Leia as opiniões dos outros
Hurtig og enkel købsproces - helt uproblematisk. Har ikke handlet online med Global Funk før, men der er ingen grund til bekymring. Varen blev hurtigt leveret, inkl. returmærkat, hvis varen ikke va... Ver mais
Det må jeg sige, bestilling af jakke og efter 2 dage var den leveret, desværre for stor størrelse, pakke retur, og efter 2-3 dage penge retur på konto. Ny størrelse bestilt og efter 2 dage ny levering... Ver mais
Rainsuit Kiana from Global funk is the worst investment ever, because the seams are NOT TAPED making this garment absolutely useless in the rain. Everything longer than 10 minutes in the rain will mea... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Since 2003, when we started making handmade jeans produced in Europe, our mission has been to take a new approach to old classics. We are still deeply passionate about denim but through the years our concept has developed, and a unique quilted outerwear concept has become an important part of our collections. Garments with a fit, feel and appearance you want to live in. This is our signature.
Informações de contacto
A. F. Heidemanns vej 19, 9800, Hjørring, Dinamarca
- global-funk@message.dk
- global-funk.dk
Izabela flyverdragt ikke pengene værd
Har lige modtaget Izabela flyverdragt og prøvede den i stalden, men selvom det var 8 grader idag føles den SLET ikke varm nok!! Den sidder pænt, men jeg er meget skuffet over kvaliteten, den står beskrevet som meget varm og vindtæt, men det synes jeg ikke den er og slet ikke når det bliver koldere i vejret!! Øv øv, den er ikke 1800 kr værd!!
0-stjerner herfra til jeres regndragt
I november 2023 købte jeg en regndragt. Har først rigtig fået den prøvet af, i den forgangne weekend, da det styrtregnede. Må desværre sige at, det bliver til 0 stjerner herfra. Jeg var gennemblødt fra top til tå.
Vil ikke anbefale produktet til andre.
Regndragt
Jeg har købt en regn dragt og den er absolut ikke beregnet til regnvejr. Jeg kunne ligeså lade være at tage en på. Rigtig øv da den jo ikke var billig billig.
Hvor skal jeg starte
Hvor skal jeg starte?
Jeg købte en flyverdragt, som måtte byttes blot efter få ganges brug, da stoffet ved lynlåsen revnede.
Nu et år efter, er det samme sket med den nye flyverdragt. 🤷♀️
Jeg købte ligeledes en lang frakke, som måtte byttes,da trykknapperne faldt ud første gang jeg prøvede den.
Nu er stoffet så revnet ved stroppen man hænger frakken op på.
Både flyverdragt og frakke var ikke vandtætte, og jeg blev våd bare det regnede det mindste.
Synes godt nok det er mange penge at betale for et brand, for det kan da umuligt være kvaliteten man betaler for. 🤷♀️
Godt tilbud
Købte en recyclet frakke på tilbud, er meget tilfreds og den passede perfekt
Hurtig og fin ekspedition 😀
Hurtig levering flot tøj
Richtig guter und schöner Skianzug!
Der Schneeanzug ist wasserabweisend und abwischbar. Innen mit kuscheligen Fleece (?) gefüttert
Er ist richtig schick und passt perfekt
Tiya-G Regndragt
Tiya-G Regndragt, - lever ikke op til forventninger. Beskrivelsen af vandsøjletryk på 5000, skal man nok tage med en del forbehold. Efter knap en times ophold i moderat regnvejr var jeg drivvåd nederst ved lynlås hvor vandet løb ned og samlede sig, og i begge sidder af overarme ved sammensyninger.
Total vild med min flyverdragt
Total vild med min flyverdragt
Fin kvalitet og dejligt at der er en hætte på
Så dr den vind og vandtæt
Hvad mere kunne man ønskes sig
Jeg giver gerne 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Mere
Nem bestillingsproces og hurtig levering
Gute Ware in top Qualität
Gute Ware in top Qualität, entspricht den Größenangaben der ausgewiesenen Konfektionsgrößen. Einfacher und unproblematischer Bestellvorgang. Sehr schnelle Lieferung. Gute Kommunikation... Es hat alles super geklappt, ich kann nichts negatives berichten! Bin rundum zufrieden... Kann ich nur weiterempfehlen! 👍
Dejlig flyvedragt
Gav min mor en flyverdragt i julegave og hun var så glad for den, at jeg blev nødt til selv at prøve en, da jeg tit fryser. Jeg er så glad for den!
Cooles kleines Label mit gutem Online…
Cooles kleines Label mit gutem Online Shop! Schneller Versand & Retoure möglich.
Leider stand mir ein Artikel nicht, darum zurück.
Kundenservice top
Ich bin sehr zufrieden
Ich bin sehr zufrieden. Der Kundenservice ist sehr freundlich und zuvorkommend. Ich werde gerne nochmal etwas bestellen und kann das Unternehmen nur empfehlen.
Great investment in a winter jacket
Customer service is very helpful and react fast for every question. Jacket itself is really good. It keeps me warm and it is very light. Jacket's colour is great.
I am very happy with my new clothes
I am very happy with my new clothes. Fits fine and looks amazing.
Good service and great jacket!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.