Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Bästa möjliga tjänst - allt är enkelt och tydligt . Lars är snäll , hjälpsamt och kompetent . Man känner sig verkligen omhändertagen och det hela kostar väldigt lite när man tänker hur mycket servic... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Superbra tjänst och hjälpsam personal. Ärlig hjälp och pengarna åter om de inte kan hjälpa till. Förtroendeingivande och pålitliga! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviços de finanças alternativos

Vi är din guide i fonddjungeln. Du får personlig hjälp att hitta fonder. Låt oss hitta de fonder som passar din situation, täcker dina behov eller hjälper dig finansiera din utbildning eller nå dina drömmars mål. Du kan också själv söka i vår enorma databas med information om 20 000 svenska fonder och 5 000 utländska fonder från USA, UK, EU och Östasien m fl länder. Det finns massor av stipendier och bidrag som varje år delar ut stipendier, bidrag och stöd till enskilda personer i ekonomisk nöd eller studenter som vill studera i Sverige eller study abroad. Fonderna ger ocks till ideella föreningar och organisationer. Du kan beställa en skräddarsydd förteckning med fonder eller söka själv. Globalgrant.com finns hos många bibliotek och universitet eller som ett eget månads abonnemang.

Informações de contacto

Geralmente responde em 14 horas

Hej Super bra stiftelsen

Hej
Tack för informationen
Jag hoppas kunna få nästa gång
Ni är super snälla

30 de agosto de 2024

Resposta da Stöd & Stipendier AB

Tusen tack för din feedback 💯🙏

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastiskt att det finns möjlighet att…

Fantastiskt att det finns möjlighet att få en slant när en kämpar på i meningsfull sysselsättning (men med låg ersättning) trots begränsningar i form av värk, smärta följt av sänkt stresstolerans. Jag hoppas på rejäl tur vid Juldragningen🙏💕👌

30 de agosto de 2024

Resposta da Stöd & Stipendier AB

Tack för att du delar, Josefin. Om du orkar så ansök hos FVO också, mejla mig så kan jag tipsa om fler fonder.

Classificada 5 em 5 estrelas

Man hittar fonder lätt och behöver man…

Man hittar fonder lätt och behöver man hjälp med mer fonder är det billigt med hjälp mvh Alexander Lindberg

1 de agosto de 2024

Många tack Alexander och välkommen åter 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Det bästa jag gjort på länge

Hej! Mitt namn är Daniel och är en två barnsfar. Jag föddes 1985 i Helsingborg så jag är 39 år ung och har tyvärr på senare år fått en sällsynt nervsjukdom vilket gjort att min vardag och ekonomiska förutsättningar ändrats drastiskt. Men i mörkret såg jag ett ljus och det ljuset heter globalgrant.com! Tack vare dem och fantastiska människor som Lars finns det även hopp då det känns totalt hopplöst. Lars har varit med och stöttat mig från början då jag blev medlem och han fortsätter engagera sig. Jag känner mig verkligen trygg och omhändertagen av globalgrant.com då de även skräddarsydde fonder och stiftelser som passade just mig och min situation vilket underlättar extremt mycket då jag aldrig tidigare ansökt om stipendier och fonder. Denna hjälpen är av så stort värde till sådan liten kostnad att jag kan starkt och helhjärtat rekommendera globalgrant.com. Jag hoppas min upplevelse inspirerar andra att ta samma steg som jag gjorde och bli medlem. Med vänliga hälsningar Daniel en mycket nöjd medlem.

27 de agosto de 2024

Många tusen tack 🙏för ditt fina omdöme Daniel //Lars

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag har precis kommit i kontakt med…

Jag har precis kommit i kontakt med Global Grant och jag har fått toppen bemötande och massa hjälp av deras kundtjänst då jag är en krånglig person nu för tiden då jag har förskräckligt dåligt minne efter stroke. Kan bara ge dom massa + i kanten .

14 de agosto de 2024

Resposta da Stöd & Stipendier AB

Hej Cajsa, tack för att du är så trevlig, bara ringa så mycket du vill mellan 9-12 vardagar och diskutera vilka fonder som passar dig bäst. //Varma sommarhälsningar Lars 🌞

Classificada 5 em 5 estrelas

Bästa tjänsten för fonder och stifterlser

Mycket användbar tjänst om man letar fonder och stipendier som man kan söka bidrag ur. Jag har själv hittat ett antal stiftelser som jag inte visste fanns!

1 de agosto de 2024

Resposta da Stöd & Stipendier AB

Tusen tack Fredrik för din generösa återkoppling. Javisst finns det fonder som man inte har en aning om. Nytt för i år är SOS-stipendiet, vårt eget stipendium som alla kan ansöka www.globalgrant.com/sos-stipendier Utdelning tre gånger per år. //Sommarhälsningar från Lars 🌞

Classificada 5 em 5 estrelas

Grymt bra! Helt klart värt pengarna!

Jag har både haft en månadsprenumeration där jag sökt stipendier själv, samt beställt en skräddarsydd lista. Allt jag kan säga är att jag är så himla nöjd! Ett stort plus med globalgrant är deras välvilliga och tillgängliga kundtjänst som svarar på frågor via telefon och Mail. Det har hjälpt mig mycket. Jag har även haft mycket nytta av de tips och råd kring stipendieansökan som följde med när man beställer den skräddarsydda listan. Allt som allt är jag väldigt nöjd med globalgrant och glad att jag investerade i deras tjänster.

14 de agosto de 2024

Resposta da Stöd & Stipendier AB

Tusen tack för din feedback Mattias, den värmer mig mycket. //Lars

Supernöjd

Jag beställde en stipendielista som utöver fondförslag innehöll massa lättlästa råd om hur man skriver en ansökan; allt ifrån grundläggande struktur till små smarta tips. Jag har särskilt uppskattat deras kundservice som har varit till stor hjälp i mitt ansökningsskrivande. Gratis dessutom :)

Rekommenderas varmt!

29 de abril de 2024

Resposta da Stöd & Stipendier AB

Hej Jesper, stort tack för din återkoppling och lycka till med ansökandet. Hör av dig om hur det går. 💯👍

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastiskt hjälp i denna djungel av…

Fantastiskt hjälp i denna djungel av fonder och stipendier. Jag hade aldrig orkat söka själv pga hjärntrötthet men har nu sökt flera fonder.

2 de abril de 2024

Resposta da Stöd & Stipendier AB

Ditt goda omdöme värmde mig verkligen. Det snurrar i mitt huvud ibland av alla fonder också. Tusen tack Julia
//Lars

Classificada 5 em 5 estrelas

Superbra tjänst och hjälpsam personal

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rekommenderas varmt!

19 de novembro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Jag är jättenöjd med tjänsten

Jag är jättenöjd med tjänsten! Den bästa sidan att använda om du söker stipendium och vill ta reda på vilka som finns och information om dem. Jag lyckades få ett stipendium redan efter två månader!

18 de novembro de 2021

Det känns riktigt bra att få så fin feedback. Tack Hannah! //Lars

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.