Hier voor de eerste keer voor onze rottweiler besteld. Kwaliteit producten! en zéér snelle levering. Een vrolijke en overzichtelijke site. Regelmatig leuke acties, zo nu ook bijvoorbeeld voor dierenda... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Vandaag begonnen met goood puppybrokjes en blikvoer. Onze pup net 2 dagen geleden opgehaald,eerst de darmpjes "gereset" met gestoomd voer en nu de keuze voor puppybrok gemaakt. Heel erg ja... Ver mais
Het hondenvoer en de snacks werden goed en zoals afgesproken bezorgd. De kwaliteit van het voer en de snacks is ontzettend goed en tot mijn verrassing vindt onze senior van 16 het nog lekker ook. Hi... Ver mais
Snelle levering, heel mooi verpakt (wij hadden besteld voor Valentijn en er zaten rozenblaadjes in de doos), waardoor uitpakken een feestje wordt. Onze hond, Pixel, reageert heel goed op het voer en v... Ver mais
Informações sobre a empresa
Wij houden van honden. En wij houden van de natuur, net als jij! Daarom bevalt ons duurzaam geproduceerd premium hondenvoer niet alleen je beste vriend, maar ook de bescherming van dieren en het milieu. En dat is goeeed. Voor jouw hond. Voor onze planeet.
Informações de contacto
Windmolen 19, 4751 VM, Oud-Gastel, Holanda
- 0165514741
- hallo@goood-petfood.nl
- goood-petfood.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Prima kennismakingpakket.
Prima kennismakingpakket.
Netjes op tijd.
De honden vinden het heerlijk!!

Resposta da Goood Petfood
Snelle levering, leuke aanbieding. Onze hond Lizzy is er dol op. Jammer dat er gern grootverpakkingen zijn.

Resposta da Goood Petfood
Goede service, snel geleverd! Ik moet de producten nog uitproberen, maar het bestellen en bezorgen was super makkelijk

Super service
Super service! Enkel alleen iets wat veel emails, had van mij iets minder gemogen, vandaar 1 ster minder

Resposta da Goood Petfood
Eerste zak droge brokken kip bevalt goed
Heb mijn eerste zak droge brokken kip voor volwassen hond gekocht. Duidelijke vermelding van de ingrediënten. De labradors eten het graag en verdragen het goed. Goede verpakking, snelle levering, heldere communicatie. Ik ga zeker ovestappen op dit voer.

Onze Oona (shiba inu)
Onze Oona (shiba inu) kan elke dag niet wachten tot haar bakje lekker gevult is met de korreltjes van Good ik heb daarvoor een andere merken gebruikt en daar at ze niet veel van. Ook vind ik de leveringen en service top zelf met een hand geschreven briefje bij mijn bestelling ik zou aan mijn vrienden zeker GOOOD aan raden. het makkelijke is ook dat je een proefbox kunt bestellen eerst voor niet veel geld 😁

Fan van lam
Mijn honden lusten het eten en de snoepjes graag van de lams categorie🍀. Deze is ideaal voor viervoeters met gevoelige maten 🦮

Resposta da Goood Petfood
Heel erg blij met Goood Petfood!
Fantastisch dat er duurzaam hondenvoer op de markt is! De bestelling, de levering, alles ging fantastisch. En de honden zijn dol op het voer. Er worden alleen net te veel bevestigingsmailtjes gestuurd, per product dat je bestelt namelijk 1, i.p.v. 1 mail voor de hele bestelling. Mails versturen veroorzaakt ook co2-uitstoot. Dat zou dus nog beter kunnen.

TOP!
TOP!
Lekker voer, mijn hond is er dol op. Verder top service en goed op de hoogte gehouden van de levering. Hartelijk bedankt!

Resposta da Goood Petfood
Smakelijk, gezond verpakking milieuvriendelijk.
Mijn honden vinden het voer lekker en hun ontlasting is goed. Ingrediënten zijn goed, verpakking milieuvriendelijk.

Een snelle levering
Een snelle levering, keurig verpakt.
Zelfs met groet voor hond en baasje.