Grasmeester kunstgras Opiniões 43

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer correcte uitleg van de verschillende grassoorten Bij het afgraven tuin alles voorzien van beschermfolie op de grond en netjes opgekuist Het plaatsen van kunstgras Heel mooi resultaat en o... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Totaal onbekend met kunstgras, na ons bezoek aan hun stand op bouwbeurs Roeselare helemaal overtuigd. Na het ontvangen van de offerte steeds correct ingelicht geweest over verloop werken. Alle beloft... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Jardim
  2. Edifícios para jardim
  3. Jardineiro
  4. Empresa de paisagismo

Grasmeester ziet kunstgras als een aanvulling van de natuurlijke groene omgeving. Met onze uitgebreide tuinexpertise en met respect voor de natuur leggen we kunstgras met een zo goed als naadloze aansluiting. Wij blijven inzetten op vernieuwing en werken uitsluitend met kwalitatief kunstgras waarop 10 jaar garantie op levering én plaatsing. Met onze persoonlijke, familiale aanpak en onze uitgebreide kennis van planten, bomen, bloemen, ... zijn we bovendien in staat om totaalprojecten te realiseren voor zowel particulieren als tuinaannemers. Heb je reeds een tuinaannemer onder de arm genomen en overweeg je om kunstgras te plaatsen? Wij staan je tuinaannemer bij en helpen graag om samen met hen je kunstgrasproject tot een mooi einde te brengen.

Informações de contacto

4,8

Excelente

TrustScore: 5 em 5

43 opiniões

Toppers

Zeer correcte uitleg van de verschillende grassoorten
Het plaatsen van kunstgras
Heel mooi resultaat en ook netjes alles opgekuist
TOP TEAM EN TOP RESULTAAT

16 de abril de 2026

Resposta da Grasmeester kunstgras

Dankjewel voor het vertrouwen in Grasmeester kunstgras.
Het doet ons enorm veel plezier om te lezen dat jullie tevreden zijn over zowel de uitleg, de voorbereiding als het eindresultaat
Geniet volop van jullie mooie tuin en het nieuwe kunstgras!

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede service, alles volgens planning en heel proper afgewerkt .

31 de março de 2026

Resposta da Grasmeester kunstgras

Bedankt voor het vertrouwen in Grasmeester kunstgras. We wensen jullie heel veel fijne momenten in jullie tuin.

Super tevreden.

Wat kan ik anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben, over de uitleg, het plaatsen...allemaal dik in orde. Het was met een bang hartje, want alles moest doorheen mijn huis gebeuren. Maar die zijn zo proper, alles mooi afgeplakt, zeer voorzichtig. Had ik hun eerder leren kennen lag hier al jaren kunstgras. Ik raad hun zeker aan! Ps: de hond ook super blij, ligt er uren op samen met haar beer.

26 de fevereiro de 2026

Resposta da Grasmeester kunstgras

Bedankt voor het vertrouwen in Grasmeester! Blij te horen dat jullie tevreden zijn en we wensen jullie heel veel fijne momenten in jullie tuin.

Classificada 5 em 5 estrelas

De enige onderneming die degelijke…

De enige onderneming die degelijke uitleg verschaft over de combinatie hond/kunstgras.
Zeer vlotte communicatie vanaf het eerste contact.
Vriendelijk en efficient personeel.
Wij zijn 100% tevreden over de geleverde prestaties.
Aan te bevelen !

21 de novembro de 2025

Resposta da Grasmeester kunstgras

Bedankt voor het vertrouwen in Grasmeester kunstgras. We wensen jullie en jullie hond heel veel fijne momenten in jullie tuin.

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij zijn ontzettend trots op ons nieuw…

Wij zijn ontzettend trots op ons nieuw kunstgras geplaatst door Grasmeester dit bedrijf heeft ons van de start van ontmoeting tot het einde van het traject zeer goed begeleid en zij hebben ook zeer professionele medewerkers in dienst die goed doorwerken en vooral ook zeer vriendelijk zijn
Wij gaan zeker in de toekomst met dit bedrijf werken
Mvg
Perry en Katrien

23 de setembro de 2025

Resposta da Grasmeester kunstgras

Bedankt voor jullie mooie review en het vertrouwen in Grasmeester! We wensen jullie ontzettend veel plezier op jullie daktuin.

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel professioneel en vriendelijk team…

Heel professioneel en vriendelijk team voor het leggen van kunstgras !!! Knap werk en alles zoals afgesproken , TOP !

25 de setembro de 2025

Resposta da Grasmeester kunstgras

Bedankt voor het vertrouwen in Grasmeester en geniet van jullie tuin!

Classificada 5 em 5 estrelas

Professioneel tot en met…

De samenwerking was vanaf het begin super, er was vertrouwen van beide kanten en alles verliep super vlot, van opmeting tot afwerking. Professioneel tot en met, dan komt de ervaring boven. We zouden iedereen aanraden om met de Grasmeester je tuin tot een pareltje te laten maken. Ook onze hond is super-tevreden.

25 de setembro de 2025

Resposta da Grasmeester kunstgras

We zijn blij dat jullie voor Grasmeester Kunstgras hebben gekozen en danken jullie voor het vertrouwen.
Heel veel plezier in jullie prachtige tuin!

Heel tevreden!

Grasmeester is eind juli bij ons langs geweest. Vanaf het eerste contact tot oplevering zijn we zeer tevreden. Ze gaven ons in het begin een goeie en duidelijke uitleg waardoor we relatief snel een keuze hebben kunnen maken. Voor de opmeting kwam Mark langs en gaf ons hele goeie tips ivm het indelen van de tuin. Omdat we met organische vormen werken leek dit ons een grote uitdaging maar is zeer vlot verlopen. De afgesproken data voor het uitvoeren van de werken werd mooi aangehouden en ze waren hel stipt en correct. We zijn heel tevreden over de werken en zullen sws nog eens contact met hen opnemen als we nog verdere werken willen doen!

