Glad att bästa grill bästa leverantör är tillbaka i den svenska marknaden. Gedigen kvalitet som inte kostar skjortan. Har länge använt Landmann som min huvud leverantör och utan tvekan levererar allti... Ver mais
I had difficulties to find the sparepart I was looking for, spent some time searching before landing to grilltorget.se. Thought it still might take some time to receive the part after ordering it, was... Ver mais
En bra leverans med en bra grill, typiskt tyskt ordnat med en tydlig instruktion hur grillen ska monteras, alla delar fanns med och grillen blev mycket bra när den var hopskruvad, rejäla grejor helt e... Ver mais
Lätt att beställa och relativt snabb leverans. Ett väldigt bra bemötande när det uppstått problem med artikeln som blivit sargad av transportören.
GARE BBQ & Outdoor är en distributör inom grill, eldstäder och grilltillbehör. Vi representerar Landmann i Sverige, Danmark, Norge och Island samt Cobb i Sverige. Vår personal har över 30 års erfarenhet från branschen och har varit verksam i bolag med inköp, försäljning och logistik till samtliga nordiska länder. Vårt mål är att erbjuda våra återförsäljare välkända och lättsålda produkter med högsta servicenivå. Genom att arbeta tillsammans och lära känna varandra kan vi erbjuda er rätt produkt vid rätt tillfälle och nå gemensam och långsiktig framgång. GARE BBQ & Outdoor har huvudkontor i Kungsbacka, strax söder om Göteborg. Våra lager finns i Kungsbacka och Helsingborg. Vi har ett stort utbud av tillbehör och reservdelar även till vissa äldre modeller. Vi hjälper dig med reservdelar till Landmann och kan skicka till Sverige, Norge och Danmark. Kontakta oss på +46 31 389 10 63 eller support@gare.se
Faktorvägen 17 M, 43437, Kungsbacka, Suécia
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas

Resposta da Gare BBQ & Outdoor AB
Beställde på en helg fick allt samma vecka 👍🏻
Bra o smidiga att ha att göra med.

Resposta da Gare BBQ & Outdoor AB
Fick post brevet from är, utan varan som jag beställde av är, bara en tomt plastpåse i kuvertet.

Resposta da Gare BBQ & Outdoor AB
Snabb leverans och allting passade vår Landmann

Resposta da Gare BBQ & Outdoor AB
Fick reservdelar som inte passade till mig grill.
Trodde att ni har koll på samtliga grillmodeller och kunde leverera rätt produkt.
Jag får försöka fixa det på något sätt.
Asko Peltoniemi

Resposta da Gare BBQ & Outdoor AB
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.