Granviks

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Jag beställde en vara den 13 juni 2025. Har sms:at många gånger men de svara aldrig. Har kontaktat KLARNA så jag slipper betala. Kommer säkert inte få min beställning men hade varit på sin plats att... Ver mais

Informações de contacto

As pessoas também visitaram

Classificada 1 em 5 estrelas

Beställde ett par skor och fick inga

Beställde ett par skor och fick bekräftelse. Men någon leverans har inte skett. Har försökt kontakta dem om leveransen. Men den adress de angett kan inte nås av Microsoft. Alltså är företaget en ren bluff som lurar kunderna

6 de julho de 2025

Ren bluff

Ren bluff. Anmält till konsumentombudsmannen, meddelat Klarna och stoppat min fakturan.

31 de julho de 2025

BLUFF

BLUFF! 0 stjärnor!!!
Beställt ett par skor som jag tyvärr betalat. Står att de levererats men jag har inte fått dem. Går ej att spåra och går ej att få tag på Granvik. Butiken har upphört. Skulle ha läst recensionerna innan...

25 de julho de 2025

Tror jag blivit lurad

Beställde en klänning 20/6. Har fortfarande inte fått den. Enligt spårningslänken står det att paketet är levererat… jag blir så trött på sånt här

20 de julho de 2025

Bluff

Det jag beställde den 17 juni, en klänning, påstås ha levererats den 16 juli. Falskt! Jag har inte fått det jag beställde. Stoppat betalning då jag tror att detta är ännu ett bluff företag 🤬

17 de julho de 2025

BLUFF

BLUFF! Inget paket kommit trots att det står att det är levererat och det går inte att kontakta säljaren. Meddelat Klarna och har som tur är inte betalat fakturan.

17 de julho de 2025

Bluff

Bluff, köpte för över en månad sedan, inget paket har kommit och den så kallade spårnings länken är fake, står att paketen är levererad, jag har inte fått den... hoppas att klarna löser detta.
Granvik's går inte att få tag på..

18 de julho de 2025

Bluff företag

Bluff företag, beställde varor för över en månad sedan och har inte fått kläderna än. Fakturan skulle ha varit betald igår men bestred den innan betalningsdatumet gick ut. Tänker inte betala för något jag inte har fått.

16 de julho de 2025

STAY AWAY!!

STAY AWAY!!! Scam! Bluff!
Granviks.se är dessvärre ett bedrägeri/bluff UE-site till Shopify.com.
Finns inte reg. i Sverige, hemmahörande i UK. Nyligen bytt adress mm förm kånkat.
Men eftersom ingen betalar före man fått beställningar så är det ju inget att oroa sig för.
Ciao!
STAY AWAY!!!

16 de junho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Beställde den 25 juni och ingeting hört…

Beställde den 25 juni och ingeting hört när ska man lära sig att dessa webbsidor med försäljning är till 95% bluff men är man än vanlig konsument som tror på att bolag och folk har en moral så måste man ändra på inställning och räkna med att man blir blåst så att handla i vanliga butiker är det ända säkra sättet för att bli nöjd varning alltså för Granvik,s...

12 de julho de 2025

Varning

Varning oseriösa bluffare
Ingen återkoppling supportmejl fungerar inte

8 de julho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Beställde varor i början av juni

Beställde varor i början av juni, inte fått dem och heller inga svar på mina nu sammanlagt 3 skickade mejl. Ingen svar och de har ingen annan kontaktväg än deras mejl. Sista mejlet kom det efter drygt en dag ett svar att mejlet var olevererbart!!! Blir så förbannad. Fakturan ska betalas imorgon så jag får väl ringa Klarna och se vad som kan göras. /C

10 de julho de 2025

Oseriösa och onåbara…

Beställde en klänning den 7/6 och den har inte levererats. I dag är det 10/7. Har försökt komma i kontakt med företaget men det går inte. Har meddelat Klarna eftersom jag skulle ha betalat den 6/7. Betalar inte förrän jag fått varan.

10 de julho de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.