie op 5 som havde en helt unik oplevelse guided og ledt af Camilla og Natty. Vi boede skønne steder og var på en vidunderligt en-dagstur til Mnemba Island hvor vi dykkede m delfiner, ba... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg tog i september måned med på Gilling Travels grupperejse til Zanzibar. Rejsen indeholdte en masse fede udflugter til overkommelige priser! Vi boede i den lækreste villa med egen pool, som lå få me... Ver mais

A empresa respondeu

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

En rejse jeg aldrig glemmer

Det har været en uforglemmelig marts måned fyldt med gode venskaber, spændende ture, lækker mad og VARME.

Min rejse med Gilling var intet mindre end fantastisk - faktisk langt bedre end jeg har nogensinde havde forestillet mig. Fra første dage kunne man mærke, at Camilla virkelig kender Zanzibar ud og ind. Hun var altid klar til at svare på spørgsmål eller hjælpe med det, vi havde brug for undervejs.

Det var tydeligt, at der var lagt tanke og kærlighed i hver eneste detalje af programmet. Vi oplevede alt fra smukke bådture, til oplevelser med de lokale, og der blev gjort alt for, at vi skulle få de mest uforglemmelige oplevelser. Alt var planlagt godt - og der var altid en plan B klar, hvis noget skulle ændre sig, hvilket gjorde, at vi bare kunne læne os tilbage og nyde rejsen.
Jeg rejste hjem med Zanzibars kultur helt inde i hjertet - og med pole pole.

Tak til hele holdet, staff og til Camilla og Christina for at skabe en tryg base hos jer, når man er så langt hjemmefra. Jeg har oplevet et fællesskab, som jeg vil holde kært i lang tid. ♥️ Sammen har vi gjort dette ophold unikt og haft en masse skønne aftener fyldt med fest og grin.

Hvis du sidder derhjemme lige nu og overvejer at tage af sted – så gør det! Og hvis du allerede har taget beslutningen, så glæd dig – det bliver et godt eventyr.

9 de abril de 2025

Tak❤️

Tak for den bedste oplevelse man kunne ønske sig❤️ rejsen til Zanzibar har været et eventyr man aldrig glemmer samt alle de forskellige oplevelser man oplevede på Zanzibar🫶🏻 og ikke mindst Camilla og hendes team som gjorde at man bare følte sig hjemme❤️

8 de março de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

TAK for en uforglemmelig rejse!!!

TAK for en uforglemmelig rejse!!!
Ønsker du at opleve Zanzibar, så vil jeg klart anbefale at rejse med Gilling Explorer. Her får man den helt autentiske oplevelse - og mere til. Du besøger lokalbefolkningen, fritidsklubben og skolen, men også Zanzibars helt utroligt smukke natur 🩵
Derudover har Gilling Explorer de sødeste mennesker omkring en, så du føler dig velkommen med det samme!

9 de março de 2025

Stor anbefaling

Stor anbefaling! Jeg har haft den fedeste grupperejse til Zanzibar, hvor jeg har fået minder og veninder for livet. Bedste tur!

5 de fevereiro de 2025

Fantastisk rejse

Til dig der ønsker at booke en grupperejse til zanzibar.
Denne rejse har simpelthen været fantastisk på alle punkter.
Camilla er gået ud over alle grænser for at rejsen skulle blive lige så fantastisk og autentisk som overhovedet muligt. Alt er kørt som smurt, og Camilla gør et kæmpe arbejde for at skabe en tryg “hjemlig” base fuld af autentiske oplevelser på den anden side af jordkloden.
De største anbefalinger herfra🌴🫶🏽🫶🏽

5 de março de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

TUSIND TAK for en oplevelsesrig rejse

TUSIND TAK for en god og oplevelsesrig tur!!
Hvis du ønsker en autentisk oplevelse i rolige og smukke omgivelser på Zanzibar, kan denne rejse varmt anbefales! Her kommer man på forskellige ture, som viser lokalbefolkningens kultur og vilkår, samt Zanzibars smukke ydre. Struktur og planlægning af rejsen er super god, da man også har gode muligheder til egen fritid. Aflurningsvist, får du en sød, passioneret og nærværende rejseleder (Camilla), som står klar med åbne arme for at vise dig skønne Zanzibar.

Jeg er taknemmelig for at opleve Zanzibar med Gilling Explorer!

3 de janeiro de 2025

Af hjertet tak til Camilla og co 🌺

Jeg har kun godt at kunne fortælle om en uforglemmelig rejse med Camilla og hendes fantastiske hold! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg er lige kommet hjem fra en vidunderlig måned med Gilling Explorer på Zanzibar, hvor jeg har forelsket mig helt og aldeles i den smukke ø 🏝️

Lige fra da jeg bestilte rejsen har jeg følt mig i de tryggeste hænder hos Camilla, som altid er klar til at svare på alverdens spørgsmål, og hjælpe med alt man kan forestille sig. Camillas søde team i og udenfor villaen er også mindst lige så dygtige, søde og omstillingsparate, og man får skabt et bånd til alle man møder på sin vej ☀️

Med det enormt gennemtænkte program får man Zanzibars kultur helt ind til hjertet, og kommer hjem med en følelse af pole pole og hakuna matata ✌🏼

Af hjertet tak til alle jeg har mødt på min vej på rejsen - Camilla, de sødeste mennesker i og udenfor villaen, og de skønneste piger på rejsen 💫

Asante sana fra Selma 🩷

4 de fevereiro de 2025

Asante sana Zanzibar og Camilla☀️

100 ud af 5 stjerner!!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har lige været en vidunderlig måned med Gilling Explorer på Zanzibar i januar 2025🌍

Det er svært at udvælge højdepunkter, for rejsen er ét stort højdepunkt! Fra de mange oplevelsesrige ture vi har været på, til afslapning i verdens bedste villa! At møde de herlige lokale og få Zanzibar kulturen helt ind under huden - alt har været så spændende og godt🏝️🏝️🏝️

Jeg ser så meget op til seje Camilla og hendes kærlige, glade væsen. Hun har skabt de bedste rammer for en måned i hendes elskede hjem i Jambiani - det kan jo ikke undgå at blive andet end fuldstændig fantastisk🙏🏻💌

Tak til alle de søde mennesker i villaen og de søde piger jeg har været afsted med, for den skønneste måned under palmerne på Zanzibar🩵

De varmeste anbefalinger fra Maja😚

3 de janeiro de 2025

En crazy magisk rejse😍

En crazy magisk rejse😍

Meget autentisk og virkelig fede oplevelser. Planlægningen og kombinationen af turene ud af huset, og hygge/afslapning, var genial. Ej at forglemme Camilla og Company, som gør villaen og Zanzibar til et sted man aldrig har lyst til at forlade!!!

2 de janeiro de 2025

Af hjertet tak <3

Jeg var med på nov/dec 2024 holdet🤍
Jeg vil personlig give det ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ud af 5 stjerner. Det var en måned flydt med autentiske oplevelser og afrikansk stemning🌍 Villan levede op til forventningerne og hele personalet var super sødt og imødekommende💫🤍

Tak til Camilla & Co, for at gøre det muligt🩷🩷

15 de dezembro de 2024

Uforglemmelig rejse!

Jeg var afsted med Gilling Explorer i oktober, og det er den bedste beslutning jeg har taget.
Lige fra jeg bestilte rejsen, til at jeg igen var hjemme i Danmark følte jeg mig i trygge hænder♥️ allerede inden afrejse gjorde Camilla et rigtig godt indtryk. Hun var utrolig sød og hjælpsom, og svarede hurtigt på alle de spørgsmål som meldte sig mens jeg gik og ventede på at jeg skulle afsted.

Udover det kunne man fra start mærke at Camilla har mega styr på det hele. Med detaljerede pakkelister, masser brugbar info og endda hjælp til flybilletter og in check i lufthavnen, så tog man afsted med fuldstændig ro i maven🥰

Selve rejsen var fuldstændig fantastisk, bedre end jeg havde forstillet mig. Man kunne virkelig mærke Camillas kendskab til øen, og hvad den har og byde på. Der var sørget for vi tog derfra med de bedste oplevelser, fra smukke bådture, til oplevelser med lokale og alle de guldkorn der ellers gemmer sig rundt omkring på øen. Alt var planlagt og velorganiseret, så vi kunne slappe af og nyde hele vores rejse🌞

Tak til gilling explorer og Camilla (og Christina♥️♥️) for at danne rammerne for en uforglemmelig måned, med de bedste oplevelser og en masse nye skønne bekendtskaber. Det var en KÆMPE fornøjelse. Og ingen tvivl om at jeg en dag skal besøge zanzibar igen♥️♥️

6 de janeiro de 2025

Kære Emilie,

Hold nu op hvor er du sød♥️♥️ det varmer hele mit hjerte, at rejsen var fantastisk og bedre end hvad du havde forestillet dig. TAK for at give dig tid til at dele din oplevelse herinde.

Kh.Camilla og fra dejlige varme Zanzibar

Classificada 5 em 5 estrelas

Tak for verdens bedste tur!

Jeg var i oktober/november afsted med Gilling i omkring en måned. Allerede fra starten var der tydelig personlig kommunikation over e-mail med Camilla, og hvis jeg havde spørgsmål, var der hurtigt svar tilbage.
Der var styr på det hele, og jeg fik hjemmefra en tydelig beskrivelse af alt fra pakkeliste, program og praktisk information, hvilket gjorde at jeg følte mig helt tryg og klar!
Allerede fra starten blev jeg budt hjerteligt velkommen, og jeg følte mig hurtig meget tryg og velkommen i de lidt uvante omgivelser. Jeg var ikke utryg eller usikker nogle tidspunkter på turen.
Der var planlagt det fedeste program til punkt og prikke og der var styr på det hele. Lokalbefolkningen var så søde og imødekommende, og alle hilste når man gik forbi.
Udover de fedeste oplevelser mødte jeg en masse fantastiske mennesker, som jeg har elsket at kunne dele turen med. Personalet i villaen så søde, åbne og glade, og var altid klar på en hyggesnak.
Alt i alt en helt fantastisk tur!
Tak til verdens bedste Camilla og Christina for at ha vist mig smukke Zanzibar, ville have mig med, og give mig en helt uforglemmelig tur!
Vil anbefale det varmt og trygt til alle!!!

Kære Julia,

ÅHH, TAK hvor er du sød!!! Det er os der takker. Vi har elsket at have dig med på eventyr. Af hjertet tak for dit mega søde skriv 😍
Luftkys og luftkram her fra Zanzibar.

Classificada 5 em 5 estrelas

En helt igennem fantastisk måned

En helt igennem fantastisk måned med skønne mennesker og fede oplevelser. Kan 100% anbefales!

Kære Anna,
Tak hvor er du sød og tusind tak for at du 100% vil anbefale at tage med os på eventyr!!
Kh.fra dejlige varme Zanzibar,
Camilla 😍

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har haft en helt igennem fantastisk…

Jeg har haft en helt igennem fantastisk rejse igennem Gilling! så mange nye venskaber og oplevelser i de mest magiske omgivelser. Der var en tryghed helt fra start både over mail inden ankomst, og fra første møde i villaen!

Jeg har glutenallergi og forhørte mig derfor inden afrejse om dette kunne tages højde for. Det var heldigvis intet problem. Jeg har haft glutenallergi hele mit liv, og har aldrig haft så positiv en oplevelse med glutenfri servering som jeg fik hos Gilling. Hver dag fik jeg mine 3 retter personligt serveret af den søde kok Abdi, som tit og ofte havde været kreativ med anretningen af min mad. Det var alt fra, at min navn var skrevet ud af agurker, til at risen var udformet fint. Under hele opholdet fik jeg ikke et eneste måltid jeg ikke kunne lide! Det var tydeligt at mærke hvordan Abdi hyggede sig med at lave maden, og at man bestemt ikke var en byrde, selvom der skulle tages hensyn til special kost.

Så som allergiker kan jeg varmt anbefale at tage afsted med Gilling!

Kære Sinne.
Jeg får helt gåsehud af dit meget søde skriv. Tak for at dele og hvor er vi glade for, at du har haft en helt igennem fantastisk rejse.
Vi har elsket at have dig med på eventyr!💗

Drømmerejse med Gillingtravel

Vi fik hjælp af Camilla til at få en drømmerejse til Zanzibar. Der har været den bedste hjælp fra planlægning til vi stod hjemme i Danmark igen. Helt igennem en fantastisk oplevelse med Gillingtravel.

6 de setembro de 2024

Kære Mikael & Line,
Tak fordi at jeg fik lov til at planlægge jeres drømmerejse til Zanzibar. Det var en fornøjelse og tak for sprede stor glæde på øen.

Bedste beslutning! - perfekt måned på magiske Zanzibar

Jeg brugte min januar måned, på Gilling Explorer rejsen✨ hvilket var den bedste beslutning nogensinde!

På grupperejsen bor du i den smukkeste villa, hvor du trygt kan slappe af, og nyde omgivelserne og udforske kulturen.
Villaen ligger midt i en lille by, med omkring 8000 indbyggere, hvilket gør at man bor midt i de autentiske omgivelser.
Kun 500 meter fra villaen, ligger et fritidshjem/børnehjem, som man kan besøge.
Jeg elskede personligt at komme der.

Grupperejsen byder på de mest autentiske oplevelser, som jeg aldrig ville kunne finde selv!
Camilla, som har rejsebureauet, har boet på Zanzibar i mange år, og derfor kender hun til alle de skjulte perler.
Camilla hjælper de lokale, på mange måder, i og med at hun støtter projekter, såsom kvinder der ønsker at kunne klare sig selv økonomisk✨

Grupperejsen har et perfekt antal deltagere (hvis du spørger mig) -hverken for mange eller for lidt 💌 antallet gør at man kommer tæt på alle. Jeg har fået de bedste veninder og venner, og jeg nyder at ses med dem hjemme i Danmark.

Grupperejsen med Gilling Explorer var den første rejse i mit sabbatår, og den har givet mig mod på flere udlandskeoplevelser og fået mig til at indse, hvordan jeg vil bruge resten af mine sabbatår!🥰

Camilla hjælper dig med rejsen fra start til slut, så du trygt kan fokusere på at nyde magiske Zanzibar🏝️

Jeg blev forelsket i skønne Zanzibar, og nu sidder jeg, under et år efter, og har bestilt endnu en flybillet til Zanzibar. - og jeg skal helt sikkert forbi “Camilla villa” i Jambiani, det glæder jeg mig helt vildt til!

Hvis du ikke allerede har bestilt, så gør det!
- du vil helt sikkert få dit livs oplevelse!

Tak for dig Camilla, tak for venskaber for livet, og tak for at åbne op for dit Zanzibar liv!
Asante sana ❤️

3 de janeiro de 2024

Kære Malle,

Af hjertet tak for din meget søde og helt rørende anbefaling. Vi har elsket at have dig med på eventyr og jeg er dybt taknemmelig for at du fandt din vej til os. Jeg er glad for at du har haft en p.e.r.f.e.k.t måned med autentiske oplevelser og venskaber for livet☀️ Du har været en gave at have med på Zanzibar. Tak for dig🐚🌴🌺
Vi glæder os til at du kommer tilbage snart.

Fantastisk rejse!

Fantastisk rejse!! Den bedste service nogensinde fra fantastiske og altid glade Camilla ❤️ Jeg vil anbefale alle, at rejse til Zanzibar med Camilla. Alt er trygt og godt i hendes hænder. Vi havde den dejligste ferie i 14 dage.

2 de fevereiro de 2024

Kære Charlotte,

Wow, tak for din anmeldelse. Jeg er så glad for at I havde en fantastisk rejse til Zanzibar og at I følte jer trygge og i gode hænder. Af hjertet tak 😍🦋🌴

Classificada 5 em 5 estrelas

Hvad venter du på, book book✨🥹🫶🏻

1 måned på zanzibar med GillingExplore har været en af de bedste måneder i mit liv🫶🏻

Jeg har rejst i en stor del af verden, men Zanzibar er en destination, jeg helt sikkert vil vende tilbage til mere end én gang.
Camilla og hendes team gør det muligt at opleve det kulturelle og autentiske Zanzibar helt tæt på. De har kendskab til små gemte perler og tætte connections til både naboer, lokale og caféer, hvilket gør næsten alt muligt.

Du bor i den skønneste villa, med skønt personale, mad 3 gange i døgnet og adgang til en dejlig pool og skønne hyggekroge. Camilla har skabt de tryggeste og bedste rammer for at få uforglemmelige oplevelser og venskaber for livet🙏🏼🥰

Min måned på Zanzibar har været fuld af grin, smil, pole-pole-stemning og ikke mindst en masse tårer, da turen gik hjem igen🥹🥹

Mine varmeste anbefalinger til en måned på Zanzibar med Gilling Explore giver jeg hermed videre🫶🏻👏🏻

5 de janeiro de 2024

Kære Nanna,

Af hjertet tak for din meget søde anmeldelse. Det ramte lige i mit hjerte🥹😍

Jeg er så glad for at det har været en af de bedste måneder i dit liv og at vi har haft fornøjelsen af at have dig med. Det føler vi os meget taknemmelige for. Tak for alt at bidrage med så mange store grin, sjove quiz, dit positive sind og alt. Du har været en gave at have med. Vi glæder os til at se dig tilbage på øen.

Stort knus fra Camilla

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har rejst 2 gange med Gilling…

Jeg har rejst 2 gange med Gilling Travel til zanzibar. En generationsrejse med aldre fra 2-67 år samt en familierejse med små børn. Begge ture var perfekt planlagt af Gilling. Hotellerne var skræddersyede til vores behov, og vi kom på smukke og spændende ture, som var en kæmpe succes for alle. Jeg kan klart anbefale Gilling Travel til alle, da Gilling forstår at imødekomme alle behov og kan finde steder, som mange andre ikke kender !!!

2 de janeiro de 2024

Kære Josephine,

TUSIND tak for din anmeldelse og tak for at dele.
Vi har elsket at have jer alle med på eventyr 😍🐚🌴

Kh.Camilla

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais