Grawood Design Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

Informações sobre a empresa

1. Artesanato

Escrito pela empresa

Bæredygtighed og genbrug er nøgleord for GrawoodDesign. Vi designer og producerer kunsthåndværk i genbrugstræ.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkeligt flot træhåndværk og et…

Virkeligt flot træhåndværk og et virksomhed, som ikke gør stort ståhej ud af sig selv, selvom de burde gøre det, da det er uovertruffen kunsthåndværk de laver.

12 de julho de 2022

Hej Jørgen
tak for de fine ord ... det varmer langt ind i den halvgamle træmand :-)

Meget tilfreds

Jeg fik leveret varerne meget hurtigt, ift hvornår jeg bestilte dem. Og selve træfuglene er smukt forarbejdede og af høj kvalitet - god værdi for pengene :-)

16 de junho de 2022

hej Gitte
tak for den flotte anmeldelse.
Dejligt at du er glad for dine produkter

Classificada 5 em 5 estrelas

Flotte træfigurer i høj kvalitet

Grawood Design laver nogle meget flotte, enkle figurer i forskellige træsorter.
Vi blev taget rigtig godt imod, fik en rundvisning i trædrejerværkstedet og blev en del klogere på træ.
Vi synes, det var var en fin og inspirerende oplevelse. Tak for god behandling. Vi gør det gerne om en anden gang.

13 de abril de 2022

Hej Connie
Tusind tak for den flotte anmeldelse :-)
Vi elsker at få besøg på værkstedet og i er altid velkomne.

Classificada 5 em 5 estrelas

Skønne produkter og gode priser

Venlig og hjælpsom service med fokus på at give kunderne den bedste oplevelse, super flotte og bæredygtige produkter af høj kvalitet, samt hurtig forsendelse efter bestilling.
Stor anbefaling herfra!

Hej Micha.. :-)
Tak for den fine anmeldelse.. Det varmer dybt i mit hjerte .. :-)
Rigtig god dag til dig og dine..

Classificada 5 em 5 estrelas

Smukt træhåndværk af høj kvalitet og…

Smukt træhåndværk af høj kvalitet og service er i top.

Hej Anja..
Tusind tak for din fine anmeldelse af mit træhåndværk.. Det glæder mig at du/i har været tilfreds med Service og kvalitet herfra.. Glæder mig til at være til tjeneste en anden gang.. Rigtig dejlig dag til dig.. :-)

Mega god service.

Mega god service., fine produkter gennemført design .. toppen

Resposta da Grawood Design

Hej Hans Jørgen.. Tak for din fine anmeldelse.. Altid fedt når kunderne er tilfreds.. De bedste hilsner herfra.. :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg købte for et par år siden en træ…

Jeg købte for et par år siden et produkt og den var utrolig fin lavet. Den kom i løbet af få dage og jeg er super tilfreds.

Resposta da Grawood Design

Hej Elin.. Tak for din anmeldelse.. Skønt at høre at du har været glad og tilfreds.. Træ kan bare noget.. Super dejlig dag til dig :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Ny flot ikke mindst bæredygtig design

Ny flot ikke mindst bæredygtig design, der passer ind ihvert et hjem, god prisniveau, jeg er vild med min elefant og tænker ikke det stopper ved den.

Resposta da Grawood Design

1000 tak.. Det varmer rigtig meget.. :-)

Kæmpe anbefaling herfra

Super søde mennesker og virkelig fine kvalitetsprodukter. Jeg har efterhånden flere produkter derfra og er ovenud tilfreds. Unikt, håndlavet og bæredygtigt - Mere kan man ikke bede om 🤩

Resposta da Grawood Design

Det glæder mig at høre.. Og lidt mere kan man vel altid bede/ønske ;-)

Super flot håndværk

Super flot håndværk. Jeg har flere ting fra Grawood Design, som jeg er helt vildt glade for. Og så er der altid god og venlig betjening. Kan kun anbefales 👍

Resposta da Grawood Design

Tak for anbefaling.. Det er en stor hjælp.. Rigtig god dag til dig :-)

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais