Snabb leverans och kallavfettningen samt schampo med avrinning var superbra! Kört ett annat företags grejer innan och den här kallavfettningen var klasser bättre. :) Supernöjd!
Leia as opiniões dos outros
Nya kall avfettningen är inte ett dugg bättre än någon annan! Testade den häromdagen och följde naturligtvis instruktionerna.. resultat.. Absolut inte som förväntat, bilen är fortfarande smutsig trot... Ver mais
TOPPEN SERVICE! Pratade precis med Adam på kundtjänst. Kring min gamla foam Lance som inte funkar. Gick hur smidigt som helst att få ut en ny utan krångel. Fick orderbekräftelse bara någon minut ef... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Snabb leverans och kallavfettningen…
Snabb leverans och kallavfettningen samt schampo med avrinning var superbra!
Supernöjd!
Försökte få kontakt med firman under…
Försökte få kontakt med firman under mässan för att beställa en skurmaskin till mässpris. Ingen behagade höra av sig. Verkar inte så seriöst. Nu är samma maskin som hade 13.995:- som mässpris inhandlad hos annan firma för 11.800 kr. Så mycket om deras sk "mässpriser"
Resultat ej som förväntat m kallavfettning!
Nya kall avfettningen är inte ett dugg bättre än någon annan!
Testade den häromdagen och följde naturligtvis instruktionerna.. resultat.. Absolut inte som förväntat, bilen är fortfarande smutsig trots att jag spolade länge med högtryck med skum och sköljde med högtryck sen. Vill även påpeka att jag bara veckan innan tvättat bilen med en annan kallavfettning så det var inte ingrott efter hela vintern. Köper ej igen!
Köper alltid mina bilvårdsprodukter hos…
Köper alltid mina bilvårdsprodukter hos er. Funkar klockrent!
Alltid jättesnabb leverans.
Kundtjänst Adam riktigt kung!
Kundtjänst Adam riktigt kung!
Hadde en 25L dunk med kallavfettning med tappkran som läkt ner på golvet och färgen på golvet flagnade. Fick en ny 25a och tappkran utan några som helst konstigheter
Kemikaliepaket
Riktigt bra produkter, de som satt en 1:a vill vet nog inte hur det fungerar.
Köpt era produkter många gånger, både kallavfettningen och kalkborttagaren och det är riktigt bra grejer :)
Undvik!
Ett ord, KATASTROF! Jag la en beställning hos RW den 7 sep, idag är det den 15 och fortfarande inte fått det. Första och sista köpet på de företaget.
Billigt skräp som kostar mer än det är…
Billigt skräp som kostar mer än det är värt. Maskiner, dukar och trissor som är köpta från Kina med deras klisterlappar på. Finns bättre saker som är billigare på andra ställen.
Köpte Stort interiörpaket!
Köpte Stort interiörpaket!
Super nöjd. Efter denna händelse med kast av kvarg så är man väldigt glad att jag hittade till RW.
Fyf*n vad bra produkter:
Multirengöring skogsbär = luktar milt och rengör bra (allt är relativt hur länge smuts har suttit såklart, men ge dig inte)
Torkdukarna är perfekta, lämnar inget luddskit och följer med jättebra.
Glasrengöring är fantastisk bra, vilket j*vla kap! funkar bra när jag även tog bort klister från lister på växthusglas, fågelbajs, mögel och mossa som var inbränt på samma yta.
Glasduken är magisk, den torkar så j*vla bra och lämnar inget luddskit efter sig
Rekondpensel följer med jättefint och är ett bra hjälpmedel, mjuk/fin. Fransar inte av sig.
Träborste perfekt när jag skrubbade r*ven av mig på sätena i bilen efter kvarg, snor, jord, godis, ja listan kan bli lång. Grisigt helt enkelt men den rubbade upp ytan bra. Se bilder
Sist men inte minst borstarna till skruvdragarna, OMG! Blir satans rent och bra kvalité på borsten.
Alla tycker vi olika om hur resultatet ska bli, jag är nöjd med att skiten försvinner bara, sedan kan man lägga ner flera timmar på att göra en grövre städning på sätena tex. Tiden för arbetet på bilderna är från klockan 07:30-10:00 och det blev förvånansvärt bra!
TOPPEN SERVICE!
TOPPEN SERVICE!
Pratade precis med Adam på kundtjänst. Kring min gamla foam Lance som inte funkar. Gick hur smidigt som helst att få ut en ny utan krångel. Fick orderbekräftelse bara någon minut efter att samtalet var avslutat.
Rekomenderar detta företag starkt. Handlat innan och är lika bra med servicen varje gång!
Kalkborttagnigsmedlet fungerade inte…
Kalkborttagnigsmedlet fungerade inte för fem öre trots 3st appliceringar samt skrubbande.
Ren bluffprodukt!
Köpte kallavfettningen samt…
Köpte kallavfettningen samt flygrostbortagare, sprutat på torr bil och låtit stå i 5min. Hände absolut inget förutom att det doftar lite unikt. All tjära och smuts kvar. Gav samma effekt som att spruta vanligt vatten på bilen.
Rekommenderar absolut inte, testade biltemas som fungerade 100ggr bättre och var billigare ä.
Skräp produkter till överpris
Skräp produkter till överpris. Sämst var nog avfettningen kunde lika gärna vara rent vatten
Kalkprodukt.
Köpte nyss ett kalkborttagnigsmedel.. De ville att jag skulle lämna en Recension vilket jag gjorde.
Var ärlig och sa att den är inte bättre än liknande medel man tex hittar hos ICA för en bråkdel av samma pris. Även att den var otroligt obehaglig att andas in vid användandes, stickande känsla i lungorna och själv hostade jag en bra stund efteråt.
De tar bara med de bra recensionerna som i övrigt känns stagade? Med andra ord de väljer bara 5 stjärniga omdömen vilket känns otroligt fake och genomskinligt. Har gillat de övriga produkterna jag köpt innan hos dom men efter detta, så finns många aktörer där ute som kommer få min peng framöver.
Snabb leverans. Kom inom ett dygn, bra grejer.
Är du ute efter doften som står på…
Är du ute efter doften som står på förpackningarna kommer du bli besviken. Luktar bara rengöringsmedel. Finns bättre märken än denna blaska...
500 Ml tomflaskor för att ha medel som…
500 Ml tomflaskor för att ha medel som ja köpte slutade spraymunstycket funka efter en tvätt riktigt irriterande!
Nästan samma sak med trycksprutan använd Max 5 ggr sen kom inget tryckt när man tänkt spraya medlet precis som att ”knappen” är nåt fel på som man får ut medlet med
Sjukt värt pengarna
Lämnade in min bil på Volvo för en invändig rekond som inte gav något bra resultat. Idag köpte jag ”Gör Det Med RW’s multirengöring” tillsammans med en rekondpensel. Sprayade på lite medel och använde penseln och allt försvann. Så sjukt nöjd med mitt köp och kan starkt rekommendera RW’s produkter.
Rekommenderar
Beställde under kampanj i tro om att få med extraprodukter som de la ut på instagram. Även om jag beställde innan info syntes om att det var slut var jag efter sista tiden? Tråkigt såklart men är väldigt nöjd med det jag beställde, allt var välpackat och fungerar bättre än vad jag trodde det skulle. Så trots den tråkiga upplevelsen(som lika gärna kan bero på att mitt IG inte uppdaterade) tycker jag de är värda 5 stjärnor!
Dessutom svar inom 1 min på kundtjänsten!? Inte varit med om så snabbt svar hos något företag tidigare!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.