Golden faves Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel netjes een broekje inde claim, had kapotte rits en kreeg een nieuwe opgestuurd. Top service

Classificada 5 em 5 estrelas

Super mooi bedrijf!. Eerlijkheid staat voorop. Helpt je super bij alle vragen. Mega mooie items voor scherpe prijzen. Regelmatig mega leuke acties in haar tiktok lives ! Kleding is echt va... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bij deze webshop (en tijdens lives via Tiktok) bestel ik graag. Ik ben al jaren klant en inmiddels is de halve kledingkast gevuld met spullen van Golden Faves. Is iets niet helemaal naar wens, of past... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Dit is inmiddels de vijfde keer dat ik bij Golden Faves bestel, en elke keer ben ik weer ontzettend blij als mijn pakketje aankomt! Alles is altijd zorgvuldig ingepakt, en de kleding is van topkwalite... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupa

De leukste sieraden en kleding webshop van Nederland met de leukste items volgens de laatste trends.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

211 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

39 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Leuke bestelling

Leuke bestelling, precies zoals op de foto! Nog met korting er een cadeautje bij gekregen! Helemaal tevreden!

7 de abril de 2024

Hi Lisa,

Bedankt voor je positieve review! We hopen je in de toekomst nog vaak blij te mogen maken met onze leuke items. <3

Liefs,
Chloe | Golden Faves

Classificada 1 em 5 estrelas

Nooit geleverd

2 de fevereiro de 2024

Hi Fara,

Dit klopt. We hebben je op 3 februari een e-mail gestuurd met betrekking tot je bestelling. Bij de bestelling heb je gekozen voor de optie “afhalen”. Er zijn dus geen verzendkosten betaald. Omdat jou bestelling €0 euro was ( omdat je gebruik maakte van een gratis cadeaubon die je van ons hebt gekregen ) kunnen wij de verzendkosten niet ook nog betalen. De bestelling moest dus helaas geannuleerd worden.
Ook hebben we helaas geen reactie meer van je gehad op onze e-mail. We vinden het daarom ook erg jammer dat je ons een 1 ⭐️ review geeft voor een bestelling waar niks voor betaald is. De €10 euro cadeaubonnen actie is een goed bedoelde actie en daar kan/mag iedereen aan mee doen. De verzendkosten zijn echter voor eigen rekening.

Classificada 4 em 5 estrelas

Super fijne

Super fijne, lieve meid. Een leuke persoonlijke boodschap bij mijn bestelling en ze heeft echt geluisterd naar mijn verhaal. Helaas past de jeans ‘nog’ niet maar te leuk om terug te sturen dus ik ga zorgen dat hij gaat passen!

25 de janeiro de 2024

Hi Monique,

Bedankt voor je lieve woorden! We hopen je in de toekomst nog vaak blij te mogen maken met onze leuke items. :)

Veel liefs
Chloe | Golden Faves

Leuke huispak!

Leuke huispak!
Werd goed geholpen in de live, goede verzending, leuk ingepakt en leuk dat dochter en mama het live op tiktok inpakte!!

13 de janeiro de 2024

Hele lieve vrouw,

Hele lieve vrouw,

Pakt haar pakketjes leuk en netjes in met een lief berichtje er bij, en geeft altijd wat leuks weg! Ik vind haar een topper met een hart van goud!

Liefs Melanie

27 de dezembro de 2023

Dankjewel Melanie voor je lieve woorden <3
We hopen je in de toekomst nog vaak blij te mogen maken met onze leuke items ;)

Liefs Chloe,

Top!

Super mooie trui gekocht bij golden Faves! Hele goede kwaliteit. Je wordt super goed te woord te staan bij vragen en handelen op een professionele manier! Zeker een aanrader :)

30 de novembro de 2023

Resposta da Golden faves

Dankjewel Fleur voor je positieve review!
We hopen je in de toekomst nog vaak blij te mogen maken met onze leuke items ;)

Liefs Chloe

Classificada 4 em 5 estrelas

Top!

Ik heb 2 hele leuke items van Golden Faves. De lichtblauwe off the shoulder playsuit is erg leuk maar was blijkbaar a-symmetrisch, dit was slecht zichtbaar op de foto en stond er ook niet bij beschreven. Ik heb ook de star knit en die zit heer-lijk maar hij heeft pofmouwen wat ik ook niet zo goed kon zien op de foto. Verder echt top, en super lieve eigenaresse!!❤️❤️❤️

16 de novembro de 2023

Resposta da Golden faves

Dankjewel Isa voor je leuke review :)

Liefs Chloe,