Banner for Glasdiscount

Glasdiscount Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

4x de verkeerde bestelling gekregen en uiteindelijk hebben ze niks meer laten weten. Daarnaast hebben wij 2x gebeld om de maat door te geven en het zeker te weten, waarop wij de reactie kregen…meneer... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Op zoek naar glas voor in de betegelde douchemuur zijn wij hier terecht gekomen. Geen enkele vraag was te veel en de site overduidelijk. Zeer snelle levering: goed verpakt en scherp geprijsd. En b... Ver mais

Informações sobre a empresa

5. Loja de portas para chuveiros
  6. Porta interior
  7. Vidraria

Sobre Glasdiscount

Glasdiscount: maatwerk glas eenvoudig online bestellen

Glasdiscount is dé webshop voor maatwerk glasproducten voor zowel consumenten als bedrijven. Wij leveren een breed assortiment glas op maat, waarbij u eenvoudig online de gewenste afmetingen, glassoort en afwerking samenstelt. Van helder floatglas en veiligheidsglas tot gehard glas, gelaagd glas en spiegels: bij Glasdiscount vindt u een passende glasoplossing voor ieder project.

Ons assortiment bestaat onder andere uit glazen tafelbladen, glazen wandpanelen, kantoorwanden, spatwanden voor de keuken, douchewanden, glazen deuren, lichtstraten en balustradeglas. Elk product wordt zorgvuldig op maat geproduceerd, zodat het aansluit op uw wensen en toepassing. Dankzij scherpe prijzen, duidelijke bestelopties en levering op locatie combineert Glasdiscount kwaliteit met gemak.

Of u nu een verbouwing plant, uw interieur wilt vernieuwen of als professional glas nodig heeft voor een bouwproject: bij Glasdiscount bestelt u eenvoudig maatwerk glas rechtstreeks online. Zo bespaart u tijd en kiest u voor een efficiënte manier om glas op maat te kopen.

Heeft u vragen over de mogelijkheden, de juiste glasdikte of de toepassing van een product? Ons deskundige team helpt u graag met persoonlijk advies. Kies voor Glasdiscount en ontdek hoe eenvoudig het is om hoogwaardig maatwerk glas online te bestellen.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

246 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 80% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Todas as opiniões

171 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 4 em 5 estrelas

Levering ging soepel en netjes

Levering ging soepel en netjes.
Wel jammer dat de 10 werkdagen niet gehaald zijn maar heel erg was dit voor mij ook weer niet.

2 de outubro de 2026

Resposta da Glasdiscount

Fijn dat de levering soepel en netjes verliep. Jammer dat we de tien werkdagen niet hebben gehaald, excuses daarvoor. Bedankt voor je begrip en je review!

Classificada 4 em 5 estrelas

Duidelijk afspraak over levertijd.

Duidelijk afspraak over levertijd.
Met telefonisch aanmelding 30 min voor aankomst.

2 de outubro de 2026

Resposta da Glasdiscount

Even bellen vooraf is voor jou en onze chauffeur wel zo handig, een ruit schuif je tenslotte niet even door de brievenbus 😉 Bedankt voor je mooie review!

Classificada 5 em 5 estrelas

Glas werd afgeleverd op de afgesproken…

Glas werd afgeleverd op de afgesproken datum en tijd. Bezorger heel vriendelijk en gaf nog wat tips en zette de glasplaat binnen. Top

1 de outubro de 2026

Resposta da Glasdiscount

De glasplaat binnen en handige tips erbij, mooi dat onze bezorger je zo heeft geholpen! Bedankt voor je enthousiaste review.

Prima, snel, duidelijk

16 de setembro de 2026

Resposta da Glasdiscount

Drie woorden waar we blij van worden! Fijn dat je snel en duidelijk bent geholpen.

Classificada 2 em 5 estrelas

De grote lichtstraat werd geleverd in…

De grote lichtstraat werd geleverd in delen en met ruiten van 60kg per stuk (8x) in een bestelbusje! Dit is niet zo handig en best zwaar. Had een levering verwacht op een bok zodat het met de heftruck gelost had kunnen worden. Ook de levering aan onze klant wordt hierdoor weer lastiger.

Resposta da Glasdiscount

Bedankt voor het prettige telefoongesprek. We begrijpen dat een bok het lossen en verdere vervoer voor jou makkelijker had gemaakt. Veel klanten ontvangen hun glas juist liever zonder bok, dus we stemmen dit graag vooraf af. Zoals besproken kun je bij een volgende bestelling aangeven dat je voorkeur uitgaat naar levering op een bok.

Goed

Correcte en vriendelijke afhandeling

Resposta da Glasdiscount

Fijn dat je prettig bent geholpen en alles netjes is afgehandeld. Bedankt voor de vijf sterren!

Super snelle levering.

Super snelle levering.
Netjes afgeleverd door de chauffeur

Resposta da Glasdiscount

Snel geleverd en netjes afgeleverd door onze chauffeur, fijn dat alles goed is verlopen! Bedankt voor de vijf sterren.

Classificada 4 em 5 estrelas

Prettig contact met alle personen en…

Prettig contact met alle personen en snelle service

17 de setembro de 2026

Resposta da Glasdiscount

Fijn dat je bij al onze collega’s prettig bent geholpen en dat de service vlot was. Bedankt dat je jouw ervaring deelt!

Classificada 3 em 5 estrelas

Bijna alles okay

Bijna alles okay, alleen er is mij opgedroogde tape geleverd. Dat is niet okay!

Resposta da Glasdiscount

Opgedroogde tape hoort niet bij je bestelling te zitten. Sorry daarvoor. We nemen zo snel mogelijk contact met je op en sturen, als dat nog nodig is, nieuwe tape op.

Goede communicatie, zorgvuldige levering

Goed advies ten aanzien van het te bestellen product. Zorgvuldig levering waarbij de bezorger in de ochtend belde over het afstemmen van het precieze moment waarbij van te voren al een indicatie was gegeven. Erg prettig!

Resposta da Glasdiscount

Goed om te lezen dat ons advies je heeft geholpen bij je keuze. Even bellen om de bezorgtijd af te stemmen maakt het plannen een stuk makkelijker, fijn dat je dat zo hebt ervaren. Bedankt voor je mooie review!

Je proeft de ervaring

Je proeft de ervaring
En ze zijn duidelijk
Zit een goed team achter
Aardig bezorgers denken mee en krijg bij ons bedrijf altijd eennbakje koffie

Resposta da Glasdiscount

Wat een mooi compliment voor ons team! Fijn dat onze bezorgers met je meedenken, en bedankt voor het gastvrije ontvangst met een bakje koffie. Zo wordt bezorgen extra gezellig.

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie over wanneer het product komt. Vlak van te voren even een belletje.
Bij elke bestelling tot nu toe goede service.

Resposta da Glasdiscount

Leuk dat je opnieuw bij ons hebt besteld en steeds tevreden bent over de service. Fijn dat het belletje vooraf je duidelijkheid geeft over de bezorging. Bedankt voor je vertrouwen!

Dikke duim!

Gewoon, zoals het hoort, glas wat besteld was conform afspraak geleverd.
Daarnaast nog op het laatste moment het leveradres gewijzigd op mijn verzoek. Glas is op de klus bezorgt. Dikke duim!

Resposta da Glasdiscount

Die dikke duim nemen we graag in ontvangst! Fijn dat we het afleveradres op het laatste moment nog konden aanpassen en het glas direct op de klus konden bezorgen. Succes met de klus!

Classificada 5 em 5 estrelas

Topper in kwaliteit en flexibiliteit

Ondanks wat aanpassingen aan de maten, werd een juiste deur zonder problemen en met heel veel medewerking van kundige mensen bij Glasdiscount afgeleverd. Met ook nog eens het juiste hang en sluitwerk..... Wat een service!! Ongelofelijk. We genieten nu volop van een prachtige badkamerdeur!

25 de setembro de 2026

Resposta da Glasdiscount

Wat fijn dat jullie zo genieten van de nieuwe badkamerdeur! Als specialist in alle soorten interieurbeglazing werken we met professionele materialen en streven we naar kwaliteit tot in de details. Mooi dat dit voor jullie samenkwam in een deur op de juiste maat, passend hang- en sluitwerk en goede begeleiding. Veel plezier met het resultaat!

Alles naar wens

Maten en service waren. Uitstekend

Resposta da Glasdiscount

Alles op maat en alles naar wens, dat horen we graag! Mooi dat je ook zo tevreden bent over onze service. Bedankt voor de vijf sterren.