25 de julho de 2025

Resposta da Grasmeester kunstgras

Bedankt voor het vertrouwen in Grasmeester Kunstgras. Geniet met volle teugen van uw nieuwe, groene tuin!

Prachtig resultaat

Prachtig resultaat. Correcte uitvoering volgens afspraak. Ik zou het iedereen aanbevelen.8

2 de setembro de 2025

Resposta da Grasmeester kunstgras

Bedankt voor het vertrouwen in Grasmeester en heel veel plezier in jullie tuin!

Okidoki

Een familiebedrijf met ervaring en dan nog dicht in de buurt.
Niet te vergeten,de voordelen van kunstgras.Dat alles volgens correcte afspraak! Uitgevoerd. Tevreden!

7 de julho de 2025

Resposta da Grasmeester kunstgras

Bedankt voor jullie vertrouwen in Grasmeester kunstgras. We wensen jullie heel veel fijne momenten in jullie tuin.

Classificada 5 em 5 estrelas

Van ontwerp tot eindresultaat heel mooi…

Van ontwerp tot eindresultaat heel mooi uitgewerkt. Heel erg tevreden met onze nieuwe tuin, van kunstgras, terras in padoek tot beplanting. Alles werd steeds goed opgevolgd en mooi afgewerkt. Wij kunnen Grasmeester alleen maar aanraden!!

2 de junho de 2025

Resposta da Grasmeester kunstgras

Bedankt voor het vertrouwen in Grasmeester Kunstgras. We wensen jullie heel veel fijne momenten in jullie tuin.

Topservice

Correcte en duidelijke info van begin tot einde.
Professioneel en vriendelijke opgeleide medewerkers.
Perfectie bestaat dus echt nog.
Topteam
Dirk en Kurt Moerkerke

22 de maio de 2025

Resposta da Grasmeester kunstgras

Bedankt voor het vertrouwen in Grasmeester en geniet ervan!

Classificada 5 em 5 estrelas

Grasmeester,What’s in a name MEESTERS zijn het

Wij zijn ontzettend tevreden over het werk van De Grasmeester. Vanaf het eerste contact tot aan de oplevering verliep alles professioneel en vlekkeloos. Ze kennen hun vak door en door, denken mee, communiceren duidelijk en leveren vakwerk van de bovenste plank. Onze tuin ligt er subliem bij – strak, groen en tot in de puntjes verzorgd. Echt een aanrader voor wie topkwaliteit en betrouwbaarheid zoekt!Een dikke pluim voor het voltallige team!!!

30 de abril de 2025

Resposta da Grasmeester kunstgras

Bedankt voor het vertrouwen in Grasmeester. Heel veel plezier in jullie tuin!

Aanrader

Goede service en heel duidelijke uitleg hoe alles in zijn werk gaat.
Zeer mooi resultaat.
Heel tevreden, echt een aanrader

1 de abril de 2025

Resposta da Grasmeester kunstgras

Bedankt voor het vertrouwen in Grasmeester! We wensen jullie vele leuke momenten in jullie tuin.

Aanrader !

De uitgebreide en correcte info in combinatie met hun jarenlange ervaring gaven voor mij de doorslag om met Grasmeesters kunstgras te werken. Correcte uitvoering volgens de afspraken en heel tevreden van het resultaat.

26 de março de 2025

Resposta da Grasmeester kunstgras

Bedankt voor het vertrouwen in Grasmeester. Veel plezier in jullie tuin!

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat zijn we blij met ons kunstgras

Wat zijn we blij met ons kunstgras, de hondjes hebben geen vuile pootjes meer dankzij de goeie samenwerking
met Grasmeester, een super team zowel aan de telefoon of van de uitleg van Mr.Vanallemeersch en de goeie stielmannen. Zeker een aanrader.

23 de outubro de 2024

Resposta da Grasmeester kunstgras

Bedankt voor jullie vertrouwen in Grasmeester. Geniet samen met jullie hondjes van jullie tuin!

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel content van de samenwerking

Van aanvraag informatie tot start voorbereiding, tussentijds afspreken en uiteindelijk afgewerkte grasmat... enkel maar lovende woorden.

Een heel duidelijke offerte, prijs per item met de nodige meerprijzen en advies...

Als klant heb ik zelf beslist om zaken zelf voor te bereiden en dit allemaal met duidelijke informatie hoe het moet...

Proficiat en bedankt... ik raad jullie aan...

28 de novembro de 2024

Resposta da Grasmeester kunstgras

Dank je wel! Tevreden klanten daar gaan we voor. Bedankt voor het vertrouwen en veel plezier in jullie tuin.

Plaatsing kunstgras

Heel correcte samenwerking, mooi resultaat afgeleverd. Niets op aan te merken.

3 de setembro de 2024

Resposta da Grasmeester kunstgras

Bedankt voor het vertrouwen in Grasmeester kunstgras! Veel plezier in jullie tuin.

Vakmanschap …

Vriendelijke ontvangst in de toonzaal en al de uitleg gekregen om een goede keuze te kunnen maken.
Uitstekend geplaatste grasmat door vakmannen.
Een echte aanrader!!!!!

27 de agosto de 2024

Resposta da Grasmeester kunstgras

Bedankt voor het vertrouwen in Grasmeester en we wensen jullie heel veel fijne momenten in jullie tuin!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.