De Groene Kolenboer Coöperatie U.A.  Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Kortgeleden een bestelling gedaan die is netjes afgeleverd. Geen kapotte zakken dit keer . De aflevering is altijd door een ander bedrijf dan de leverancier een chauffeur die nog niet veel ervaring ha... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Via email kreeg ik een herinnering dat het weer tijd was om pellets te bestellen. Bestellen via de website is simpel en snel. De bezorging is ook snel. Helaas kreeg ik geen track & trace code van de t... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Al meerdere keren zaken gedaan met deze firma. De prijzen zijn marktconform. Aflevering gaat altijd in goed overleg. Op de dag van levering wordt door de chauffeur gebeld voor de exacte tijd van afle... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Zondag Jaso pellets besteld. Maandag telefoontje van de Groene kolenboer over de aflevering, vandaag woensdag zijn de pellets al geleverd. Kijk daar hou ik van, super snel gedaan , bedankt daarvoor... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de lenha
  2. Empresa de exploração madeireira
  3. Loja de madeiras
  4. Fornecedor de madeira

Energiecoöperatie De Groene Kolenboer verkoopt houtpellets, houtbriketten, haardhout en houtsnippers. Wij bieden uitsluitend A-kwaliteit producten aan. Service en milieuvriendelijkheid hebben wij hoog in het vaandel staan.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

114 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

29 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Levering snel en er worden goede…

Levering snel en er worden goede afspraken gemaakt. Heel fijn bedrijf.

26 de setembro de 2025

Resposta da De Groene Kolenboer Coöperatie U.A.

Dat is fijn om te horen. Dank voor het vertrouwen en voor deze prachtige complimenten!

Prima pellets

Prima pellets, snelle levering. Goed contact!

27 de outubro de 2025

Resposta da De Groene Kolenboer Coöperatie U.A.

Zoals we het bij iedere klant proberen te doen. Dank voor deze mooie review!

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestelling ging heel gemakkelijk en…

Bestelling ging heel gemakkelijk en levering lekker snel. Product was ook van goede kwaliteit. Voor een goede prijs.
We zijn heel goed te Vreden.

21 de setembro de 2025

Resposta da De Groene Kolenboer Coöperatie U.A.

Een tevreden klant is ons veel waard. Dank voor het vertrouwen!

Classificada 4 em 5 estrelas

Ook bij een foutje wordt deze netjes hersteld

Plezierig contact en levering door transporteur netjes aangemeld en nagekomen. Ook over een kleine omissie in de levering en de opmerking die ik daarover heb ingediend, is netjes gecommuniceerd en is dit naar tevredenheid opgelost.

20 de agosto de 2025

Resposta da De Groene Kolenboer Coöperatie U.A.

Dank voor uw positieve review! We hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.

Vlot geleverd.

Vlot geleverd.
Wel had ik graag een dag voor de levering een mailtje ontvangen.

29 de agosto de 2025

Resposta da De Groene Kolenboer Coöperatie U.A.

Dank u wel voor uw review. We gaan kijken hoe we het de volgende keer nog beter kunnen doen.

Op tijd bezorgd

Op tijd bezorgd, vriendelijke bezorger en de pellets branden prima

9 de agosto de 2025

Resposta da De Groene Kolenboer Coöperatie U.A.

Dank voor deze positieve feedback. We hopen u ook de volgende keer weer van pellets te mogen voorzien.

Goede communicatie

De chauffeur moest aardig wat moeite doen om hier in de steeg te komen, maar dat deed hij prima met een pompwagen.
De communicatie ging ook erg vlot.
Ook over de pellets, Pelfin wit, ben ik zeer tevreden.

25 de julho de 2025

Resposta da De Groene Kolenboer Coöperatie U.A.

Wat een mooie review. Dank! We zullen de complimenten ook doorgeven aan de chauffeur.

Goede prijs inclusief transport

Goede prijs inclusief transport, volgende bestelling weer bij hun.

31 de julho de 2025

Resposta da De Groene Kolenboer Coöperatie U.A.

Dat is fijn om te horen! Dank voor het vertrouwen. Tot de volgende keer dan maar weer.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering. Goede prijs /kwaliteits verhouding. Fijne ervaring.

5 de julho de 2025

Resposta da De Groene Kolenboer Coöperatie U.A.

Wat een mooie review. Dank daarvoor. We hopen ook komend seizoen u weer van pellets te mogen voorzien. Houd onze website www.groenekolenboer.nl in de gaten voor aanbiedingen of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Classificada 5 em 5 estrelas

Prima bedrijf met concurerende producten.

Directe- en heldere communicatie. Goed verzorgde levering. Aantrekkelijke prijs! Persoonlijke interactie met een betrokken medewerker n.a.v. een gestelde vraag.

9 de junho de 2025

Keurig en prima service op tijd geleverd

Keurig en prima service op tijd geleverd

12 de abril de 2025

Classificada 4 em 5 estrelas

De pallets met pellets zijn netjes met…

De pallets met pellets zijn netjes met een steekkar naar ons huis gebracht en op juiste plaats neergezet.
De afleverafspraak is helemaal netjes nagekomen.

8 de abril de 2025

Resposta da De Groene Kolenboer Coöperatie U.A.

Dank u wel voor deze mooie review. We hopen ook komend seizoen u weer van pellets te mogen voorzien. Houd onze website www.groenekolenboer.nl in de gaten voor aanbiedingen of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Wij wonen op een schip

Wij wonen op een schip, dus heel erg toegankelijk voor een vrachtwagen, maar alles goed geregeld 👍

8 de abril de 2025

Resposta da De Groene Kolenboer Coöperatie U.A.

Fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen! Dank voor de mooie review. Tot de volgende keer maar weer.

Classificada 4 em 5 estrelas

Jammer dat de bezorger met een…

Jammer dat de bezorger met een pompwagen de pallet aanleverde. Het laatste stuk moest door grint en dat gaat niet. Dat werd dus een uur met een steekwagentje op en neer. Het zal toch vaker voorkomen dat je door grint moet? Kom dan met een kooi- aap o.i.d. met grote wielen. Verder prima product en snelle levering.

21 de março de 2025

Resposta da De Groene Kolenboer Coöperatie U.A.

Dank voor uw nuttige en mooie review. Uw opmerking over de kooi-aap nemen wij ons ter harte. De extra kosten voor een kooi-aap zijn dusdanig hoog, dat wij besloten hebben hier geen gebruik van te maken. Er werd in het verleden ook al erg weinig gebruik van gemaakt. Wel dus dank voor uw opmerking. We hebben dit geprobeerd nu ook duidelijker te vermelden bij het bestelformulier.