Leia as opiniões dos outros
Vlotte gang van zaken bij de verkoop van 3 gitaren. Geboden bedrag comform wat je bij andere bedrijven ziet maar dan met minder gedoe, prima. Eerlijk comtact met Danny via mail.
De Ibanez PGM900 was een gitaar die al een aantal jaar op mijn verlanglijstje stond, om mijn Paul Gilbert collectie nog completer te maken. Gisteren besteld, vandaag al in huis. Ik ben helem... Ver mais
Informações sobre a empresa
GitaarBarbaar is dé plek voor liefhebbers van tweedehands gitaren. We kopen, testen, repareren en verkopen gitaren met aandacht en passie. Van bekende merken als Fender, Gibson en PRS tot unieke modellen die je niet snel ergens anders tegenkomt. Elke gitaar wordt zorgvuldig gecontroleerd, schoongemaakt en professioneel afgesteld voordat hij op onze webshop verschijnt. We werken met een klein team van vakmensen die zelf ook gitarist zijn, en dat merk je in alles: van de productfoto’s en uitgebreide beschrijvingen tot de snelle communicatie en service. Klanten waarderen onze persoonlijke benadering, transparantie en het gemak van inruil of verkoop. We maken het proces zo eenvoudig mogelijk, of je nu een gitaar koopt, verkoopt of wil inruilen. Daarnaast verzenden we veilig en verzekerd, niet alleen binnen Nederland maar ook naar België en andere EU-landen. Bij GitaarBarbaar geloven we dat elke gitaar een verhaal heeft, en we zorgen ervoor dat die met zorg wordt doorgegeven aan de volgende eigenaar. Of je nu een beginnende gitarist bent of een doorgewinterde speler die op zoek is naar iets bijzonders, we helpen je graag bij het vinden van het juiste instrument. GitaarBarbaar is er voor gitaristen die nét wat meer verwachten van een tweedehands ervaring. Voor gitaristen, door gitaristen.
Informações de contacto
Hastelweg 260D, 5652 CN, Eindhoven, Holanda
- +31657702892
- info@gitaarbarbaar.nl
- gitaarbarbaar.nl
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Betrouwbaar en snelle afhandeling.
Kortgeleden heb ik mijn elektrische gitaar verkocht en ik ben heel tevreden over de snelle en correcte afhandeling. Kreeg duidelijke instructies over de gratis verzending en geld werd snel gestort. Zeker een adres wat ik aan beveel.
Verkoop 3 gitaren
Eerlijk comtact met Danny via mail.
Nette en zorgvuldige correspondentie
Nette en zorgvuldige correspondentie. Ook vrijlatend: ik overwoog een gitaar aan hen tweedehands te verkopen maar had ook marktplaats als alternatief. Ik kreeg de ruimte en de tijd dat tegen elkaar af te wegen. Ik kreeg zelfs tip hoe handig foto’s te maken.
Uiteindelijk besloot ik mijn Taylor gitaar tegen een Hanika te ruilen. De geldelijke waarde van beide gitaren is vergelijkbaar en ik moest natuurlijk een deel bijbetalen. Ik ben heel tevreden met de Hanika. Mooie gitaar met goede respons.
Zalige gitaren
Zalige gitaren!
Dankzij Gitaarbarbaar kan ik heerlijk spelen, zonder blut te zijn gegaan :).
Aanrader!
Top service en hulp gekregen
Zalig!!
Top ervaring! Ik merkte aan de kwaliteit van het geluid en de afwerking van de gitaar zelf dat die meteen goed en professioneel was afgesteld en klaar was voor gebruik. Ik hoefde er zelf niks aan te doen! Daarnaast merkte ik dat de gitaar er zo goed als nieuw uit zag, geen deuken of krassen en dat komt voor mij zo goed als nooit voor. Dankjewel Gitaarbarbaar, voor deze mooie dienst!
Zeer tevreden!
Ik heb onlangs een gitaar gekocht via Gitaarbarbaar en ben echt ontzettend tevreden.
Vanaf het eerste contact was de communicatie duidelijk, eerlijk en prettig. Er werd uitgebreid de tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden en mee te denken over wat bij mij zou passen. Je merkt dat er veel kennis en passie achter zit.
De gitaar zelf was nog mooier dan verwacht: perfect afgesteld, van hoge kwaliteit en precies zoals omschreven. Het voelde echt als een unieke vondst voor een eerlijke prijs.
Wat ik vooral waardeer is de transparantie en betrouwbaarheid. Geen verkooppraatjes, maar oprecht advies en aandacht voor kwaliteit.
Absoluut een aanrader als je op zoek bent naar een goede (tweedehands/vernieuwde) gitaar!
Mijn eerste gitaar hier besteld en dat…
Mijn eerste gitaar hier besteld en dat ging allemaal erg goed. Ik kon hem de volgende dag al ophalen. Alles werd netjes geregeld en de overdracht verliep soepel.
Er ging alleen iets mis met de korting die eigenlijk van het product af zou gaan, maar dat is na één mailtje direct heel goed opgelost. Ik ben vriendelijk en snel geholpen.
Zeker een aanrader.
Ik heb een paar weken geleden een gitaar besteld via gitaarbarbaar en ben heel erg tevreden!
Wat me direct opviel was de verpakking. Je merkt dat hier iemand zit die begrijpt wat een gitaar waard is niet alleen in geld, maar ook in gevoel voor de echte liefhebber. Alles zat stevig, veilig en doordacht verpakt zodat het gitaar in de best mogelijke staat wordt geleverd.
Het moment van openen was daardoor ook echt genieten. Je haalt de doos open zonder spanning of er iets mis zou kunnen zijn. Alles klopt. Dat geeft rust en maakt het ook meteen leuker je kunt je volledig focussen op de gitaar zelf in plaats van op mogelijke schade of gedoe.
Wat voor mij het verschil maakt: vertrouwen. Je voelt dat dit geen “we sturen wel iets op” partij is, maar dat er zorg en aandacht in zit vanuit een echte liefhebber. Daarom zou ik zonder twijfel anderen aanraden om hier hun gitaar te laten verzenden. Zeker als je waarde hecht aan kwaliteit en zekerheid.
Goed bod, zorgeloze verkoop. Uitstekend contact.
Na jaren bezit besloten toch van mijn fantastische Squier Silver Series afscheid te nemen. De laatste 10 jaar heeft zij passief dienst gedaan als ‘backup’ voor mijn Fender. Ze verdient beter. Een nieuwe uitdaging met schone lei. De volgende stap was een weg te vinden daar naar toe. Ik heb alle vertrouwen erin dat zij via Danny van Gitaarbarbaar weer een frisse start kan maken. De afhandeling van het hele verkoopproces was vlekkeloos. De verkoopprijs was voor mij voldoende in de wetenschap dat er €-ruimte nodig is voor de Gitaarbarbaar zelf om de Squier opnieuw verkoopklaar te maken. Zo werkt dat. Voor mij zekerheid dat ik het bedrag kreeg wat was afgesproken. Ik wens de volgende eigenaar/eigenaresse nog veel speelplezier toe. Het zal aan de Squier niet liggen.
Aanrader
Prima service, eerlijke prijzen en advies. Uiteindelijk een andere gitaar gekocht dan de bedoeling was maar geen seconde spijt van gehad.
Als je op zoek bent naar een 2e hands gitaar zou ik een bezoek aan Gitaarbarbaar brengen. Aanrader!
Fijne service en contact!
Enorm prettig contact en ze bieden goede prijzen. Uiteraard is het wat minder dan wanneer je zelf iets aanbiedt op Marktplaats, maar dat is logisch. Het bespaart je veel gedoe en de afhandeling is heel fijn en professioneel. Zeker een aanrader!
Super!
Zeer positieve ervaring met Gitaarbarbaar bij het inruilen van mijn gitaar. De communicatie en verzending verliep prettig en snel. Het is overduidelijk een zaak die wordt gerund door mensen met een passie voor muziek én een sterke focus op klantvriendelijkheid. Ontzettend bedankt voor de fijne service — ik kom binnenkort zeker terug voor de aanschaf van mijn volgende gitaar!
Mooi bedrijf met een duidelijke passie…
Mooi bedrijf met een duidelijke passie voor gitaren. De instrumenten worden met veel zorg en oog voor detail opgeknapt en dat merk je meteen in kwaliteit en klank. De gitaar was bovendien professioneel afgesteld en speelde direct perfect. Eigenaar Danny doet zijn werk met zichtbaar enthousiasme en passie, en dat merk je in alles. Dit is vakmanschap én liefde voor muziek. Absoluut 5 sterren waard!
Snelle levering en prima service
Snel. Dag na de bestelling de gitaar al in huis.
Gitaarbarbaar is top!
De communicatie met Danny was erg prettig en persoonlijk. Hij assisteerde je waar nodig en samen zijn we tot een top uitkomst gekomen. De gitaar zag er prachtig uit en de levering was bijzonder snel. Ik zou Danny en de rest van het team van Gitaarbarbaar aan iedereen aanraden!
Fijne service en vriendelijke eigenaar
Fijne service en vriendelijke eigenaar! Je merkt dat hier achter dit bedrijf echt grote passie zit!
Fijne shop
Fijne shop, betrouwbaar, snel en fair met de prijzen!
Super tevreden!
Super tevreden!! Gitaar netjes en stevig verpakt aangekomen. Doos opengemaakt en meteen blij want alles zat er goed in en niks was beschadigd. Als je een gitaar wil laten verzenden en je wil gewoon dat het goed aankomt dan is dit echt de plek.
Alles was netjes ingepakt en…
Alles was netjes ingepakt en opgestuurd.
Een aanrader als je een goede gitaar wilt.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.