Leia as opiniões dos outros
Altijd dode tenen en voetzolen, zere wintertenen. Niet warm te krijgen. Alpaca, zei Google. Eer dat je dan een webwinkel met goede sokken vindt. “Alpacasokken met 50% merinowol!” Ben ik nou gek? Toen... Ver mais
Excellent case of greenwashing going on here. A large part of what we ordered was 'made in china'. Probably everything. Repackaged in a nice brown paper envelope. You should be ashamed. This is... Ver mais
Mijn bestelling kon niet worden geleverd, omdat het artikel niet meer in het assortiment zit. Ik kreeg een alternatief toegezonden, waar ik eigenlijk niet zo blij mee was. Ik kreeg meteen het geld ter... Ver mais
Informações sobre a empresa
Herbruikbare wattenschijfjes, bamboe tandenborstels en andere minimal waste verzorgingsproducten, tassen en cadeaus: start jouw eco-bewuste reis met de duurzame, milieuvriendelijke producten van green-goose.
Informações de contacto
Dorpsstraat 2, 5298 CB, Liempde, Holanda
- 0031628119074
- info@green-goose.nl
- green-goose.nl
Não respondeu a opiniões negativas
Super service bij niet leverbaar product
Ik werd gebeld omdat een product dat ik besteld had niet meer leverbaar was. Ik mocht annuleren of een alternatief kiezen. Ik heb dat laatste gedaan en mocht er nog een extra artikel bij kiezen wegens het ongemak. Super service. Mooi product ook, super wat je van kurk kunt maken.
Teveel betalen voor niet geleverde dienst
Dan betaal je extra voor afleveren thuis en dan komt DPD niet langs en
moet je het alsnog ophalen bij een pakketpunt. Dus erg teleurstellend! Zeker omdat het pakketje gewoon in de brievenbus paste.
Warme kousen
Eerlijke producten. Vlotte levering.
Het zijn kousen van goede kwaliteit. Ze houden onze voeten warm.
Het bestelde op tijd ontvangen.
Geen informatie over wanneer verstuurd
Geen informatie over wanneer de bestelling is verstuurd. Om dat te volgen moet je een app downloaden.
Ik heb de alpacasokken gekocht en die…
Ik heb de alpacasokken gekocht en die zijn echt super. Maar ze vallen groot uit. Ik heb met schoenmaat 41 de 35-38 aan en die zijn meer dan groot genoeg
Snelle levering, sokken zijn heel mooi of ze lang mooi blijven moet nog blijken
Ik heb nog 1 ding niet ontvangen!
Prachtige producten
Prachtige producten, snelle verzending. Vriendelijke service: ik kreeg een mail dat een artikel was uitverkocht en kon direct een andere kiezen. Voor dit ‘ongemak’ werd er een extra verrassinkje meegestuurd. Top!
De wasstrips bevatten wel plastic!
De wasstrips bevatten polyvinl alcohol. Dit is dus plastic! Heel jammer dat jullie op de verpakking plastic vrij zetten, want dat is dus niet waar! Geen wasstrips voor mij meer dus.
Altijd dode tenen en voetzolen
Toen vond ik Green Goose. Meteen vier paar besteld en ik heb al dagen geen ijskoude voeten meer. Wat een goede koop. Fantastische sokken. Zo zacht en dik zonder dat je schoenen daardoor kleiner voelen. Ik wil nooit meer andere!!!
Snelle levering. Goed verpakt en ook nog eens een leuk cadeautje bijgevoegd.
Diffèrent from description
I received incredibly thick thermic socks, which was not what was written in the description. The brand was different than the one in the pictures. I am returning my order
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.