Super service! Jeg har et lille vitrineskab, som desværre havde flækket øverste rude. Glamester JN hjalp med en hurtig løsning med det samme, så jeg kunne tage skabet med hjem. Jeg kan kun anbef... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
5 stjerner fra os! Vi havde besøg af en meget venlig medarbejder til et udforpligtende kig på vores vinduer. Til trods for at vores vinduer ikke fejlede noget og vi derfor ikke skulle have dem fixet,... Ver mais
Helt igennem FANTASTISK oplevelse og unik service!! Jeg kommer fremover her!! Jeg har netop fået leveret mit speciallavet drømmespejl, og håndværket er tydeligt og vanvittig flot. Dernæst var prise... Ver mais
Fantastisk kundeservice! Jeg skulle have skåret et nyt speedometer-glas til min vintage MC. Jesper (tror jeg det var) smed hvad han havde i hænderne og vi lavede det nærmest sammen, da der skulle biks... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Super service!
Super service!
Jeg har et lille vitrineskab, som desværre havde flækket øverste rude.
Jeg kan kun anbefale at bruge glarmesteren på Årgusgade.
Det er ikke første gang jeg har fået hjælp dernede. Altid kun fået fin service.
Rigtig god erfaring med nye…
Rigtig god erfaring med nye altandørsvinduer - flot resultat og god service. Jeg vil klart gå til JN, når jeg får behov for glarmesterhjælp igen.
Dbh
Birgitta
Ufattelig god service
Ufattelig god service. Modtager hurtigt SMS om hvornår bestillingen kan afhentes.
Mødes af smil og imødekommenhed.
Har brugt dem flere gange og hver gang med fantastisk resultat.
Hjælpsom lokal glarmester
God lokal glarmester. Denne gang fik jeg super god hjælp til en lille opgave m et saltkar, som trængte til en kærlig hånd.
Helt topp
Helt topp - vennlig og profesjonell service til en super pris. Jeg kan anbefale Jn på det aller sterkeste!
Som altid virkelig god og behagelig…
Som altid virkelig god og behagelig service. Kan varmt anbefales!
Lynhurtig og effektiv
Ringede til glarmesteren i går. Dagen efter var vinduet skåret og udskiftet. God dialog og rådgivning undervejs fra Michael. Desuden påpegede han at opgaven blev billigere end hans overslag. Det var en positiv overraskelse. Kan anbefale dem
Kundservice og priser i top!
Venlig fyr, gode priser, og intet at klage over. Tværtimod!
Efter telefonisk bestilling, stod han klar med et indpakket stykke beskåret glas til min glasdør på 30 min.
Ud over prisen, tilbyder han den bedste kundeservice som jeg har oplevet hos en glasmester i København.
Skulle bruge glas til to rammer
Skulle bruge glas til to rammer. Glasset blev skåret mens jeg ventede og en overskydende stump blev skåret i mindre stykker som jeg fik med - efter mit eget ønske. Hurtigt arbejde og super service - følte mig meget velkommen!
Vi benytter på månedsbasis glarmester Jørgen…
Vi benytter ofte glarmester Jørgen Nielsen APS og vil på alle punkter anbefale stedet.
Er i kunstbranchen, men selv inden da, hvad enten man er privat kunde, erhvervs kunde eller bare nysgerrig og har spørgsmål, bliver man altid mødt med et smil, en fantastik stemning og imødekommenhed.
Personalet er god til at lytte, guide og har altid ramt plet med de ønsker, behov og krav vi har haft stillet dem.
Som privatkunde oplevede vi at nogle af vores opgaver blev løst på stedet inden for MEGET kort tid, så vi samme dag stod med det færdige produkt i hånden.
De samme oplever vi nu, at nogle opgaver kan ske på stedet mens man venter.
Vi handler rammer, glas, får skåret, rettet til, får råd af farvekombinationer og træsorter og glas og sidst men ikke mindst så er det også her vi køber vores passepartout karton.
Kan kun anbefale stedet på alle punkter og VI kommer ikke til at benytte andre så længe vi har glarmester Jørgen Nielsen APS.
Mvh
Kristine Fich Østergaard
vintagestories
God kvalitet - god oplevelse
Super faglig rådgivning og veludført indramning af plakat på ca. en uge. Venlig og serviceminded oplevelse.
Skulle have lavet et aftræk til…
Skulle have lavet et aftræk til tørretumbler i rude,det blev ordnet hurtigt og perfekt
Helt fantastik og hurtig service
Helt fantastik og hurtig service! Absolut er firma jeg vil anbefæle til venner. Vi vil helt sikkert bruge deres hjælp igen hvis behov er der.
Meget faglig og venlig betjening
Meget faglig og venlig betjening. Skulle lave spejl på specialmål monteret på en dør og de løste opgaven perfekt.
Hurtig, god og effektiv service!
Efter kort samtale på mail, kom de forbi og målte op, hurtig service med at bestille ruden hjem og planlægge de kunne komme forbi og skifte den. Tak for hjælpen.
Venlige hele vejen rundt og super service. Kan klart anbefales!
God service
Rigtig hyggelig butik, med god kundeservice! Jeg fik en god vejledning, samt jeg blev mødt af en positiv og hjælpsom energi - både telefonisk og nede i butikken!
Bestemt et sted jeg vil komme igen
Mega veludført arbejde
Vi lage en bestilling på 3 glas hylder, 1 stænkplade og et ovalt spejl. det var over alt forventning da vi modtog det. Vi fik vores glas meget kort tid efter bestilling så vi kunne ikke ønske mere. Man følte man fik noget for pengene med det flotte resultat.
Servicen og vejledningen var alletiders.
intet at sætte sin finger på.
Vi køber gerne igen snart.
Super god service
Super god service. Fiksede en ramme i butikken med det samme.
Super Super God🤩 Service💪👍
Virkelig god service
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.