Informações sobre a empresa

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Top levering

Top levering, exact binnen de levertij, goed product en goede communicatie met de klantenservice.

16 de setembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

belofte maakt schuld

Glaswebwinkel stuurt 2 keer opnieuw een bezorgdatum. 2 keer wordt deze na het verlopen van tijdstip weggehaald. en dan moet je als klant contact opnemen om iets gedaan te krijgen.
nu is er volgens dit bedrijf een 3e afspraak gemaakt, maar postnl weet van niks. De levertijd van 15 dagen, was bij mij bekend, maar niet dat jullie een tijdstip beloven, en dan 2 keer niet nakomen.

13 de setembro de 2025
logótipo da Glaswebwinkel

Resposta da Glaswebwinkel

Dag Walter,

We vinden het jammer dat de ervaring rondom de bezorging voor jou niet naar wens is verlopen.
Om leveringen juist te bespoedigen, kiezen wij in sommige gevallen voor PostNL (zoals in dit geval bij jouw order).
Daarmee kunnen wij de gemiddelde levertijd verkorten, al blijft de uiteindelijke bezorging buiten onze directe invloed.

Vooralsnog is de levering binnen de gestelde levertijd van 10–15 werkdagen gebleven.
We begrijpen dat dit niet volledig aansluit bij je verwachting en nemen je feedback mee om onze communicatie en processen verder te verbeteren.

Wij respecteren uiteraard je keuze om een review te plaatsen.

Hartelijke groet en een fijne dag gewenst,

Team Glaswebwinkel

Classificada 1 em 5 estrelas

Spiegel op de stoep…

De jongens wilde de grote spiegel niet naar binnen tillen (een had last van zijn rug). Nu staat de grote spiegel op de smalle stoep voor t huis … klantvriendelijkheid!!

19 de maio de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Geen service

Dank voor uw mail. Onze afleveringsvoorwaarden beschrijven dat wij leveren tot aan de eerste drempel begane grond. Uiteraard mag u aan de chauffeur vragen of hij de spiegel voor u in de lift wil zetten zodat u deze er zelf uit kan halen. Dat is geen probleem. Zal ik de chauffeur vragen of hij u een half voor aankomst even belt? Fijne dag gewenst.Maar de eerste drempel is niet mijn eerste drempel. Deze drempel is een algemene drempel en geld dus niet voor de wet.De spiegel kon met gemak in de lift.Ik vind dit geen service! Voor de rest was de chauffeur op de afgesproken tijd.

14 de junho de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.