Jag fick först et tåar glasögon som var lite repiga. Kundservice skickade snabbt ett ersättningspar. Kanonsnabb service. Och till glasögonen då? Jo jag har för första gången på typ 1 år lyckats... Ver mais
Helt klart den bästa webbutiken om man ska handla kosttillskott. Fantastisk kundservice!! Verkligen människor som brinner för hälsa o att hjälpa andra! Enormt bra kvalitet på produkterna! Sn... Ver mais
Jag är alltid nöjd med leveranser från er för de kommer snabbt och säkert till mig. Priset på varan jag för det mesta köper hos er, är bra tycker jag. Jag har ulcerös colit och det har min son också.... Ver mais
Greatlife Group AB startades utifrån ett missnöje med de kosttillskott som fanns på marknaden. Vi saknade produkter som vi själva skulle kunna tänka oss att använda, ge till våra barn eller rekommendera till våra nära och kära. På Greatlife kompromissar vi aldrig med kvalitet, endast det bästa är gott nog när det gäller hälsan och vi tror att kosttillskott som är så nära mat som möjligt, whole food, är bättre än syntetiskt isolerade vitaminer och mineraler. Vår vision är ett friskt och välmående samhälle som genom kunskap, kost, träning och högkvalitativa produkter ges möjlighet att uppnå optimal hälsa.
Rosengatan 8, 17270, Sundbyberg, Suécia

Respondeu a 33% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Jag är alltid nöjd med leveranserna från er eftersom de kommer snabbt och säkert fram till mig. Priset på varan jag oftast köper hos er tycker jag också är bra. Jag har ulcerös kolit och min son har det också, så det är viktigt för oss att tarmen får det den behöver för att må så bra som möjligt. Tack!

Resposta da Greatlife.se
Sa levereras imorgon men fick vänta till efter helgen så gör mig blev det fyra dagar senare
Den var mycket bra paketerad och levererad till hemadressen som den skulle

Resposta da Greatlife.se
Högkvalitativa kosttillskott, bra service och snabb och smidig leverans.

Resposta da Greatlife.se
nej, jag har inga särskilda åsikter. jag fick min produkt inom bra tid och har ingenting att klaga på.

Resposta da Greatlife.se
Jag litar på att ni har äkta produkter inga kemiska tillsatser.
När jag läste om Thone hoppas jag ni i fortsättningen är lika noggranna.

Resposta da Greatlife.se
Alltid snabb och korrekt leverans. Hjälpsamma vid frågor.

Resposta da Greatlife.se
Snabb leverans, superbra kundbemötande och de svarar snabbt vid frågor. Finns inget negativt, jag har handlat hos Greatlife regelbundet i många år nu!

Resposta da Greatlife.se
Alltid bra information och bland de bästa / renaste tillskotten som finns!

Resposta da Greatlife.se
Mycket välpackat och snabb leverans, lätt att betala och välja frakt. Tack!

Resposta da Greatlife.se
Kvalitets produkter, bra priser och snabb och säker leverans!

Resposta da Greatlife.se
Produkter som är GMO fria och kan avvändas av veganer och vegetarianer 👌👌👌

Resposta da Greatlife.se
Mycket bra vitaminer med mera.
Har alltid fungerat bra att beställa.
Vänligen Marita

Och till glasögonen då?
Jo jag har för första gången på typ 1 år lyckats sova i hela 8 timmar. Jag försöker synka glasögonen till när solen går ner ungefär. Lite svårt på vintern. Men iaf minst 1-2h innan läggdags. Det hjälper mig ofantligt mycket.

Resposta da Greatlife.se
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.