Grip op je Knip Opiniões

1. Serviços de finanças alternativos
  2. Conselheiro
  3. Consultor
  4. Empresa de planeamento financeiro

Grip op je Knip helpt mensen om weer rust, overzicht en vertrouwen te krijgen in hun geldzaken. Veel mensen lopen vast door onverwachte kosten, ingewikkelde administratie of simpelweg omdat het leven soms te veel tegelijk vraagt. Wij zorgen voor duidelijkheid. Met praktische stappen, heldere uitleg en persoonlijke begeleiding brengen we structuur aan in je budget, zodat je precies weet waar je staat en welke keuzes verstandig zijn. We geloven dat financiële rust begint bij inzicht. Daarom werken we zonder oordeel, zonder moeilijke woorden en zonder onnodige ingewikkeldheid. Samen kijken we naar je inkomsten, uitgaven, verplichtingen en doelen. Je krijgt concrete handvatten om grip te krijgen én te houden op je geld. Voor wie dat nodig heeft, bieden we ook vrijwillig budgetbeheer: transparant, betrouwbaar en altijd in overleg. Grip op je Knip staat voor eerlijkheid, duidelijkheid en resultaat. We zijn pas tevreden als jij weer met vertrouwen vooruit kunt. Of je nu tijdelijk ondersteuning nodig hebt of een langere periode begeleiding wilt: wij staan naast je, niet boven je. Samen zorgen we voor financiële rust, overzicht en een toekomst waarin jij de regie hebt.

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

6 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

6 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Blijf jullie eeuwig dankbaar❤️

Na mn scheiding wist ik niet wat ik moest doen. Met duizenden euro's schuld en geen idee waar ik het geld vandaag moest halen zakte ik in een diep gat. Toen vond ik Annemarie. Ze hielp me niet alleen met mn geld maar ook door me gerust te stellen dat ik de boel weer op orde kon krijgen. Blijf haar mn leven lang dankbaar.

18 de agosto de 2026

Fijne en betrouwbare hulp

Fijne hulp bij het indienen van mijn belastingaangifte. Bert staat tussendoor altijd klaar als je vragen hebt. Hij is een vriendelijke en eerlijke man.

18 de agosto de 2026

Na jaren van schulden

Na jaren van schulden, en totaal niet het overzicht te hebben gehad hebben zij het binnen een half jaar opgelost echt super fijn! Contact loopt goed en ze luisteren altijd naar jou ook al zijn je problemen soms groot

17 de agosto de 2026

In 1 woord geweldig!

Wat ben ik blij dat ik Annemarie en Bert heb leren kennen. Zij hebben mij echt inzicht en heel veel rust gegeven en ook voor persoonlijke raad en daad stonden ze voor me klaar. Na een scheiding kwam ik alleen en wist ik niet zo goed hoe ik dit allemaal aan moest gaan pakken. Ze hebben mij van het begin tot het eind geholpen in een vrij korte tijd en ze hebben mij ook heel duidelijk aangegeven dat zij er volledig van overtuigd waren dat ik het uiteindelijk zelf zou gaan redden en dat is me zeker gelukt. Hierna heb ik nog iemand anders aangeraden om naar hen toe te gaan en ook die persoon heeft alles weer op de rit. Mocht het weer eens nodig zijn of mocht ik even met m’n handen in het haar zitten of mochten mensen mij vragen of ik raad weet, dan raad ik Bert en Annemarie ten zeerste aan.

17 de agosto de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Prettig contact en goed geholpen

Prettig contact en goed geholpen!

Op een hele prettige manier door de financiën heen gelopen en een helder overzicht gekregen en tips en trucs meegekregen om de boel overzichtelijk te houden. Precies waar ik naar op zoek was.

9 de dezembro de 2025