Godbilpleje Opiniões 246

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Min VW Tiguan fik ceramisk coating ved Godbilpleje for ca. 2 år siden. Bilen er efterfølgende blevet håndvasket ved Godbilpleje Viby. Efter et år hvor min Tiguan er blevet brugt som håndværker... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Min bil har fået keramisk coating og hold da op, den er blevet flot! Jeg har fået god behandling og hele vejen igennem haft løbende korrespondance med personalet. God Bilpleje kan varmt anbefales, når... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Alt skinnede som det skulle, efter en almindelig vask. Glæder mig til at se resultatet af en kommende rengøring og behandling af bilen indvendig-

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig flot resultat efter keramisk coating. Lakken står med en dyb glans, og bilen er meget nemmere at holde ren, fordi vand og snavs preller af. Arbejdet er udført professionelt med øje for detalj... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Lavagem de carros
  2. Oficina de reparação automóvel

Escrito pela empresa

Vi kan tilbyde klargøringsopgaver til alle slags biler og køretøjer. Vi bruger kun kvalitetsprodukter, og holder os løbende opdateret med de nyeste maskiner og teknikker. Dette gør blandt andet, at vi altid kan levere markedets bedste services og pleje til både private og erhverv. Vi har flere pakkeløsninger, som vi har sammensat for at sikre dig et godt og professionelt resultat. Alt du skal gøre, er at tømme bilen for løse genstande, inden du afleverer den hos os, så tager vi os af resten. Har du lige købt en ny bil, og ønsker du at passe på den? Så er det en god ide at give den en lakforsegling eller en coating. Vi beskytter din bils lak i op til 9 år og gør den mere modstandsdygtig, vores kombination af professionelle folk og udstyr gør at vi opnår det bedste resultat. Vi bruger 3M produkter, Nano Ceramic, Gtechniq og andre kendte mærker, som gør, at vi kan fjerne de fleste ridser og samtidig give din bil dens oprindelige glans. Dette er et resultat, man ikke vil kunne opnå ved en alm. håndpolering. Søger du god bilpleje i Aarhus, så kan vi hjælpe dig.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Coating af bil - Godt resultat og god service

Vi har fået coated vores bil og er rigtig glade både for resultatet og forløbet. Venlige og imødekommende. Blev ringet op og vejledt ud fra det de kunne se på bilen og så kunne man vælge derfra ift. hvad man ønskede gjort. Fik lånebil imens de havde bilen. Og god vejledning til efter coating af bilen.

25 de novembro de 2025
Opinião espontânea
Classificada 5 em 5 estrelas

Din bil er i trygge hænder hos godbilpleje

Vi har netop hentet vores bil som er blevet coatet. Og vi er fuldt ud tilfreds med resultatet. Super service og mega god og detaljeret info omkring behandlingen og hvad man skal gøre efterfølgende for at passe på bilen. Bestemt ikke sidste gang vi køre den lange tur fra Aalborg til Århus.

1 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Super venlig og smilende betjening

Super venlig og smilende betjening! Jeg havde desværre smidt en spand maling i min bil, men de tog det ind med det samme og gjorde bilen helt ren. De har gjort et super job med en fantastisk service

27 de novembro de 2025

Skinnende ren bil

Vi fik en grundig indvendig rengøring af vores bil. Og man må sige, at God Bilpleje gør, som de siger; de havde virkelig gjort bilen grundigt ren. ALT var rengjort som da bilen var helt ny! Super lækkert. I får vores varmeste anbefalinger! Og næste gang bilen skal have en hovedrengøring, kommer vi uden tvivl til jer igen! Tak for et lækkert stykke arbejde!

15 de novembro de 2025

Perfekt bilpleje

Jeg var ude og fik en super behandling af min nye bil, og kan virkelig anbefales!!!

Jeg har aldrig haft så en ren bil i mit liv før, efter mine kammerater spildte alt i bilen:)

14 de novembro de 2025
Opinião espontânea

Flot resultat

Flot resultat. Super venlige, dygtige og tålmodige til at forklare, hvad der skulle ske – både undervejs og efter behandlingen.

12 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service og flot bil

Jeg havde lige købt min "nye" e-golf, som desværre var trist og fuld af ridser i lakken. Jeg henvendte mig på mail og fik ret hurtigt et svar. De er meget venlige i deres kommunikation. Jeg bestilte derfor tid hos Godbilpleje til en 2-trinspolering + coating, PPF folie samt rudecoating.
Jeg kommer fra Vejle og fik derfor mulighed for at aflevere bilen om søndagen.
Mandag ringer de tilbage til mig efter gennemgang af bilen. Her var deres anbefaling, UDEN PRES, at jeg fik lavet en 3-trinspolering i stedet, de var gode til at komme med en begrundelse, sende videoer og forklare forskellen mellem poleringerne, jeg takkede ja uden at have fortrudt det!
Torsdag skulle bilen være klar til afhentning, dog er der sket en fejl i kommunikationen med PPF folien, som de tilbyder at få rettet op på inden jeg kommer og jeg siger ja til dette.
Desværre må de ringe tilbage, da jeg er på vej derop, at ved fjernelse af det folie de ved en fejl havde lagt på bilen, har det taget noget af lakken på læssekanten på størrelse med en 5-krone.
Igen tilbyder de at rette op på fejlen, kan dog ikke få bilen den torsdag.
Men allerede senere samme dag ringer han tilbage, og siger, at jeg kan hente bilen i weekenden.
Trods en fejl, og længere ventetid - så vil jeg anbefale Godbilpleje og jeg vil også gøre brug af dem igen, hvis behovet opstår.

15 de setembro de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais