GlowieOpiniões

4. Fabricante de cosméticos
  5. Fábrica de cosméticos
  6. Loja de cosméticos

Escrito pela empresa

Glowie er hudpleie som faktisk funker. Vi ble lei av produkter med tomme løfter og skapte noe vi selv ville bruke med ingredienser man kan stole på og resultater man faktisk ser. Alt vi gjør handler om at du skal føle deg bra i huden din hver dag, ikke bare håpe på det. Ingen unødvendigheter, bare hudpleie som gjør jobben.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

12 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 3 em 5 estrelas

Søsteren min anbefalte Glowie til…

Søsteren min anbefalte Glowie til meg.)-....,* Den gjør definitivt huden mykere og mer strålende. Venter fortsatt på at de dypere rynkene i pannen skal forsvinne helt, men så langt er den ganske bra..

11 de junho de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Selskapet skriver de positive anmeldelsene selv

Anmeldelsene her er med stor sannsynlighet genererte. De fleste tilbakemeldingene inneholder to setninger (med et slags catchy poeng), og alle damene som har lagt igjen en anmeldelse de siste dagene har norrøne navn. Så tilfeldig! Spar pengene deres, folkens :) Jeg ble fristet selv, men når de tyr til slike midler så er det et stort rødt flagg.

30 de junho de 2026

Resposta da Glowie

Hei, takk for at du deler tilbakemeldingen din.

Vi forstår bekymringen din, men vi kan forsikre deg om at alle anmeldelser er ekte og kommer fra reelle kunder som har lagt inn bestillinger hos oss. Vi genererer eller fabrikkerer ikke anmeldelser.

Glowie Support Team

Classificada 5 em 5 estrelas

Tenåringsdatteren min lånte Glowie-en…

Tenåringsdatteren min lånte Glowie-en min, og nå trenger jeg to flasker

8 de junho de 2026

Resposta da Glowie

Takk så mye for din hyggelige tilbakemelding!

Vi er veldig glade for å høre at også tenåringsdatteren din har begynt å bruke den. Du kan kjøpe flere flasker når som helst via nettsiden vår.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg begynte å bruke Glowie for to…

Jeg begynte å bruke Glowie for to måneder siden. Mannen min la merke til huden min før jeg i det hele tatt fortalte ham at jeg brukte noe nytt. Han sa at ansiktet mitt så annerledes ut. Yngre. Jeg føler meg mer selvsikker når jeg går ut uten sminke nå. Det betyr alt for meg.

25 de maio de 2026

Takk for at du deler opplevelsen din!

Det er så hyggelig å høre at du har merket en forskjell på huden din etter to måneder, og at også mannen din la merke til endringen. Vi er veldig glade for at du føler deg mer selvsikker og komfortabel uten sminke – det betyr mye for oss.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fine linjer rundt øynene mine er nesten…

Fine linjer rundt øynene mine er nesten borte etter fem ukers bruk.

25 de maio de 2026

Takk for at du deler opplevelsen din!

Det er veldig fint å høre at du har merket en tydelig forbedring etter fem uker, og at området rundt øynene ser jevnere ut. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din.

Jeg er 52 år gammel

Jeg er 52 år gammel, og huden min ser ut som om jeg er i slutten av 30-årene igjen. Søsteren min spurte meg om jeg hadde fått injeksjoner. Jeg lo og viste henne Glowie-flasken min. Hun bestilte den samme dag. Dette produktet er virkelig noe spesielt.

20 de maio de 2026

Takk for at du deler opplevelsen din!

Det er veldig hyggelig å høre at du er så fornøyd, og at huden din ser så frisk ut at det skapte reaksjoner fra søsteren din også. Vi setter stor pris på tilliten din og er glade for at Glowie har blitt en del av rutinen din.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg la merke til at kinnene mine så…

Jeg la merke til at kinnene mine så sunnere ut etter tre uker. Jeg bruker knapt foundation nå fordi huden min ser frisk ut.

23 de maio de 2026

Takk for at du deler opplevelsen din!

Det er så fint å høre at du har merket en forskjell allerede etter tre uker, og at huden din ser friskere ut. Vi er også glade for at du nå bruker mindre foundation og føler deg komfortabel med resultatene fra Glowie.

Classificada 5 em 5 estrelas

Huden min føles så myk nå

Huden min føles så myk nå. Jeg trodde aldri en krem ​​kunne gjøre så mye.

21 de maio de 2026

Takk for at du deler opplevelsen din!

Det er så hyggelig å høre at huden din føles mykere, og at du er positivt overrasket over resultatene. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din og er glade for at du er fornøyd med Glowie.

Jeg har sensitiv hud

Jeg har sensitiv hud, og Glowie fungerte veldig bra for meg. Ingen irritasjon, og huden min føles rolig.

22 de maio de 2026

Takk for at du deler opplevelsen din!

Det er så fint å høre at Glowie har fungert godt for din sensitive hud, og at du ikke har opplevd irritasjon. Vi er glade for at huden din føles rolig og komfortabel.

Glowie Support

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais