GOALH - orthomoleculair therapeut Opiniões 5

4,1

Informações sobre a empresa

1. Nutricionista
  2. Praticante de medicina alternativa

GOALH is een praktijk voor orthomoleculaire therapie. Je kunt hier terecht voor gezondheidsklachten, zoals darmklachten, PCOS, overgewicht en huidklachten. Bij het verbeteren van jouw gezondheidsklachten wordt er gefocust op bioritme, voeding, beweging, ademhaling en andere leefstijlfactoren. Tijdens de trajecten ontvang je persoonlijke begeleiding en ga je stap voor stap aan de slag met het verbeteren van je gezondheid.

Informações de contacto

4,1

Bom

TrustScore: 4 em 5

5 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Positieve ervaring

Brigit heeft mijn gezondheid echt getransformeerd! De orthomoleculaire therapie was precies wat ik nodig had. Professioneel, deskundig en vriendelijk. Ik voel mij beter dan ooit tevoren. Een echte aanrader!

15 de outubro de 2023

Resposta da GOALH - orthomoleculair therapeut

Dankjewel voor je review Mandy! Je hebt goede stappen gezet tijdens het traject en ik ben blij dat je gezondheid enorm is verbeterd. Ga zo door! Groetjes, Brigit

Erg tevreden!

Erg tevreden! Door het vele sporten kreeg ik last van tintelende armen, de huisarts gaf aan dat ik maar even een tijdje rust moest houden…
Na een consult bij Brigit kwamen we erachter dat ik door het sporten een tekort had aan enkele belangrijke stoffen en mineralen. Met een aantal gerichte supplementen was het vrij snel verholpen, daarnaast gaf Brigit ook nog enkele goede voeding en hydratatie tips. Sindsdien nergens meer last van, herstel ik sneller en zit ik een stuk beter in m'n vel.
Kortom, aanrader!

15 de outubro de 2023

Resposta da GOALH - orthomoleculair therapeut

Bedankt voor je review Ruurd! Het was mooi om te zien dat je klachten zo snel verdwenen en dat je nu ook snel herstelt na het sporten. Groetjes, Brigit

Mega tevreden!

Brigit heeft mij geholpen met een betere leefstijl! Ik had veel last van mijn darmen, maar door haar hulp nooit meer last. Ook heeft ze me de beste tips en tricks voor een fijne zwangerschap en post partum periode gegeven, zelfs voor de baby. Ik ben super dankbaar voor en zal iedereen Brigit aanraden!

5 de janeiro de 2023

Resposta da GOALH - orthomoleculair therapeut

Dankjewel voor je lieve review! Ik vond het superleuk om jou te mogen helpen, omdat je zo gemotiveerd was en ontzettend nieuwsgierig was naar alle tips. Ik ben blij dat je gezondheid zo is verbeterd. Met als resultaat een mooi gezin! Groetjes, Brigit

Heeft mijn leven verbeterd

Brigit heeft mij enorm geholpen om van mijn vermoeidheid en huidklachten af te komen. Dankzij bijvoorbeeld een uitgebreide bloedtest hebben we onderzocht welke allergieën ik heb en welk voedingspatroon en supplementen daar het beste bij past. Ik ben heel koppig maar Brigit is erg geduldig en legt dingen duidelijk uit, zodat het makkelijk te begrijpen is en zo werk je samen naar het gewenste resultaat. Ook als ik nu nog vragen heb stuur ik Brigit een berichtje op Instagram en dan neemt ze ook de tijd om te antwoorden. Kortom ik heb een hele fijne ervaring!! Bedankt Brigit.

1 de agosto de 2023

Resposta da GOALH - orthomoleculair therapeut

Hey Christina, dankjewel voor deze review! Ik vond het leuk om met je samen te werken en om je te helpen met je huidklachten en vermoeidheid. Ik ben blij dat je hier nu de juiste balans in hebt gevonden. Daar heb je hard voor gewerkt! En blijf me gerust vragen stellen, daar ben ik voor. Groetjes, Brigit

Beste therapeut in Haarlem

Ik heb bij Brigit het drie maanden traject gevolgd ter ondersteuning van mijn huidproblemen (eczeem). In het verleden heb ik verschillende hormoonzalven gebruikt, maar dit heeft nooit tot het gewenste resultaat geleid.

Het traject begon met een telefonische intake, gevolgd door een vragenlijst over mijn medische historie. Aan de hand van verschillende gesprekken en bloedonderzoek, zijn we op zoek gegaan naar mogelijke dieperliggende oorzaken. Ik heb daarop mijn bioritme en voeding aangepast en zag na enkele weken al verbetering.

Vastgeroeste (eet)gewoontes doorbreken is niet makkelijk maar Brigit heeft mij daarin goed begeleid. Ze deelt haar kennis graag en kan goed uitleggen hoe bepaalde zaken met elkaar in verband staan. Dat motiveert enorm om door te blijven gaan. Uiteindelijk moet je het natuurlijk zelf doen en openstaan voor verandering, maar ik ben ontzettend blij met haar vakkundige begeleiding en raad haar zeker aan!

11 de setembro de 2023

Resposta da GOALH - orthomoleculair therapeut

Dankjewel voor deze mooie review Anouk! Vastgeroeste gewoontes doorbreken is superlastig, maar dat heb je wel gewoon gedaan. Ik vond het mooi om te zien hoe gemotiveerd je was en dat heeft voor een mooi eindresultaat gezorgd. Ik vond het heel leuk om jou te begeleiden tijdens het traject! Groetjes, Brigit

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.