Super service ,goede communicatie. De mensen van de levering dikke duim. Mooie meubels. En de winkel van Wilrijk super vriendelijke mensen, en erg hulpvaardig.
Leia as opiniões dos outros
De verkoopster was niet erg meegaant en mocht niemand helpen om de showroomtafel op te pakken en of klaar te zetten. In het algemeen hadden we geen prettig gevoel tijdens de aankoop en toen we de t... Ver mais
Er zijn altijd mooie meubels past bij jou huis is ook goed te combineren met je woning je kan kleuren verkrijgen ze helpen je altijd als je vragen hebt. Is wel prijzig maar is het wel waard je vindt... Ver mais
Bij de verkoop in Schoten is alles prima verlopen. De afspraken rond levering zijn volledig nagekomen. De communicatie rond de levering was zowel eenvoudig als super goed. De levering zelf was er... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Ontdek woonwinkel Goossens met een ruim aanbod woon- en slaapkamer meubels! ✓ Kwaliteit voor een verrassend scherpe prijs! ✓ Vakmanschap sinds 1954
Informações de contacto
Holanda
- goossenswonen.be
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Prima koopadvies.
Prima koopadvies.
Uitgebreide garantie.
Grote keuze en mogelijkheden tot personalisatie.
Professionele levering.
Goed en duidelijk contact en planning.
Prjs/kwaliteit is top!
Klantvriendelijk
Na een kleine verwarring omtrend korting op een showroommodel werd er snel besloten in het voordeel van ons (de klant) te handelen.
We werden heel vriendelijk en competent…
We werden heel vriendelijk en competent beraden. Ook de levering ging vlot, zonder wachten….
We kunnen Goossens alleen maar aanbevelen 👌
Stipte en correcte levering.
Zeer mooie en kwaliteit volle winkel…
Zeer mooie en kwaliteit volle winkel met aangenaam personeel. Ik heb echt gevonden wat ik zocht en ben er ook zeer tevreden mee. Mijn aankoop was zeker zijn prijs waard.De bezorgdienst was zoals afgesproken
op het aangegeven tijdstip en de opvolging van de levering was duidelijk.
;
Niet volgens afspraak
Eerst bellen ze 1 dag voor levering dat 1 kast niet in productie is gegaan en binnen 2 maand nageleverd gaat worden.
Bij de verkoop is duidelijk vermeld dat het tv opgehangen ging worden. De technieker gad dit niet op zijn bon en zat met een planning die hoj moet volgen.
Na het afstoffen zie ik dat de salontafels vol krassen staan de ene wat erger dan de ander.
De stoelen drie maanden te laat
De stoelen werden drie maanden na de afgesproken termijn geleverd. Er werd nauwelijks gecommuniceerd.
Netjes op tijd geleverd
Netjes op tijd geleverd, goede communicatie, meubels goed van kwaliteit.
We zijn tevreden zodat alles verlopen…
We zijn tevreden zodat alles verlopen is zoals we gehoopt hadden.
Vriendelijke verkopers en vriendelijke afleveraars.
Dus daarom zijn we tevreden.
Vriendelijke groeten
Vounckx-De winter
wij hebben onze meubeltjes 2 jaar…
wij hebben onze meubeltjes 2 jaar geleden gekocht en zien ze nog altijd heel graag omdat ze een speciale stijl hebben, de levering ervan was heel goed en professioneel, voorzichtige leveraars die alles voorzichtig binnengebracht, uitgepakt en in mekaar gezet hebben. dus ja heel content