Goedkopelicentiecodes.nl Opiniões

TrustScore: 4 em 5

3,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Licentie gekocht. Niets meer gehoord of gezien. Geen reactie op de mail. Oplichting? We gaan er werk van maken in ieder geval.

Classificada 5 em 5 estrelas

Werkte direct en duidelijk, eerder bij een andere licentie provider24/7 geen bevestigings email alleen een link naar Windows, maar geen licentie code voor Windows 11. Gelukkig niet veel schade maar... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Na het browsen naar licentie voor Windows 11 pro kwam ik bij dit bedrijf uit. De website is zowel makkelijk als klantvriendelijk waardoor je snel tot conclusie komt om dat benodigde product aan... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de software

Uw online shop voor: - Software - Activatiecodes - Productcodes - Licentiecodes Onze service: - Software levering per email - Levertijd 30 seconden - Activatiegarantie Bezoek onze webshop!

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

71 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Makkelijk, ook voor buitenland.

Het was snel geregeld en goedkoop! Ik zocht een goedkope licentie voor een neefje van mij in Indonesië. Binnen 5 minuten had ik de licentiecode voor Word 2021 en de code werkt! Geen enkel probleem!

4 de maio de 2023

Resposta da Goedkopelicentiecodes.nl

Goed om te horen dat anderen er een plezier van kunnen hebben.

Classificada 4 em 5 estrelas

Duidelijk proces en snelle download

Duidelijk proces en snelle download. Om daarna de programma aan de gang te krijgen was er wel wat kennis nodig; zeker om de snelkoppelingen op het bureaublad te krijgen. Anders 5 sterren.

4 de maio de 2023

Resposta da Goedkopelicentiecodes.nl

Een van de lastigste dingen voor de meeste mensen is installeren. Het doet ons goed om te horen dat dit goed en gemakkelijk verliep.

Classificada 4 em 5 estrelas

Ondanks dat het bij mij niet is gelukt…

Ondanks dat het bij mij niet is gelukt heeft de helpdesk mij constant proberen te helpen. Helaas is het niet gelukt door mijn beperkte computer kennis en heb ik office niet kunnen gebruiken. Moet helaas op een andere mannier gaan zoeken voor een oplossing. complimenten voor de helpdesk. Nadat ik deze revieu had geschreven vond ik een office pakket gelevert bij de laptop die het conflict veroorzaakte. Nadat ik deze had verwijdert werkte alles perfect.

28 de abril de 2023

Resposta da Goedkopelicentiecodes.nl

AJ Warren. We zijn blij je geholpen te kunnen hebben.

Eenvoud en snelheid

Heb een licentie gekocht en binnen een paar minuten kon ik ermee werken, fantastisch hoor en ook nog voor een mooie prijs...Top, kom zeker terug

26 de abril de 2023

Resposta da Goedkopelicentiecodes.nl

Top!! We zijn blij te horen dat het gemakklijk te installeren en te gebruiken is.

4 maal B

Beslissen, bestellen, betalen en beschikken... Zo snel als ik deze recensie schrijf, zo snel kon ik beschikken over het product!

21 de abril de 2023

Resposta da Goedkopelicentiecodes.nl

George dank voor de bestelling. Veel plezier ermee.

Werkt super

Werkt super, mee denkend, goede service

17 de abril de 2023

Resposta da Goedkopelicentiecodes.nl

Gino, dank voor de aankoop en de recentie!