Goood Petfood Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Hier voor de eerste keer voor onze rottweiler besteld. Kwaliteit producten! en zéér snelle levering. Een vrolijke en overzichtelijke site. Regelmatig leuke acties, zo nu ook bijvoorbeeld voor dierenda... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Vandaag begonnen met goood puppybrokjes en blikvoer. Onze pup net 2 dagen geleden opgehaald,eerst de darmpjes "gereset" met gestoomd voer en nu de keuze voor puppybrok gemaakt. Heel erg ja... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Het hondenvoer en de snacks werden goed en zoals afgesproken bezorgd. De kwaliteit van het voer en de snacks is ontzettend goed en tot mijn verrassing vindt onze senior van 16 het nog lekker ook. Hi... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering, heel mooi verpakt (wij hadden besteld voor Valentijn en er zaten rozenblaadjes in de doos), waardoor uitpakken een feestje wordt. Onze hond, Pixel, reageert heel goed op het voer en v... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de ração
  2. Loja de animais de estimação

Wij houden van honden. En wij houden van de natuur, net als jij! Daarom bevalt ons duurzaam geproduceerd premium hondenvoer niet alleen je beste vriend, maar ook de bescherming van dieren en het milieu. En dat is goeeed. Voor jouw hond. Voor onze planeet.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

231 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

12 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 4 em 5 estrelas

Goed maar…

Snelle service, goede kwaliteit en ingrediënten. Voor kleine hondjes de blokjes zijn en beetje groot want ze zijn heel krokant.

27 de junho de 2024

Zowel de brokken

Zowel de brokken, als het blikvoer en de snoepjes vallen allemaal in de smaak bij onze Shiba(moeilijke eter). Wij zijn helemaal over op Goood. Makkelijk te verkrijgen via hun eigen website en het word snel en goed verzonden!

11 de abril de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn hond vindr het Good voer Lam en…

Mijn hond vindt het Good voer Lam en Tonijn heerlijk en krijgt er ook wat natvoer door, dat is smullen. Een medewerkyer vd dierenwinkel attendeerde mij er op, mijn hond heeft last van voedselallergie, met deze 2 varianten van Good gaat het een stuk beter en is ook nog eens lekker.👍

24 de março de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Kreeg per ongeluk verkeerd geleverd en…

Kreeg per ongeluk verkeerd geleverd en dit werd meer dan goed gemaakt. Maitje met klacht werd meteen beantwoord en half uur later was vervangend product al verzonden . De volgende dag ontving ik het juiste voer met handgeschreven excuusbriefje en nog wat extra attenties toegevoegd. Dit was natuurlijk nergens voor nodig . Voelde me wel erg in de watten gelegd door dit vriendelijke bedrijf . Super service . Ben bij dit bedrijf terecht gekomen tijdens mijn zoektocht naar goed en eerlijk voer. De site en hun phylosofie sprak me meteen aan. De eerste zak voer spreekt gelukkig ook erg aan bij mijn hond die in het verleden voor geen enkele brok te porren was en . Nu na al die jaren alleen op biologischs vers vlees geleefd te hebben blijken de goood brokken ineens waanzinnig lekker voor hem . Superblij met dit nieuwe adres en ik zal het ook zeker verder vertellen aan wie het maar horen wil 🙂

28 de fevereiro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Goede service, honden vinden voer en snackjes erg lekker en met pootjes altijd fijn om korting ergens op te krijgen. 🐾🐾Fly & Liffey

25 de janeiro de 2024

Inmiddels vaste klant

Inmiddels vaste klant! Mijn Golden Retriever pup vindt het voer heerlijk. De laatste keer zat er zelfs een leuk kadootje bij, dus top! En het spaarsysteem is ook fijn, volgende keer door de extra ‘pootjes’ een flinke korting gespaard!

2 de janeiro de 2024
Opinião espontânea