Ja, jeg må sige at ved min leverance var der absolut INGEN problemer. Webshoppen let at bruge, ikke for meget afkrydsning "fis :-)". Hurtig tilbagemelding, samt kort leveringstid. Det er skønt at... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Den laptop jeg havde bestilt var først ikke på lager alligevel, men da de kiggede efter en mulig erstatning, fandt de en magen til. I mellemtiden havde jeg fundet en tilsvarende hos en anden virksomhe... Ver mais
Opdagede efter jeg havde gennemført en ordre på en bærbar, at der var en anden som jeg hellere ville have, til samme pris. Jeg bandede lidt for mig selv, mens jeg lagde mærke til et nummer i højre h... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Loja de computadores usados
- Loja de acessórios para telemóveis
- Serviço de reciclagem e desbloqueio de telemóveis
- Loja de telemóveis
- Loja de computadores e acessórios
- Loja de dispositivos electrónicos
Sobre Grøn Computer
Escrito pela empresa
DIN SIKKERHED FOR ET PRODUKT AF HØJ KVALITET
Her får du 2 års garanti – uanset stand og alder på produktet!
Og husk du har altid 14 dages fuld returret!
Ingen “Købt som beset” – kun den bedste service til dig!
PROFESSIONELLE COMPUTERE TIL LAVE PRISER
Når du køber brugt, så er du med til at spare naturen for en masse CO2 udledning.
Samtidig sparer du penge, faktisk handler du ofte kun til 1/4 af nyprisen på computeren.
HURTIG & GRATIS FRAGT
Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer til pakkeshop/udleveringssted efter eget valg!
Leveringstid kun 1-2 hverdage fra bestilling.
Eller bestil og afhent i vores butik i Odense!
Informações de contacto
Ørstedsgade 8, 5000, Odense C, Dinamarca
- 46932039
- kontakt@groencomputer.dk
- groencomputer.dk
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Købte en brugt pc
Købte en brugt pc i "God stand". Den kom hurtigt og var i meget fin stand. Alt fungerede meget fint.

Resposta da Grøn Computer
Great product and service.
Great product and service.
Bought a second hand Lenovo T16, Silver category.
The laptop arrived in 2 days and works exactly as expected.
Et godt sted at handle 👍👍
Pc'en kom som aftalt og havde den stand de havde skrevet (+++)
Vil helt sikkert handle der igen
The product is as described
The product is as described, delivery in time, all good!
meget effektiv hjælp til fejlretning…
meget effektiv hjælp til fejlretning efter køb
Kompetent og fin service
Kompetent og fin service
Altid klar til at svare også på helt banale spørgsmål. Man kan stole på at modtage en pc der virker.
Knud
Meget venlig betjening og opkald om…
Meget venlig betjening og opkald om alternativ og bedre computer. Meget tillidsvækkende personale
Rigtig god oplevelse og fedt at genbruge
Bent og hurtig ekspedition
Produktet lever fuldt ud op til vores…
Produktet lever fuldt ud op til vores forventning
Meget tilfreds 100%👍🏻👍🏻😁😁
Rigtig god service
Har købt en god brugt computer i sølv kvalitet. Computeren har fungeret upåklageligt og jeg har været rigtig glad for den. På et tidspunkt får den problemer med tastaturet indenfor garantiperioden. Jeg retter henvendelse til Grøn Computer og får meget hurtigt venligt svar tilbage. Får pakkelabel, sender computeren ind til reparation og får den tilbage på under en uge. Computeren fungerer nu perfekt igen.
Det er sjældent at opleve så god service. Tak for det.
Det er helt sikkert, at vi har fundet vores fremtidige IT leverandør både til os selv privat og til vores firma.
Vi vil klart anbefale Grøn Computer til andre
Købte en computer til en fornuftig pris…
Købte en computer til en fornuftig pris og modtog den 2 dage efter. Svært at se, hvordan det kunne gøres meget bedre.
Jeg har fået en telefon hurtigt
Jeg har fået en telefon hurtigt
Selvom det var en brugt telefon er den som ny
Helt fantastisk
Købte en iPad i guld stand og den er…
Købte en iPad i guld stand og den er bare helt tip top, både udseende og brug. Jeg er meget tilfreds med mit køb.
En lille anke, jeg købte ligeså oplader og ny ledning til iPad’en og opladeren bliver voldsomt varm, som i at jeg ikke kan røre den, når jeg sætter den i stik, så den er jeg ikke tryg ved desværre.

Resposta da Grøn Computer
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.