Glamlab Opiniões 12

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Helt elendig ! Styr unna!!

Jeg angrer at jeg ikke leste tidligere erfaringer fra andre kunder før jeg bestilte.
Dette er så under en stjerne og helt elendig kundeservice.
Styr unna og kjøp vipper et annet sted for disse fungerer ikke! Vil ikke feste seg fordi magneten på vipperanga er sterkere enn de på vippene så de vil ikke feste seg . Helt umulig å få på selv etter å ha sett video. I tillegg vil ikke kundeservice gi meg adresse til hvor jeg returnerer og nekter å ta imot det ubrukte settet. Dette er rett og slett useriøst og vippene er dyre i forhold til andre steder!
Total slakter Glamlab.

12 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

STYR UNNA, bare lureri!!!!

Dette er jo bare rent lureri. For et RÆVA produkt. Du skal ha flaks om du får de til å sitte. Etter titalls forsøk og videoer har jeg ennå ikke fått de til å sitte, og de tar ikke retur! STYR UNNA!!!!!!!!
Man får heller ikke noe hjelp av Klarna om man bruker de som betalingsmåte.
Produktet er useriøst, kundeservicen er enda verre!

28 de julho de 2025

Burde sjekket Trustpilot først

Burde sjekket Trustpilot først, men falt dessverre for god video reklame på Facebook. Dette funket ikke i det hele tatt. Gikk på nettsiden for å se hvordan de mener at det funker, og da må man bare være kjempekjapp å slippe opp den vippetangen i følge den videoen de har på nettsiden. (Det kan jeg opplyse om at det funker absolutt ikke!) Det burde si sitt at videoen ikke sier "sånn gjør du det" men heller "dette gjør du mest sannsynlig feil" og "ikke gi opp, det kan ta laaang tid før du får det til". Styr unna!

28 de março de 2025

Bedrageri

Mottok varer som er en billig kopi. Prøvde å returnere dem, men de vil ikke oppgi retur instruks. Påstod først at de ikke tar imot åpnede varer, men de er ikke innpakket da jeg får dem. Så påstår de at varer kun kan returneres 30 dager etter bestilling (de kom ikke frem før det var gått 28 dager, så unnlater de å svare i en uke på forspørsel). Krangler med dem enda, men kommer ingen vei. Bedrageri. Styr unna.

24 de março de 2025

Dårlige greier

Vippene er ganske ubrukelige og likner ikke på de vippene som blir vist. De er alt for voldsomme og applikatoren funker ikke. Ikke verdt pengene!

25 de novembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Hvordan har denne 3 stjerner?

Jeg bare lurer på hvordan denne siden på Trustpilot kan ha over tre stjerner, når det kun er en review med en stjerne her? På alle andre land sine "glamlab" sider her på trust pilot er scoren og tilbakemeldingene også så lave at jeg tenker "STYR UNNA". Jeg og mi venninne tenkte å kjøpe disse sammen, jeg har ikke fått testet de på meg selv ennå da vi ikke har møttes ennå, men hun sier de er helt krise. Kjøpte den som heter "flirty". Det er absolutt ikke fint ut sier hun.

13 de novembro de 2024

Bare scam

Bare scam! Produktet finnes på Temu til 10kr og er ubrukelig. Har skrevet på hjemmesiden sin at det er 100% fornøyd garanti og pengene tilbake, men det er OM produktet er uåpnet og ubrukt. Man skjønner selvfølgelig ikke at produktet ikke fungerer før man prøver det. Ingen vits i å prøve å kontakte de, møter en vegg. Ganske irritert på meg selv fordi jeg ikke dobbelt sjekket dette først. Styr unna!!

30 de outubro de 2024

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais