Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

GlowBottle leverer faktisk det, de lover. Hurtig levering og kvaliteten er bedre end jeg forventede til prisen. Lampen føles solid, lyser godt, og det er fedt, at man kan justere lysstyrke og farve... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Sjov idé. Anderledes og cool med udskifteligt understel/vase/flaske. Virker fint efter hensigten. Flotte og stilfulde. Fedt med tre indstillinger. Et lille men er batterilevetid inden ny opladning. De... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Hejsa Jeg har tidligere skrevet en anmeldelse om en lampe fra glowbottle. Lampen var flot men kunne desværre ikke holde strøm mere en en time. Glowbottle skrev hurtigt til mig og sendte mig en ny... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de Iluminação

Escrito pela empresa

Velkommen til GlowBottle – din genvej til hyggelig belysning med et kreativt twist! GlowBottle er en dansk webshop, med 1 - 2 hverdages levering.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 3 em 5 estrelas

Lampen er en del mindre end jeg havde…

Lampen er en del mindre end jeg havde forventet

12 de abril de 2026

Tak for din anmeldelse 😊

Vi er kede af at høre, at lampen var mindre, end du havde forventet. Vi forsøger altid at vise billeder så tydeligt som muligt, så man får et retvisende indtryk, men vi tager helt klart din feedback med os.

Hvis lampen ikke lever op til dine forventninger, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os på info@glowbottle.dk, så vi kan finde en løsning😊

Classificada 4 em 5 estrelas

Virker til at være et solidt produkt

Virker til at være et solidt produkt. Og hurtig levering 👍

12 de março de 2026

Hej Ole
Tusind tak for din anmeldelse!😊
Det glæder os at høre, at vores produkt virker solidt og at leveringen var hurtig.
Vi arbejder netop hårdt på at levere både kvalitet og en god oplevelse hele vejen igennem.
Venlig Hilsen

Helt ok

Fint fra bestilling til levering.

Hej Bente 😊
Mange tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at alt fungerede fint fra bestilling til levering, det betyder meget for os 👍

Dejlige skønne lamper 👍

10 de março de 2026

Kære Mette,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse! ⭐
Vi er virkelig glade for at høre, at du synes vores lamper er dejlige og skønne.

Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med GlowBottle. Vi håber, de fortsætter med at sprede masser af hygge og stemning hjemme hos dig.

Meget tilfreds

Kære Stina,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse! ⭐
Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds. Det betyder rigtig meget for os.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er noget, vi kan hjælpe med.

God servise

God servise
De reagerede med det samme

Kære Tobias,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse! ⭐
Vi er rigtig glade for at høre, at du oplevede god service, og at vi reagerede hurtigt på din henvendelse. Det betyder meget for os at vide, at vores indsats bliver værdsat.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis vi kan hjælpe med noget.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk fed og unik lampe

Fantastisk fed og unik lampe, som passer perfekt til en flaske, man gerne vil bevare. Her er det en fra min gamle mors barskab.
Hurtig levering.

4 de março de 2026

Hej Rina
Tusind tak for din anmeldelse! Det er lige præcis sådan nogle historier, vi elsker, når en flaske med betydning får nyt liv som lampe. Dejligt at høre, at du også er tilfreds med leveringen. ✨

Meget tilfreds

Købte 3 lamper fredag eftermiddag og modtog dem mandag morgen med DAO. Lamperne virker som beskrevet i reklamen og er nemme at montere.

19 de fevereiro de 2026

Hej Hanne

Tusind tak for anmeldelsen, og de flotte ord. Det sætter vi rigtig stor pris på.

Vi er glade for at høre at du er meget tilfreds, både med leveringstiden og brugen af lamperne 😊

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg kan kun give en stjerne

Jeg kan kun give en stjerne, da jeg endnu ikke har modtaget min ordre.

16 de fevereiro de 2026

Hej Kenneth
Tak for din anmeldelse😊

Jeg har netop sendt dig en mail med en opdatering på din pakke, så du også har informationen direkte. Jeg har været i kontakt med DAO, og de har nu efterlyst forsendelsen. Vi forventer at høre nærmere inden for et par dage.

Jeg forstår godt, at det er frustrerende, når en pakke ikke dukker op som forventet. Vi sendte den afsted samme dag, som vi modtog din ordre, men når først den er overdraget til DAO, har vi desværre ikke direkte indflydelse på selve leveringen.

Det sagt, så følger vi selvfølgelig sagen tæt. Hvis pakken mod forventning ikke bliver fundet, sender vi straks en ny afsted til dig på vores regning.

Vi håber, at vi hurtigt får en afklaring og kan få løst situationen for dig😊

smukkeste lille hygge lampeskærm 🤩

Jeg har modtaget den smukkeste lille kobber 🤩lampeskærm til min flaske, det er virkelig en rigtig hyggelampe man kan lave med den skærm, og ja det er jo kun fantasien der sætter grænser for hvilken flaske den skal være i næste gang 🤗
Det er en klar anbefaling fra mig 🥰
Mvh B. gram

13 de fevereiro de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais