Informações sobre a empresa

3. Escola de gestão
  4. Instituto de treino em software
  5. Centro de treino
  6. Universidade profissional

Global Training is er voor iedereen die een “leven lang leren” ambieert en zijn kennis, competenties en vaardigheden wilt blijven doorontwikkelen om het maximale uit zichzelf te halen. Wij geloven in mensen die hun professionele ontwikkeling blijven stimuleren zodat zij hun bedrijfsmatige werkzaamheden professioneler, efficiënter en productiever kunnen uitvoeren. Wij menen dat mensen met een intrinsieke motivatie ervoor zorgen dat afdelingen op een hoger niveau functioneren en daardoor de intelligentie en het succes van een organisatie definiëren. Als kennispartner helpen we organisaties te transformeren in een professionelere, betere en succesvollere organisatie. Daarmee maken we werkend Nederland intelligenter en houden we organisaties up-to-date. Global Training is een internationaal opleidingsinstituut die kwalitatieve en praktijkgerichte: IT, management, (online) marketing en sales cursussen verzorgt voor het bedrijfsleven op HBO- en WO-denkniveau. Onze klanten zijn overheidsinstanties, multinationals, het MKB, eenmanszaken en stichtingen. Al onze cursussen kunnen zowel klassikaal, incompany en virtueel worden gevolgd. Daardoor kunt u als cursist altijd een studievorm kiezen die goed gecombineerd kan worden met een drukke agenda. Om het u nog makkelijker te maken, worden onze cursussen op 45 opleidingslocaties in Nederland en België aangeboden en elke maand opnieuw georganiseerd. We brengen u specialistische kennis bij en geven u de juiste handvatten om uw dagelijkse werkzaamheden slimmer, professioneler en productiever uit te voeren. Haal het maximale uit uzelf en excelleer in de wereld van vandaag en morgen. Wij organiseren kwalitatieve, praktijkgerichte en intensieve cursussen waarbij u in een zo kort mogelijk tijdsbestek, zoveel mogelijk leert, en de opgedane kennis en vaardigheden de volgende dag al in de praktijk kan toepassen. Met uw nieuwe skills, specifieke knowhow en vaardigheden bent u een autoriteit in uw vakgebied. Daarmee bent u van grote toegevoegde waarde op de werkvloer en zet u daarmee een belangrijke stap naar de volgende ambitieuze rol. U zorgt ervoor dat uw afdeling professioneler en efficiënter gaat functioneren. Excellent opererende afdelingen zijn inherent aan de intelligentie, professionaliteit en het succes van een organisatie. Daardoor worden doelstellingen doeltreffend gerealiseerd.

Informações de contacto

3,7

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

2 opiniões

Classificada 4 em 5 estrelas

Gepersonaliseerde training

Nadat ik mijn interesse kenbaar had gemaakt voor een Cursus power BI kwam er een snelle reactie en ook in het vervolg werd er snel gereageerd. Er werd daadwerkelijk tijd besteed aan een goede intake om een zo passend mogelijke cursus aan te bieden. Ik had door het wegvallen van andere kandidaten uiteindelijk zelfs een 1-op-1 cursus met de trainer (door de garantie op doorgaan die gegeven wordt). Trainer was zeer ter zake kundig met praktijk kennis en ook in het algemeen een fijn persoon. Trainingsdag zelf was prima verzorgd met goede ruimte en koffie/thee en lunch. Erg tevreden.

7 de abril de 2026
Opinião espontânea
logótipo da Global Training

Resposta da Global Training

Dag Michiel, Hartelijk dank voor je review en hopelijk tot de volgender keer!

Classificada 5 em 5 estrelas

Een zeer goede begeleiding tijdens de…

Een zeer goede begeleiding tijdens de opleiding waarbij alles ter sprake kwam. Tevens werd er aandacht besteed aan de "eigen" situatie en hoe je dit het best in de dagelijkse praktijk kan benutten in je eigen Magento omgeving. Olga is een zeer prettige trainer met heel veel kennis, bedankt hiervoor.

18 de março de 2026
Opinião espontânea
logótipo da Global Training

Resposta da Global Training

Hartelijk dank voor je review Francis!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.