Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

In juli een geweldige rondreis gemaakt langs de Westcoast (San Francisco, Monterey, Pismo, LA, Zion, Bryce en Las Vegas). Goed advies gekregen over hotels en wat er te doen is. We hebben een hike naar... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Geweldige reis gehad met goede planning en hotels enz, in korte tijd was alles goed geregeld, super reis gehad mede doordat alles goed geregeld was. GoAmerika is echt gespecialiseerd. 32 dagen en ge... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

We hebben een prachtige reis geboekt via Great Lakes Travel - Go Amerika. Gestart in Boston, door naar New England en geëindigd met de drie steden New York, Philadelphia en Washington DC.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Alles is naar wens verlopen, ook de voorbereidingen vwb vragen zowel per mail als telefonisch werden zeer kundig gegeven. Tevens het uitzoeken van de vluchten zoals door jullie gedaan niets dan lo... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Operador turístico
  2. Agência de cruzeiros
  3. Visitas guiadas culturais
  4. Agência de viagens

Informação fornecida por diversas fontes externas

Om te beginnen, stellen wij ons graag voor als ervaringsdeskundigen! Wij zijn overal in Amerika geweest, wij hebben per camper de mooie natuur doorkruist, met de auto de ideale combinatie ontdekt van de ongerepte natuur en interessante steden. Wij hebben overnacht in dat speciale hotel in New York, beren gespot in Grand Teton National Park, gefietst in San Francisco en wij hebben genoten van de muziek in het diepe Zuiden.

Informações de contacto

5,0

Excelente

TrustScore: 5 em 5

549 opiniões

+++ reis goed geregeld

+++ reis goed geregeld,
+++ hotels oké op goede locaties op één locatie na.
+++ communicatie wat betreft bosbranden ok.
Wel omdat ik e-mail lees tijdens reis.

—— reisinformatie boek kwam pas 2 dagen voor vertrek. Erg laat. Sommige attracties al vol geboekt.

—— WiFi niet ontvangen. Beloofd €70 euro terug te ontvangen maar nog niets ontvangen.

Goed geregeld

Voor onze eerste rondreis door de VS hebben we gekozen voor GoAmerika. Bij het samenstellen van de maatwerk reis hebben ze goed rekening gehouden met onze wensen en ons goed geadviseerd bij het maken van keuzes. Alles was goed geregeld. Geen verrassingen. Mede daardoor hebben we een geweldige reis gemaakt.

Prima geregeld!

De reis op zich is heel goed geregeld. We vlogen met American Airlines. We konden kosteloos ver vantevoren stoelen reserveren. Op de terugweg hebben we ook een fijne aansluiting gehad in Dallas. Bij vragen kregen we altijd vrij snel antwoord via mail. Aanrader om de app te downloaden van American Airlines. Dan krijg je reminders en updates aangaande je vlucht.
Wat wel jammer was is dat we de heenweg geen persoonlijke entertainment hadden.
Verder een prima service van GoAmerika!

Goede organisatie

Goede organisatie. Ikzelf zou tijdens de trip naar Yosemite gaan maar daar waren bosbranden. Dagelijks op de hoogte gehouden of we naar ons hotel konden. Alleen misschien volgende keer wat duidelijker zijn waar we parkeergeld moeten betalen. Vooral in San Francisco was het duur.

Classificada 5 em 5 estrelas

Derde jaar op rij geboekt bij…

Derde jaar op rij geboekt bij GoAmerika, service uitstekend, prijs uitstekend, voldoen aan de wensen, kortom aanrader, volgende keer boeken wij weer bij GoAmerika.

Hotels

Hotels

Het hotel in Palm Springs is erg gedateerd en geen aanrader.

Het alternatieve hotel in Sedona was prima alleen was het wel erg ver van Sedona af wat nu juist een leuke plaats is om te zijn. Het rijden naar Sedona is best een stukje en s avonds is het hier erg donker tussen de hoge rotsen door.

In San Diego was het lastig om toegang te krijgen tot seaworld omdat travalco daar niet bekend was. Duurde best een tijd voordat we naar binnen konden.

Verder was alles top geregeld en bevelen we jullie zeker aan of komen we bij jullie terug voor een volgende reis

Alles goed geregeld

Alles goed geregeld , auto viel iets duurder ut dan verwacht maar da lag niet aan goamerika maar aan de alamo. Zou jiet meer willen huren met deze maatschappij. Go amerika heeft alls keurig gedaan wat ze mesten doen voor ons.

13 de agosto de 2018

Goed georganiseerd

De reis is goed geregeld en we hadden steeds het gevoel gehad dat de organisatie niets aan het toeval overlaat, terwijl je toch een heel flexibele reis ervaart.

13 de agosto de 2018

GoAmerika een aanrader!

GoAmerika een aanrader!

Tijdens onze zoektocht naar een reis naar West-USA via via terecht gekomen op de website van GoAmerika.nl. Op de website een groot aanbod aan diversen reizen. Na het sturen van een e-mail voor een 'Fly and Drive' een leuke aanbieding geoffreerd gekregen en uiteindelijk geboekt.

Voor de reis een compleet pakket ontvangen met alle reisbescheiden en diversen tips voor ons verblijf in de United States. Nogmaals dank voor het regelen van de vlucht, huurauto en het contact tijdens en rond de vakantie.

Wat ons betreft een betrouwbaar, duidelijk en van toegevoegde waarde!

6 de agosto de 2018

GoAmerika: trip juli 2018 met twee tieners

GoAmerika reis: 16 dagen west kust VS begin juli 2018.
Twee volwassenen, twee kinderen (13 en 10).

De hulp bij het samenstellen van de reis was meer dan ok.
Meestal kreeg ik binnen de 24h een antwoord op een vraag.
De vraag om de fietstocht in LA te vervangen door een tripje naar Alcatraz werd heel snel ingewilligd.

De reistips een weekje voor afreis (boekje) waren leuk, maar hadden misschien iets vroeger kunnen arriveren.

Misschien was het beter ons erop te wijzen dat vliegen op San Diego meer aan te raden was dan op LA bij de heenvlucht (wegens de extra kms met de huurwagen).

Verder echt niets aan te merken, ik denk zeker nog aan GoAmerika bij een toekomstige trip naar de VS!!

3 de agosto de 2018
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.