À l'aéroport de Marrakech j'ai profité d'un soin visage, manucure et pédicure. Les trois ont étés très satisfaisants, et le personnel est très sympathique et aux petits soins. Bravo !!!
I ordered for delivery in Spain, but I could not get it. However, they very quickly reached out to let me know that they did not have distribution for Spain anymore and that I would be reimburse ASAP... Ver mais
Amazing experience, perfect products and arrived in 10 days from Morocco directly, which is great, CS greeat as well
I purchased some perfume Greenmood's website online and paid an additional £20 for delivery. Nearly 3 weeks later the purchases have still not arrived and my emails to the company enquiring about a... Ver mais
Geralmente responde dentro de um mês
No confirmation of order
No confirmation of order. No communication from e-shop side at all ( no response to my e-mail)
Je suis tombé sur cette boutique par…
Je suis tombé sur cette boutique par hasard en attendant mon vol à casablanca franchement, super découvert ! J'ai pris une huile de figue de barbarie et je vois déjà la déférence sur ma peau

Une expérience inoubliable
Une expérience inoubliable, une équipe tres aimable
Merciiii à vous tous

Resposta da Greenmood
I like the products of this company
I like the products of this company. Natural ingredients and excelent results.

Resposta da Greenmood
Huile de massage musc et oud
Des huiles incroyables de massage ou pour hydrater le corps , pas grasses absorbe bien , une odeur magnifique. Le site facile pour comander livraison rapide , service client professionnel. Je recommande