GlobalParts-EU Opiniões 11

4,1

W Global Parts udowadniamy, że używane części mogą oznaczać najwyższą jakość. Jesteśmy wiodącym dostawcą oryginalnych podzespołów motoryzacyjnych z imponującym magazynem liczącym ponad 150 000 elementów. Specjalizujemy się w częściach do BMW, Mercedesa, MINI, Audi, VW, Porsche i nie tylko. Poza niezawodnymi produktami oferujemy eksperckie doradztwo i błyskawiczną wysyłkę. Wybierając Global Parts, stawiasz na bezkompromisową jakość i pewność na drodze.

4,1

Bom

Não respondeu a opiniões negativas

Mega duży wybór produktów

Mega duży wybór produktów. Łatwość wyszukiwania - szybka wysyłka. A co najważniejsze dużo zaoszczędzonych pieniedzy

29 de março de 2026

Resposta da GlobalParts-EU

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszy nas, że szeroki asortyment używanych części, wygodna wyszukiwarka oraz szybka wysyłka pozwoliły na sprawne i oszczędne zakupy. Zapraszamy ponownie do Global Parts.

Sehr empfehlenswert!

Sehr netter, kompetenter Service und schneller Versand, bin sehr zufrieden. Danke!

24 de março de 2026

Resposta da GlobalParts-EU

Danke für das positive Feedback! Es freut uns sehr, dass der kompetente Service und der schnelle Versand die Erwartungen erfüllt haben. Bis zum nächsten Einkauf bei Global Parts.

Brak potwierdzenia kupna i zepsuty silnik

Kupiłem od firmy silnik okazal sie zadliwy z nowym rozrządem. Nie dostałem faktury potwierdzającego ze jest nowy rozrzad. Firma odpowedziala mi ze nie ma takiego prawa aby zbierać takie dane. Silnik przyszedł z uszkodzoną kompresja. Firma powiedziała mi ze moge zwrócić silnik ale ja pokrywam koszty transportu.

30 de janeiro de 2026

Polecam

Polecam, wszystko w super stanie, szybka wysyłka.

6 de novembro de 2025

Resposta da GlobalParts-EU

Dziękujemy bardzo za pozytywną opinię!

znalazłem część która…

znalazłem część która bardzopotrzebowałem

4 de agosto de 2025

Resposta da GlobalParts-EU

Cieszymy się, że udało się Panu znaleźć odpowiednią część w naszym sklepie.

Cześć pochodzi z anglika

Cześć pochodzi z anglika, więc lewa strona mniej zużyta. Wysyłka bardzo szybka. Dobry kontakt. Warto kupować bezpośrednio w nich a nie przez allegro

6 de junho de 2025

Resposta da GlobalParts-EU

Dziękujemy i polecamy się w przyszłości!

Sklep motoryzacyjny ok

Sklep motoryzacyjny całkiem ok! Kupiłem tutaj dyfer i inne części samochodowe. Szybko wysłali, czesci zgodnie z opisem. Polecam!

12 de março de 2025

Dziękujemy za pozytywną opinię