Grevemidtbycenter Opiniões 4

2 estrelas
1 estrela

Reklamation på James Oliver stegepande ikke godkemdt

Vi købte i februar 2022 grydesæt og stegepander mrk James Oliver i kop og kande
Efter 1 år bukkede krakelerede stegepanden men da vi henvendte os til butikken fik vi at vide at vi skulle have reklameret hurtigere så nu har vi en stegepande der vipper på kogepladen
Vi handler aldrig i kop og kande igen

20 de fevereiro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg var i Tippy og handle lørdag…

Jeg var i Tippy og handle lørdag eftermiddag. Jeg købte 2 kjoler og 2 par shorts. Den ene en cowboy kjole, havde en løs tråd, som ekspedienten klippede af. Jeg spørger ekspedienten om den vil gå ved vask når syningen er lidt løs. Det svarer hun nej til. Jeg vasker kjolen om søndagen på 30 grader, og da jeg tager den ud er den gået helt i stykker i syningen. Jeg har da jeg kom hjem smidt kvitteringen ud, da jeg ikke regner med at den skal byttes. Jeg kontakter butikken pr.tlf og får af vide at jeg skal komme dagen efter, hvor chefen er der. Jeg kommer forbi dagen efter, og går af vide at chefen ikke er der alligevel. Jeg tilbyder at de kan se min dankort kvittering hvor der står at jeg har købt tøjet i deres butik om lørdagen. Ekspedienten er fuldstændig kold og siger .ikke uden en kvittering selvom din kjole er i stykker. Føj for en dårlig kundeservice..har aldrig oplevet noget lign. Selvom man kan se sort på hvidt på mit dankort at kjolen er fra dem og at den er i stykker efter 2 dage.

17 de junho de 2023

P-afgifternes Mekka

P-afgifternes Mekka

Har modtaget 2 x P-afgifter inden for de seneste uger...

Ærgerligt at vores ellers så hyggelige GreveCenter trækker dette produkt op af hatten som afslutning på en ellers god indkøbs-oplevelse.

Foretrækker fremover at handle i brugervenlige indkøbscentre uden at skulle frygte for P-afgifter...

3 de novembro de 2020

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais