Gobilist Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Der er styr på tingene og både Finn og Andreas er yderst kompetente både i forhold til undervisning i det teoretiske, men ligeledes ude på vejen når det bliver praktisk. Alt i alt en super oplevelse... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Stor stor stor anbefales herfra. Hele forløbet har været helt fantastisk. Andreas kan virkelig anbefales herfra. En god kørelærer som man kan grine med samtidig med at man lære at køre bil. Der blive... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kan kun anbefale Gobillist! Jeg har haft en virkelig god og tryg oplevelse hele vejen igennem. Finn er en mega god kørelærer- altid sød, sjov og har et stort overskud. Jeg oplevede at der vi... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Kæmpe fornøjelse at lære at køre bil her. Gode, søde og profesionelle lærer som har styr på hvordan de får dig bestået, jeg bestod personligt begge prøver første gang, takket være Finn. Og gratis s... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

17 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Rigtig god køreskole

Rigtig god køreskole! Det var en rar oplevelse at tage kørekort hos GoBilist, og det kan helt klart anbefales.
Teoriundervisningerne var god, og man følte sig altid tryg i bilerne, når man var ude og køre.

5 de julho de 2023

Fantastisk køreskole

5 stjerner til Finn for teori. Det var klart, tydeligt og sjovt. Dertil 5 stjerner til Kim for gode og sjove køretimer. Bestod teori og køreprøve i første hug. Kunne ikke være mere tilfreds med det hele.

14 de julho de 2023

Virkeligt god køreskole

Virkeligt god køreskole! Trygt og sjovt sted at tage kørekort. Mega fede køre- og teorilærere, særligt Finn var vildt god. Bestod både teori- og køreprøve i første hug. Kan varmt anbefales!

20 de abril de 2023

God stemning i bilen

Jeg skiftede til Gobilist fra en anden køreskole, og kender derfor kun til køreundervisningen. Jeg havde meget fokus på, at der skulle være en god og respektfuld tone i bilen, og det var der. Finn er tålmodig og ærlig. Jeg kan anbefale Gobilist.

7 de março de 2023

Fantastisk forløb!

Fantastisk forløb!
Da jeg mistede mit kørekort og skulle generhverve det, tog jeg kontakt til min gamle kørelærer, Finn, som sørgede for jeg gjorde alt rigtigt i forhold til kommune, Færdselsstyrelsen og politiet. Fra jeg afleverede mit kørekort den 16 december gik der præcis 3 måneder og så havde jeg kortet igen.
Det skyldes at politiet, Færdselsstyrelsen og kommunen ikke kunne finde ud af at give mig de rigtige informationer og kastede mig rundt imellem dem. Da alt endelig kom på plads efter lidt over 2 måneders tid, gik min kørelærer straks igang med undervisningen. Både teori og køreprøve i første hug, og et meget hurtigt og godt forløb! Jeg vil til hver en tid gå tilbage, eller anbefale Gobillist, fordi det bare er hyggeligt at lære hos dem! Intet negativt herfra!

16 de março de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Gobilist er en fantastisk køreskole med…

Gobilist er en fantastisk køreskole med et støttende miljø og engagerede kørelærere, der altid troede på mig, selv når det så helt sort ud. Atmosfæren var tryg, og jeg kunne virkelig udvikle mine køreferdigheder. Der blev brugt blod, sved og tårer for at opnå succes for mit vedkommende.

Men jeg er virkelig taknemmelig for deres tålmodighed og dedikation. Jeg vil varmt anbefale denne køreskole til alle, der ønsker en fremragende køreskole.

7 de janeiro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Kan ikke anbefales.

Min søn fik anbefalet Gobilist af nogle venner, men denne anbefaling kan jeg ikke give videre. Min søn blev sendt til køreprøve hele 3 gange, hvor han dumpede. Han havde tilsyneladende ikke været klar til at bestå. Hårdt presset af mig, skiftede han til en anden køreskole i byen, hvor han fik rettet mange fejl. Gik op efter 5-6 køretimer og bestod første gang.

1 de novembro de 2022
Classificada 4 em 5 estrelas

Dybt taknemmelig for hele forløbet hos GOBILIST

Kan varmt anbefale GOBILIST!🚗 Finn har været en suveræn underviser både teoretisk og praktisk! Jeg har haft et langt forløb grundet angst, men Finn formåede at gøre mig rolig og få banket noget selvtillid i mig til sidst.
Han var meget fleksibel og tålmodig og jeg følte mig meget tryg og forstået igennem hele forløbet. Finn gjorde alt hvad han kunne for at tage “ekstra” hånd om mig og imødekomme mine behov.

TAK!🙏🏼

15 de maio de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Trygt sted og rigtig dygtige…

Trygt sted og rigtig dygtige kørerlærer. Jeg døjede meget med nervøsitet til både teoriprøve og køreprøve, men hos Gobilist var de gode til at rådgive og vejlede mig, så jeg fik den bedst mulige oplevelse. Alt i alt en rigtig god køreskole☺️

2 de março de 2023

Rolig og kompetent kørelærer

Er så glad for at jeg valgte Finn, som kørelærer!
Han er vanvittig rolig - og får samtidig udfordret én, når han ser, at man er klar til det.
Super reel og kompetent.

Kan absolut kun anbefale!

22 de janeiro de 2023

Kan kun anbefale GoBilist

Rigtig god køreskole, Finn er virkelig god til at gøre teori spændene og kim er virkelig god til at rette fejl man laver nå man er ude og køre.
Jeg kan kun anbefale GoBilist og jeg er virkelig glad for at jeg tog kørekort hos dem. Både Finn og Kim er meget forstående og er gode til hvis man har nogle problemer

8 de dezembro de 2022

Skide gode kørelærer

Skide gode kørelærer! Jeg bestod 1 forsøg, både teoriprøve og køreprøve. Du får masser af fif med på vejen, og så er kørelærerne generelt ret underholdende

29 de abril de 2022

De varmeste anbefalinger

Jeg kan varmt anbefale GO-bilist. Jeg havde både Finn som teori- og kørelærer, og havde et helt fantastisk forløb. Han har altid et smil på læben, og er rigtig god til at lære fra sig. Så hvis du skal tage kørekort i Roskilde, er det helt klart GO-bilist, du skal vælge som køreskole.

25 de fevereiro de 2022

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais